|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תמצא סיבות יותר רציניות לשירות קרבי, זה רק יועיל לך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
הסיבה שלי בלב לא בכסף או בשרירים. לא מספק אותך על הזין שלי.
![]() |
![]() |
#63 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אנשים שאומרים "אפילו לא טעמת את האוכל בבקום" כי הם מרגישים לוחמים מהסרטים אחרי שהם חצי שנה באיזה תפקיד שהם לא תורמים בו כלום ובעצם מבזבזים 3 שנים מהחיים שלהם כי הם עצלנים לא שווים את האנרגיות שאתה מוציא בלהתווכח... סתם סמרטוטים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() וואלה הרוב שמצדיקים את הצבא והם מורעלים הם רק לקראת הגיוס...
אחרי שתהיה בצבא תחזור ותגיד לי עד כמה אתה מאושר מהשירות ונהנה מכל דקה.
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | ||
|
![]() ציטוט:
בקשר לגיוס שלי? אני ידבר איתך עוד חודש ו20 יום ציטוט:
![]() |
![]() |
#66 | ||
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כדאי שתרגע קצת ותלמד לדבר בכבוד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
|
![]() ציטוט:
מי שצריך ללמוד קצת כבוד זה הפורום הזה "תמצא סיבות יותר רציניות לשירות קרבי, זה רק יועיל לך." מי אתה בכלל שתגיד לי למצוא סיבות לשרת בקרבי? המוטיבציה של המשרתים בקרבי הוא בתחת המדינה שלנו נראה כמו חרא כל אחד מנסה לברוח מהצבא לסחוט כמה שיותר ואני צריל למצוא סיבה לשרת בקרבי? וואלה הייתי מוכן למות רק בשביל שכולם ישרתו בקרבי ללא סיבה סתם ככה כי בא להם, תאמין לי הייתי מוכן למות בשביל זה. אני גדלתי במקום שאם לא נותנים כבוד אחד לשני אז חותכים לך תראש, לא הפורום הזה ולא החברה המזדיינת שלנו לא יודעת מזה לתת כבוד אחד לשני אם היה קצת כבוד במדינה שלנו לא היינו שומעים רצח כל 2 דקות ועל גניבה מקשישים.
![]() |
![]() |
#69 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#70 | ||
|
![]() ציטוט:
ממש כאילו אתה היית קרבי ואתה כבר השתחררת לפני שנתיים! אני לא מאמין שהיית מת באמת כמו שאתה טוען.. בכל מקרה, רק שתדע שיש מגמת עלייה בחבר'ה המורעלים לקרבי בארץ כרגע...אז חבל למות סתם..
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מכיר הרבה מאוד אנשים שכמוך אמרו "אני יבוא לקרבי יהיה לי צחוקים יש לי חבר בגבעתי כל היום עושה צחוקים, יש לי דוד שהשלים בגרויות בחינם ואח של דוד של חבר שלי קיבל עשירייה נטו מהמענק". זה לא מחזיק. אל תצפה לקבל משהו מהצבא או מהמדינה בתמורה לשירות שלך, כי רוב הסיכויים שלא תקבל. אם יש לך סיבות קצת יותר רציניות, אז תפאדל, ניפגש בג'בלאות. לא הבנתי מה רצית להגיד בכל עניין הרציחות והאם רמזת שאני צריך להסתכל מתחת למכונית שלי מחר בבוקר, אבל אני מקווה שדברי היו מספיק ברורים. לילה טוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#73 |
חבר פעיל
|
![]() אני מסכים עם פינגווין...
יש לי גם מוטיבציה גבוהה לקרבי, ואני לא מרגיש חייב להסביר את עצמי, פשוט כזה אני אני רוצה לתרום למדינה שלי, קוראים לזה פטריוטיות, ואגב אני שונא את הממשלה השמאלנית הזאת אבל מישהו חייב לשרת בצבא ועם כל הג'ובניקים המסכנים האלה והכוסיות המשתמטים אין מה לעשות חייב להיות מישהו שיעשה את העבודה של הגברים אני מקבל את התפקיד בכיף ואני יודע שאני לא יראה הרבה בית ושהג'ובניק יזיין יותר ממני...וואלק שיזדיין !
![]() |
#74 | |
|
![]() ציטוט:
אמרתי שגדלתי במקום שאם לא נותנים כבוד אחד לשני, אז חותכים לאותו אדם את הראש כך שאותי לא צריך ללמד מזה כבוד אתה מבליג על ההודאות שלי אמרתי שהסיבה שלי לשרת בקרבי זה לא לקבל משו מהמדינה זה לדעת שאני טורם לצבא למדינה שאני חיי בא ושאני שומר על המשפחה שלי לא יותר מזה אני לא מצפה לעשות צחוקים בצבא, צבא זה לא בית ספר לקרקס במסקבה.
![]() |
![]() |
#75 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ברור שאם אתה איזה אפסנאי או פקיד או נהג בוס הצבא לא בא לקראתך, אבל יש דווקא כאלה שכיף להם בצבא (אני יודע כי אני עובד עם אותם אנשים והלוואי והייתי במקומם, למרות שהם חתומים קבע מפה עד... ![]()
![]() |
![]() |
#76 | ||
|
![]() ציטוט:
נראה לי אתה רואה שאני מגיב, אתה מצטט בלי לקרוא ויוצא בהצהרות מטומטמות ממש כמו הסיבה שלך להיות קרבי..
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
חבר פעיל
|
![]() פינגווין בחיים אל תתנדב למות מישהו ישמע אותך ויהיה מוכן לעשות לך את הטובה הזאת. חח סתם זה היה דורש מהבורר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
|
![]() ציטוט:
וואלה ואותי רוצים ללמד כבוד....
![]() |
![]() |
#79 |
Banned
|
![]() בואו נבהיר את העניין הזה פעם אחת ולתמיד:
אני - הייתי - קרבי - במשך - יותר - משנה - מהשירות ש-ל-י י-צ-א-ת-י למה? כי האוכל בצבא דפק לי את המעיים לא מאמינים? דחפו אצבע תעשו שריר תסובבו תוציאו תריחו ותבואו לספר לי איך היה, קאפיש? לא מזיז לי בדר"כ שמדברים עלי דברים אבל לומר שאני סמרטוט ולא עשיתי כלום בשירות שלי בזמן שאתם הייתם בקייטנה? יש לכם בכלל מושג מה זה לסגור 28 יום בהפתעה? ואם זה נפל על יומולדת של החברה? ואם זה בגלל שאיזה חייל מפגר החליט להתעלל באיזה ערבי במחסום אז כל הפלוגה סוגרת שבת? ( ואני לא שמאלני, להפך אני שונא ערבים אבל כשזה בא לך בריבאונד זה מזיין לך הרבה דברים ) וואללה תשקלו מילים כי לפעמים זה יותר פוגע ממעשים, ולבן :):):):) שקרא לי סמרטוט לא זוכר מי זה היה, לך תתאבד יא מיץ של הזבל. "פז"ם של שנתיים בניקוי רצפות" עאלק. נתראה שנה אחרי הגיוס שלכם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | ||
|
![]() ציטוט:
אלוהים ישמור! אתה פשוט נכנס חזק עם הראש בקיר! בהצלחה בגיבוש..:s
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |