|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() שמע אחי ,אני דיברתי עם מישהו ,ואני מציעע לך גם לך את תעשה את זה,תדבר עם מישהו שחי את האימונים מאז שהוא היה קטן
שיראה לך מזה,שיכין אותך נפשית בכל מקרה עם באמת תתמיד כ"כ חזק אין סיבה שלא תצליח |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() ודיברתי איתו סתם לידע כללי
לא כי אני רוצה לקחת אתזה למקצוע |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
חבר פעיל
|
![]() לא.. כמו שלמישהו יש פוטנציאל x להיות שחקן כדורגל מצויין
יש למישהו סיכוי x להיות בעל גנטיקה לפיתוח גוף, ובשניהם צריך לקרוע את התחת אני חושב שאתה עדיין ילדון שעדיין מתלהב מהחדר כושר, תתאמן ונראה עוד כמה שנים אם ההתלהבות עדיין נשארה או שאתה סתם מבלבל לנו את השכל
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
סגן מר ישראל לנוער 2010 נאבבא וסופר סאיין
כללי:: Eliran_M
עוסק ב:: פיתוח גוף
חדר כושר: מבואות ים
|
![]() חחחחח עוד כמה שנים אני כבר לא יהיה פה עם אתה לא מבין אני ישלי מטרה ואני נעול אני רק רציתי עצות חכמות שיכולו לעזור לי בהמשך הדרך
![]() |
#66 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() אח שלי קודם כל אני יגיד לך בהצלחה, פשוט כיף לראות אנשים כמוך שנכנסים לזה כל-כך ברצינות..
אני מבין ממה שאתה אומר שלא חסר לך כסף, וגם יש לך מקום בארה"ב אז אתה ממש מסודר.. יש לך אחלה גנטיקה ואני לא רואה סיבה של ממש שאתה לא תצליח.. גם לי יש את אותו תכנון לעתיד אבל אצלי הוא יותר במושגים של "חלום" וגם צריך להתבגר עוד טיפה בשביל לראות לאן החיים יובילו אותך. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה ואני מקווה גם לעלות איתך על במה =) (וששום דבר לא יעצור אותך)
![]() |
#67 |
|
![]() תודההההה אח שלי זה לא שלא חסר לי כסף אני מקווה לעבוד שם ובחצי שנה הראשונה אני יסתדר אצל דוד שלי ואחר כך נתחיל החיייםםםםםם האמיתייים
![]() |
#68 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה אתה ידוע שאם אתה הולך על זה בתור מקצוע אתה צריך לקחת בחשבון שימוש בחומרים את הסיכון בזה,וחוץ מזה פונטנציאל רואים כשאתה מגיע לגבול הפונטנציאל. לפי מה שניראה עכשיו הוא אחלה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
|
![]() איתי אח שלי תודה רבה על התמיכה
![]() |
#70 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אתה כנראה חושב שלקחת את כל ה'הערות' כמוטיבציה זה חכם וזה הארדקור ואואואואואו !!!!
טעות חמורה אחי. שלא יזיינו לך את השכל. אין פה שום הערות נגדך... הכל פה בעדך אם זה לטוב או לרע... אני הייתי בדיוק כמוך והייתי טמבל חשבתי שאני יודע הכל וחשבתי שכל משהו רע שמישהו יגיד לקחת את זה כמוטיבציה עד שהבנתי שאנשים לא אומרים לי משהו רע אלא נותנים לי עצות אמיתיות ע למקומות לשיפורים ודברים מטומטמים שאני אומר וכו' במקום לזיין את השכל כמו אחרים שרק משקרים עליך והם מזוייפים. אל תחשוב שאתה הילד הראשון שרוצה להיות קוין לברוני או משהו היו הרבה כמוך והרעל שלך זה כלום לעומת מה שאנשים אחרים היו... בגילך כרגע פשוט תתאמן ותאכל... לכתוב באיזה פורום שלא יעזור לך בחיים על זה שאתה רוצה להתחרות ולטוס לארהב עוד 100 שנה זה לא יקדם אותך בכלום ביינתים תתאמן ותאכל שתגיע לגיל שתוכל לעשות סייקל בכלל ושיהיה לך ביצים לעשות סייקל רק אז תדבר על להתחרות. מצטער שאני ככה אומר לך את הדברים... אבל בחייאת ראבאק תיהיה קצת ריאליסטי לך תתאמן תמצא חברה תלמד החדר כושר בגילך זה לא הכל. ואם כן אז אתה ממש מסכן זה כבר לא קשור להארדקור או משהו. נערך לאחרונה על ידי denous, 03-11-08 בשעה 17:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
חבר פעיל
|
![]() רואים שיש לך חיים קשים וחוסר חברה..פשוט עצוב
במידה ואתה רציני במה שאתה אומר אז לך על זה .(אני לא אתפלא אם תפסיק להגיב בפורום עוד חצי שנה בגלל שזה לא כמו שחשבת) הרבה אנשים אמרו פה שעוד מעט אתה תכנס לאשכול הזה ופשוט תצחק שכתבת את זה ותהיה מובך מעצמך..
![]() |
![]() |
#72 |
|
![]() טובבבבבבבב אחים שלי
![]() |
#73 |
חבר פעיל
|
![]() תקשיב גבר ,
בהתחלה שקראתי את האשכול הזה אמרתי:" מה את מחרטט את השכל" אבל אחרי שקראתי כל תגובה שלך (Eliran) הבנתי שאתה באמת רציני אז גם שאני לא מכיר אותך ... אני מאחל לך בהצלחה ולראות אותך על הבמות בטלוויזיה ![]() בהצלחה גבר , כך הכל כמוטיבציה (עלבונות שיבוחים הכל ) ורק שתדע תמיד יהיה את האיש השחיפון שיגיד לך :" איכס זה כבר יותר מידי שריר זה גועל נפש" שאתה רואה אותו תרביץ לו ![]() דבר אחרון תמיד תחשוב לפני שאתה עושה משהו בתחום הזה , בקשר לחומרים וכל זה אני לא מנסה לשכנע אותך לרדת מזה אבל תחשוב על הכמות וצורך .... וזהו תפציץ תלך לפי מה שעלוש אמר לך ... בהצלחה גבר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
#74 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
|
![]() תסע לארה"ב בגיל 17 כמו שאמרת תראה אם אתה יכול להתמיד
להגיד לך את האמת אין כמעט ב"ב בעולם שמתפרנסים מזה בלבד ורוב הב"ב בכלל לא מצליחים ולא מקבלים הקרה הסיכויי הצלחה שלך מאוד נמוכים, לא חסר כאלה שגרים בדירת חדר עלובה רק בגלל שיש להם שריטה לזה בכל אופן ב"ב זה לא מקצוע זה תחביב אפילו ברוב הרמות הגבוהות, אז אל תנסה להתמקד רק בזה בלבד
![]() |
#76 |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() התגובות מחלק מהאנשים פה פשוט מגעילות....
![]() |
#77 |
|
![]() אןי מה לעשות אחי זה גם חלק מהחיים
ואני יודע שאני לא יתפרנס רק מזה אני יגיע לשיא היכולת יעלה על במות אבל עדיין נעבוד בעבודה רגילה כי באמת זאת לא פרנסה של ממש
![]() |
#78 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה רוצה את זה ברמה כזאת.. אז לך על זה, אני מקווה שאתה יודע מה צריך להקריב בשביל להגיע לרמה גבוה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
|
![]() אל תשכח שיש לך צבא גם 3 שנים
![]() |
#80 |
|
![]() אני יודעעעעע טוב מאודדדד מה אני צריך להקריבבבב
וכמו שגילעד אמר לי חייים רק פעם אחת , אז אני נהנה מכל רגע בו שאני עוסק בתחום הזה
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|