|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה.. תודה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא יכול להיות מש"ק מודיעין בשייטת ויכול להיות הטבח הראש של פלמחים, על פי ההגדרה שלך שניהם מוגדרים כ-"ג'ובניקים בסיירת". לא יודע מה איתך, אבל אני מעדיף להיות תומך לחימה בחימוש או בלוגיסטיקה למשל ולעשות תפקיד מועיל, מאשר להיות אם כל הג'ובניקים ולהגיד שאני משרת בסיירת מטכ"ל (ולשכוח להגיד "בתור מש"ק כיבוי אש"). אם מישהו באמת מורעל ואין לו פרופיל 72+ ולא אישרו לו את הבקשה לחריג, סביר להניח שהוא יילך לתפקיד משמעותי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כן לך לקב"ן ודחוף כי רק ככה תצא משם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() איך אני יוכל להיות מד"ס\מדריך קרב מגע בצבא אם יש לי פרופיל 97?
![]() |
#65 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#66 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
מה הניסיון שלך?
![]() |
![]() |
#67 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() toxicity, קודם כל נתחיל ונאמר שגם בתור לוחם יש הקצאות לקורס מדריך אימון גופני/קרב מגע/ שאר הקורסים שמתבצעים בווינגייט (בה"ד 8). בד"כ אלו הקצאות צ'ופר ומבצעים אותם בשלבים מאוחרים בשירות.
לגבי גיוס באופן כללי בפרופיל 97 - אלא אם אותרת למסלולים שבהם יש מכסות לבעלי פרופיל קרבי (כנראה שגם במדריך אימון גופני יש כמה מכסות כאלו) - אתה תתגייס ליחידה קרבית. אתה מוזמן לפנות למדור קד"צ בלשכת הגיוס שלך ולבקש מיונים למה שמעניין אותך, שוב - בגלל הפרופיל, יהיה לך קשה. בהצלחה. גיל, הקורסים וגם השירות של טכני ח"א נחשבים קשה. אמנם עם השנים מגלים אל חברי החוליה הטכנית יותר כבוד, תנאים יותר טובים וכו' בשביל לחזק את המערך, אבל אין ספק שלא יהיה מדובר בשירות קל. מצד שני, ללכת לקב"ן זו לדעתי פחדנות . רצית לשרת את המדינה? צריכים אותך בתפקיד משמעותי! הגמול בכל התפקיד הזה זו העבודה אחרי הצבא... משכורת של 7-8 ואפילו יותר בשניה שאתה יוצא מהצבא בחברות מהמובילות בשוק. לדעתי זו התחלה מצויינת לחיים! נסה לשאוף הכי גבוה שאפשר בתחום הטכני והשמיים הם הגבול.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | ||
חבר פעיל
|
![]() אז ככה- יש לי אולי התעבות גנטית של הלב ודליפה קלה. הקרדיולוג אומר שאין סיכוי שאני אקבל 97. אני רוצה מטכ"ל. הוא אמר שיש אפשרות להתנדב לצה"ל וככה האחריות הרפואית היא עליי. אני אוכל להתקבל למטכ"ל?
||
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אני צריך הסבר קטן על זימון שקיבלתי לקד"צ טכני ח"א מה זה אומר על התפקיד ואיזה תפקיד זה בח"א
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אורי, אם יש לך סעיף פרופיל שפוסל אותך משירות בצבא (פרופיל 21), ואתה מתנדב (בהנחה והצבא יקבל אותך כמתנדב) - יהיו בפניך אופציות רבות שפתוחות בפניך וישתדלו להתאים את עצמם למה שתבקש, גם אם זה תפקיד תומך לחימה ביחידה מובחרת. אם הבנתי נכון את הסיטואציה שלך.
אלכס, קד"צ טכני הוא קורס קדם צבאי שמתקיים בבח"א 21 (בית הספר הטכני בחיפה). מהקורס הזה, אתה יכול להתקדם אחר כך לקורסי-המשך / השלמות בהתאם לתפקיד שתמויין אליו, או שעם גיוסך תשובץ ליחידה באחד מהמקצועות הטכניים .
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
חבר מתחיל
|
![]() איפה באמ"ש? חתומכ"א-עתכ"ס?
אמ"ש בלאי... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
חבר מתחיל
|
![]() הקפצהכי זה דחןף!!
אוקיי אז ככה שאלה שמאוד מאוד חשובה לי!! אני עוד שבועיים מיועד להתגייס לחיל האויר ב-19 אני אחרי י"ג י"ד טכנאים הנדסאים!! אני לא רוצה ללכת לחיל האויר בשום פנים ואופן!! אני רוצה להתגייס לקרבי אך ורק העדפות זה כפיר (חטיבה 900) וגבעתי!! יש לי פרופיל 97 דרך אגב האם יש מצב כזה ואם כן מה אני צריך לעשות ואם אפשר הסבר מפורט!! חיל האויר אומר שאני מיועד אליהם לא משנה מה!! אני לא מתכוון להתפנות בחיים!! רק לקרבי מצידי שיביאו דח"ש האם יקום מצב כזה שיתנו לי בסוף ואם כן מה אני צריך לעשות כמה זמן מה אתה מציע?!?! תודה על העזרה ועל היוזמה!!!
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|