|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
ולכן כל מי שמהמוצא הזה הוא אפס.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
#62 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
estabein armano estas buena ombre |
|
![]() |
![]() |
#63 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#64 |
חבר פעיל
|
![]() פידרס אתה אחושרמוטה ואתה יא אי נעל אחותך עם יש לך בעיה עם המוצא שלי אז בוא נדבר על זה פנים אל פנים דלביוב יובני גנדון אוכל במבות
#65 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
אתה בנאדם טוב" זה מה שאמרת? |
|
![]() |
![]() |
#66 |
חבר פעיל
|
![]() כה הגנדון הזה גם יודע ספרדית איבנשקה
#67 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#68 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
#69 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כן אחי |
|
![]() |
![]() |
#70 |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() Homie לא הבנתי מה הקטע עם המוצא ? מאיזה מוצא הוא בכלל ?
#71 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי כוח לחפש כל פעם את הציטוט המתאים סלחו לי...
למי שאמר שאסור לדכא הומואים כי זו מחלה שנולדו איתה והם לא אשמים, גם זאופילים זה גם משו שהוא נולד איתו, אז למה אסור לזאופיל לצאת אם בן זוגו החתול וליצעוד בירשולים ולהיתמזמז איתו? או שמותר לו? למה להומואים מותר לעשות מיצעדים כאלה בלבוש מינימאלי ולהיתמזמז ולירקוד ערומים על הגגות ולעשות את המיצעד שלהם במקומות רגישים, ולסטרייטים אסור, אם סטרייט יסתובב אם החברה ה"לא צנוע שלו" ויעשה מעשים "לא צנועים" ברחובות רגישים בירושלים והוא יקבל מכות זה יהיה לגיטימי, ויגידו שמגיע לו כי הוא חיפש צרות. אבל אם ההומאים זה ניהיה הפוך! בקיצור יש הרבה סטיות ובין מבוגרים זה לגיטימי. שתי גברים שהחליטו שהם מאוהבים שיעשו את מה שהם עושים בחדר וזהו! לא רוצה ליראות ולא רוצה לישמוע ולא רוצה שיגאו בזה במקומות שקדושים לי ולעם כולו!
#72 |
חבר פעיל
|
![]() הוא לא היתכוון מוצא כמו מרוקאי פולני וכו
אלה ההורים שלו וכו והסבים שלו |
![]() |
![]() |
#73 |
חבר פעיל
|
![]() אני מרחם על כולכם פה, אתה ממש אנשים מסכנים!
אנשים צריכים ללמוד לקבל אחרים כמו שהם, איך הייתם מרגישים אם הייתם הומאים,לסביות או כל דבר אחר והיו מתייחסים אליכם כמוזר.. (לא שאני הומו,). קיצר כולכם קנאים ואני מרחם פה על אחד אחד, כל אחד ומה שהוא רוצה, תאמינו לי שהם אחלה של אנשים. |
![]() |
![]() |
#74 |
חבר פעיל
|
![]() סעמק אני קורא ואני בכלל לא מבין מי החליט בכלל שלהיות הומו זה מחלה שכביכול "דובקת" בבנאדם עוד בהיותו בבטן אימו?
מה זה השטויות האלה !?
#75 |
חבר פעיל
|
![]() הומואים בדרך כלל אנשים שלא מזיקים לסביבה. לי אישית אין שום דבר נגדם כל עוד הם עושים מה שהם עושים רחוק ממני. כל עוד מה שהם עושים לא מתנגש לי בחיי היום יום אין לי בעיה, אבל ביום שהם ינסו לשכתב לי את הערכים שאני ירצה לתת לילדים שלי כמו שהם ניסו לעשות בירושלים אז תהיה לי בעיה גדולה איתם. אין לי בעיה איתם אבל אני לא מכיר בסגנון החיים שלהם כדבר נורמלי אלה כסטית מין או בעיה חינוכית. לא מבין ולא יבין איך גבר יעדיף לעשות אחד כמו ראובן עובד על אחת כמו פמלה אנדרסון, זובי!
|
![]() |
![]() |
#76 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אני נועל את השירשור הזה ,ריפרוף זריז בו עשה לי חשק להקיא.
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|