|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
Banned
|
![]() חחח קובי תשים על החבר שלך חולצה לא יראו שהוא נגע בדמבל בחיים שלו ותמסור לו שרושם הוא לא עושה על אף אחד בזה שהוא "לא נוגע באבקת סטרואידים"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "אבקת סטרואידים" הרגת אותי ..
![]() |
![]() |
#63 |
חבר פעיל
|
![]() איזה ילדים מסכנים יש בפורום הזה אני לא מאמין..
פשוט מגעיל במקום לבוא לבן אדם להגיד לו תשמע אחי כל הכבוד על ההשקעה אבל תן עוד מסה למה באמת חסר או להגיד בצורה יותר יפה ולא כל אחד משווה אותו לרמבו איזה אנשים מסריחים זה לא יאומן..אז קובי טעה שהוא רשם שהוא לא נוגע באבקות אז הוא עשה טעות אז עכשיו כל אחד יביא פה את התגובה המפגרת שלו בחיאת ראבק.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אבל פשוט זה מעצבן רצח שקובי עושה מכל ילד שהוא מצלם איזה טופ באדיבילדר טבעי ורושם לו אם הסגנון כתיבה היפה נפש שלו כמו ילד בן 14 מfxp הוא לא נוגע באבקות!!!!!ותוספי מזון!!!!!! ואו... ת'מבין?לאף אחד באמת כאן אין רצון לזלזל בחבר שלך תמסור לו בהצלחה בהמשך דרכו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
הצלם הרישמי של ישראלבודי
|
![]() ציטוט:
סבבה לקחתי את זה לתשומת ליבי אם פגעתי במישהו אני מצטער מראש... ושוב .. הוא באמת ביקש... אין לי מה לשקר.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() koby,
gil gave you my phone #. feel free to call. so we can take a few pictures with the truny brothers |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
שמע זה משעשע אבל יש אמת בדברים ... זה פורום פיתוח גוף .. אז אם כבר מעלים תמונה של מישהו שהמטרה שלו היא לא להיות באדיבילדר אלא סתם מתאמן שרוצה לדגמן ... לא צריך להדגיש, "אני לא משתמש באבקות ותוספים"... כאילו עוד דקה אנחנו נראה איזה הר אדם שטוען שהוא ככה בלי תוספים... פתאום נכנסים רואים מישהו ממוצע עם מסה נחמדה שנראה סה"כ סבבה לגמרי ובאמת מתאים לו לדגמן עם עוד טיפה מסה... אבל לרשום שהוא טבעי בלי אבקות וכו' זה לתפוס תחת ... זה כמו כל אלה שרושמים בכותרת "בנצ' פרס של ילד בן 14" כדי להתלהב שבגיל 14 הם דחקו לא יודע כמה.. מעצבן אחי ... ![]()
![]() |
![]() |
#71 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() אחי לא יצאתי על הבן אדם בכלל!!!!אתה אוהב תהודעות שלי אז לפחות תבין אותן נשמה! יצאתי על זה שקובי עשה ממנו ביגדיל עזוב הסברתי את זה כבר.. יום טוב גבר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
חבר פעיל
|
![]() איך הגעת ליד 40?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
חבר פעיל
|
![]() אתה רוצה לבוא לבדוק?!
איך אני שונא את האנשים האלה יאללה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
חבר פעיל
|
![]() west side ארקדי ?
ודיי pro xxl מה אתה אפס ? לא אכפת לי שתיפול עליי מה אכפת לך מה אומרים מה ? מה רע לך יכול כל יום לבוא לך מישהו עם יד 25 להגיד אני בלי אבקת סטרואידים בלי קריאצין ומה תתעצבן ? זה רק מראה כמה שאתה קטן . |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() אני חוזר בי!!! שיאוווווו איזה סוס מטורף!!!מה בלי אבקות?!?!?בלי אבקה?!?!גם לא אבקת כביסה?!?!גנטיקת על!!!זהו מאור זרדז החדש!איזה גוף מדהים פשש פוטנציאל אדיר!! קובי חיים צלם מעולה מוות לישראלים שלא יודעים לפרגן! כבוד לאיראנים שיודעים לפרגן! שיאו פשוט קרנף!!!אין אין אין!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובקשר למשפט "זה רק מראה כמה שאתה קטן"... חעחע ![]() בוא נגיד ככה הבן אדם אוכל אותך לארוחת בוקר... ![]() הכל ברוח טובה אחי חח.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |