|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
כמה לדעתך זה שומן, ונוזלים..? 20 קילו זה שומן + נוזלים ו 10 קילו שריר..? אתה יודע מה זה 20 קילו של שומן ונוזלים..? הבחור די חטוב בתמונות.
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
קיצר...אל תיהיה נאיבי.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
תבין כשבן אדם בתת משקל ופתאום דוחף 3000-4000 קלוריות לגוף , הגוף מאזן מאוד מהר את החוסר שהיה לו "כל השנים"(גנטיקה פה שיחקה מרכיב עיקרי בכל התהליך אין ספק בזה) , הוא היה פה כמעט 30 קילו מתחת לגובה , ככה ש15 קילו ראשונים (15 קילו מתחת לגובה משנורמלי יהיה במקרה שלו לפי BMI שזה המדד שאני מתייחס אליו בשבילו כי הוא לא התאמן בחיים וזה מתאים לו) , נשאר לו עוד 15 קילו שהתחלקו לשריר שומן ונוזלים , זה הכל סיימנו את הסיפור אני לא מתכוון להגן עליו אבל אם לא מבינים דבר כזה פשוט אז אין לי איך להסביר את זה ביולוגית אולי אחד המדענים יכנס לפה ויסביר את כל התהליך שנוצר בגופנו כשאתה לוקה בחסר במשקל גוף ואיך זה מתאזן , אבל זה מסביר המון דברים וזה הכל. רוצה? תאמין , לא רוצה? אל תאמין , לא רואה פה למה להשמיץ ולהשפיל את הבחור כשרואים שהוא עבד קשה , בגלל זה אני אישית גם לא אפרסם פה תמונות אף פעם כי לא מעניין אותי מה אנשים מהאינטרנט יגידו , חשובה לי יותר התמיכה של המשפחה והחברים מאשר אנשים שיקללו אותי ויגידו שאני שקרן כשקרעתי את התחת לא פחות ואף יותר מחלק מהאנשים שיגיבו עלי (או לי) , בהצלחה. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אתה רוצה להגיד שרק מלאכול,ולפתם את עצמך,מאוכל ביתי,עלית תוך 4 חודשים - 56 ל 80+?
מה הסוד שלך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() חרטה חרטה חרטה!!!!!
![]() |
#68 |
חבר פעיל
|
![]() פסדר עזבו אותו אולי הוא טעה בתאריכים או משו אולי לקח לו יותר זמן ממה שהוא אמר חח עזבו אותו חח
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#70 |
חבר פעיל
|
![]() טיטניום גם פה באת לחרטט חחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#74 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה ממש מדבר שטויות אוקיי חודשיים ראשונים של אימון נתתי לו 10 קילו שריר כי הוא מתחיל עוד חודשיים נתתי לו עוד 10 נגיד שיהיה שיש לו את הגנטיקה הכי טובה בעולם איפה עוד 10????? ו11 סנטימטר ב4 חודשים? תגיד אתה נורמלי? עם סטראואידים אי אפשר להגיע לנתונים כאלה אולי אולי אולי אם יש גנטיקה של רוני קולמן+סטראואדים אולי גם לא בטוח מה שלא תגיד, זה לא ניראה לי, אם היית ממשיך עוד 4 חודשים היית מגיע ליד 50-52? לפי מה שאתה אומר אז כן ואין מצב גם שאחרי חיטוב שהגעת ליד 42 פתאום אחרי החיטוב נהיית עוד פעם שחיף עזבו אין מצב בעולם בקיצור |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Banned
|
![]() אני בחיים שלי ראיתי הרבה מאוד חרטטנים, הוא הביא לנו עכשיו את החרטא הכי טובה ששמעתי עלייה היי פעם והכי מקורית, יישר כח.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() ציטוט:
אני עוד מחכה לתמונות של ה 39 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Banned
|
![]() ^^^
סליחה אבל השינוי שהוא "טוען" שהוא עשה מופרח לחלוטין ורחוק ממה שאני טענתי כביכול לגבי עצמי, ותמונות אני מעלה בפסח של סיום המאסה עד אז לא תראו ממני משהו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
חבר פעיל
כללי:: רגוע עד לקריזה
עוסק ב:: עצמאי
חדר כושר: כרגע,מחוץ להישג ידי...
|
![]() תסתכלו על הגומות חן ,משום מה בתמונות הגדולות הם נעלמו ...
![]() |
#80 |
חבר פעיל
|
![]() יזבו זמנים אחים שלי העיקר השינוי פה לא?
דוגמא: סיקס פאק 3 שנים לא גדל כול כך הרבה לזמן הזה בגלל שהוא בחיטוב כול הזמן ותם עדין מתלהבים סמקנה השינוי קובע לא הזמן |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|