|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#62 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#63 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
יענו כדי להשתמט? |
|
![]() |
![]() |
#64 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#65 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#66 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#67 |
חבר פעיל
|
![]() [quote=P-a-n-1-c]חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ישבת בכלא 4 ואיימת להתאבד??
יענו כדי להשתמט?[/quote מה הקשר להשתמט הייתי צריך לבלות שם איזה חצי שנה עם לא הייתי יוצא על 21 עזוב אותך סיפור ארוך |
![]() |
![]() |
#68 |
מושעה
|
![]() טוב די לבחוןןן אותי חלאססססס דיי אבלל דייייייי
|
![]() |
![]() |
#69 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ![]() שמת איפור על הפנים ?? ודפקת מכנס צמוד ... בקשר לגוף תעבוד הרבה חוץ מבטן וקצת חזה אין כלום ..מסה קיצר אני לא מאמין |
![]() |
![]() |
#70 |
|
![]() אחי סליחה אבל אני חיב לשאול אותך !! ...ראית את כל ההודעות שלך איך אתה מדבר וזה ! ..וגם ראיתי את התמונות ואני חייב לשאול ותענה ברצינות טוב !!
אתה הומו ?? |
![]() |
![]() |
#71 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#72 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
היית מקבל תשובה חד משמעית לא אני לא הומו סטרייט |
|
![]() |
![]() |
#73 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#74 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
למרות שיש הרבה אנשים שרוצים להיות כמוני אני מודל לחיקוי חחח.. התגובה הזאת הייתה מתבקשת סליחה |
|
![]() |
![]() |
#75 |
חבר פעיל
|
![]() אחי עם כל הכבוד אני יגיד לך דוגרי עכשיו!
עם אתה אוהב את הליבוש שלך והצורה שלך סבבה אבל לא מפריע לך שכולם אומרים שאתה הומו ואני בטוח שזה לר רק בפורום אתה יודע גברים לא מיתלבשים ככה אז לתשומת ליבך שנה סיגנון |
![]() |
![]() |
#76 | |
|
![]() ציטוט:
פספסתי דף !! ...ראיתי עכשיו כי זה פשוט נראה קצת אני רציני איתך !! ..יענו רואים שיש לך איפור ורואים מכנס צמוד עמידה קצת לא הגיונית !! אבל איך שנוח לך אני לא נגדך אוו משו !! ..כל אחד ואיך שהוא רוצה שיראה !! שיהיה לך בהצלחה באימונים !! עוד חצי שנה תעלה תמונות ונראה אם יש שיפור !! עכשיו יש לך בטן ממש טובה וחזה גם כפי איך שרואים בתמונה הראשונה !! ..ידיים כתפיים וכל זה צריכים שיפור !! אז בהצלחה לבינתיים |
|
![]() |
![]() |
#77 |
Banned
|
![]() האף בשמיים :\
אחי אתה צריך להוריד קצת מהover ביטחון עצמי להיות צנוע זה חלק מהגדולה... בנות אוהבות אותך סבבה תהנה אתה לא צריך להשתחצן על ימין ועל שמאל זה למה כולם התנפלו עליך פה אם היית בא בשקט מביא תמונה רגילה בלי פוזות בלי נעליים היו עונים לך ברצינות אבל לדעתי אתה אוהב את היחס הזה שמתייחסים אליך בלי לפגוע זו דעתי, שיהיה לך בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
חבר פעיל
|
![]() חחחח בואנה במריבה עם גיימר הרגזת אותי..
אתה מעיז לדבר על הפנים שלו ימכוער? סתכל על הפנים שלך אתה נראה פגגג ויש פנים כאילו דרסו אותך! אם אתה חושב שיש לך פנים יפות אז ידידות אומרות לך את זה כי לא נעים להן, אתה ילד מכוער ודווקא יש לי חבר טוב עם אבא מנתח פלסטי הייתי שולח אותך אליו. אם אתה חושב שיש בנות שאוהבות את האיפור שלך או את הפנים המכוערות שלך אתה חייב לצאת מהסרט אחי.. בלי קשר שהבחורה שהצטלמתה איתה דומה לזין עומד.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
#79 | |
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נמרוד הרגת אותי |
|
![]() |
![]() |
#80 |
מושעה