|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() זאת לא תמונה של ידידה שלך נראה לי.
בכל אופן הייתה לי ידידה מאוד טובה שהיא הייתה אנורקסית ואין מה לעשות, פשוט תפנה להורים שלה, תיידע אותם, אתה יכול לשלוח מייל אנונימי ד"א תיבה שתפתח בוואלה. והם יאשפזו אותה ושם יכריחו אותה לאכול. אבל לבד היא לא תאכל |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
פנה ועכשיו להורים שלה או כל גורם יעוץ ועזרה כזה או אחר , זה מתחיל ככה מ45 קילו המוות הוא בטווח ה30 היו מלא סירטונים ביוטיוב פעם תריץ חיפוש תראה לה , אנורקסיות עם אינפוזיות שקצב הלב שלהן כל כך נמוך שאף אחד בעולם הזה חוץ מאלוהים לא יעזור להן. בקיצור אני אומר לך ופונה אליך עדיף שהיא לא תדבר איתך בחיים מאשר שהיא תגמור תחיים מתחת לאדמה ואתה תאכל את עצמך על זה שיכלת לעשות משהו אבל לא עשית , "כי היא ביקשה" שיהיה לכם בהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() רעיון די דפוק אבל אולי הוא יעזור
תן לה לקרוא על התופעה שתבין את ההשלכות של זה... http://www.infomed.co.il/questions/q_061002_1.htm http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%...A1%D7%99%D7%94 מאז 1976 מוכרת האנורקסיה כאחת ממחלות הנפש המסוכנות ביותר: היא עלולה להיות קטלנית בחמישית מהמקרים. איבוד המשקל כרוך בהפסקת הווסת (אצל נשים), בפגיעות מוגברת של המערכת החיסונית, בנטייה להתקפי לב ובאוסטיאופורוזיס ("בריחת" סידן). חלקים כאלה ישפיעו אולי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע, לא מדובר במחלה פיזית לחלוטין, כלומר התסמינים שלה ברובם בכלל לא פיזיים. אמנם היא רזה וכו', אבל רוב המחלה היא בראש, היא חושבת שרק ככה היא נראית טוב, כך שאם באמת המצב כה גרוע, היא לא אחראית למעשיה ואתה בתור ידיד חייב לדווח להוריה, למרות שאם הם לא יודעים על המצב הם לא מי יודע מה הורים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אז סבבה, אכן יש לה בעיה נפשית.
אם 7 עמודים של תגובות מאנשים שמבינים בכל הקטע של גוף, ואיך הוא אמור להראות והיא עדיין משכנעת את עצמה שאנחנו מדברים שטויות ומקצינים, אז אני מרחם עליה וכנראה שהיא לא תעזור לעצמה. תפנה להורים שלה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() קח אותה לאווזי אחי
תראה איך היא תעלה במסה |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מושעה
|
![]() ![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה אתה הולך על רזות הא בודיבילדר? הבת של הקצב.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() נראת ממש מגעיל.
ידידה של ספינר אם את רואה את ההודעה שלי תפנימי שאת ממש על הפנים וזה ממש אבל ממש מגעיל להיות עור ועצמות תתחילי לאכול ולהעלות במשקל דחוףף עוד משו זה ממש מסוכן מה שאת עושה לגוף שלך וקחי בחשבון שאת בסכנת מוות!!!! להעלות במשקל בהולללל |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() שמע, חברה שלי לפני שהתחלנו לצאת הייתה אנורקסית.
מרגע שהתחלנו לצאת התחלתי להסביר לה שזה לא הולך ככה, היא נראית חולה וזה מסוכן לגוף לנפש ובכלל יש אפילו מקרה מוות מהקטע הזה. חברה שלי בסופו של דבר העלתה במשקל, אני יכול לנקוב את זה לזכותי, אבל ההצעה שלי בכל מקרה היא: אולי חבר יוכל לעזור לה.. לאו דווקא ידיד או חברה או אמא יעזרו לה, זה הצליח לי עם החברה שלי. בדר"כ אנשים במצוקה לא מקשיבים לקרובים שלהם, מידיעה שהקרובים שלהם יגידו להם דברים מעודדים ולאו דווקא נכונים, לכן הם לא סומכים על המילה שלהם.
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד לה שלא יגייסו אותה לצבא וזה ידפוק לה את העתיד (אם היא תגיע לשם)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
פסיכיאטר
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מוזר מאוד,יש לי ידידה 156 ס"מ על 44 והיא ממש לא נראת כ"כ רזה,בטח שלא רואים לה את העצמות. קיצר,או שאתה מבלף אוו שעבדו עליך חבוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() אני מכיר הרבה בחורות עם נתונים כאלה והן נראות נורמליות לחלוטין (רזות, אבל נורמליות). בקיצור, על מחלה פסיכולוגית צריך לעבוד עם פסיכולוגיה הפוכה. קח את החבר הכי רזה שלך (אם יש כזה), תראה לה אותו ותגיד לה שהוא חושב שהוא שמן והוא רוצה לרדת 30 קילו ותשאל אותה מה דעתה על זה. או בכיוון ההפוך, קח מישהו שמן שטוען שהוא רזה מידי והוא רוצה להשמין (למה אני הולך רחוק, זה פורום של באדיבילדינג...) מהנקודה הזאת, תהיה יצירתי, תנסה להפגיש אותה עם אנשים עם "בעיה" דומה וככה היא אולי תוכל לחזור למציאות.
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() Omg\
אפילו פרו קופלקס גיינר לא יעזור לה איך היא חושבת שבנים יסתכלו אלייה ביכלל? אני לא רוצה להשמע מגעיל אבל לזיין כזה דבר זה כמו לזיין קרש תפסיקי לחשוב שאת שמנה ושעם תרזי תהיה דוגמנית כול הדוגמניות האלו יש לכם מושג ביכלל איזה פגיעה במערכות יש להם חוסר ויטמינים מינרלים בעע שלא נדבר על העריכות בפוטושופ של לפני הפרסום תמונוות
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |