|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
קרנות עד 8 וספרד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
|
![]() עכשיו נשאר להמשיך ולהצעיר את הנבחרת יש המון צעירים מוכשרים ובע"ה נעלה למונדיאל בדרום אפריקה
![]() |
#65 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
|
![]() המשחק הזה מוכיח בפעם המי יודע כמה שצריך לצעירים לתת לשחק
משחק נפלא, אני נהנתי, בעיקר במחצית הראשונה. אמן והנבחרת תמשיך להתבסס על הצעירים הנפלאים שיש לנו.
![]() |
#67 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() עצוב שקשטן נתן להרכב הזה לרוץ רק כשלא הייתה לו ברירה, אחרי שהתקשורת קרעה לו את הצורה ואפסו הסיכויים לעלות.
משמח מאוד ששוב הוכח שכן יש כדורגל - רק צריך לבחור הרכב נכון. טורניר שלם בוזבז בגלל קיבעון מחשבתי: שוב עידן טל, שוב באדיר (???), שוב בנאדו (?????). טענתי כבר בעבר שכל מה שצריך זה קצת יצירתיות, ויש חומר לנבחרת שמחה ועוקצת. אולי לא פיינליסטית מונדיאל, אבל בהחלא נבחרת שלא תגרום לנו להתבייש. בוזגלו היה סביר אתמול אבל הוא עוד ייתן הצגות בעתיד, והשילוב שלו עם בניון מצית את הדמיון. ברדה הוא לא שבצנקו, אבל בהחלט שחקן לגיטימי. יצחקי רק ילך וישתפר. ולא לשכוח כמה שחקנים שלא היו אתמול בסגל: איתי שכטר המעולה, או רפאלוב (אם יפסיק לשחק בקקה) או גילי ורמוט. בכל אופן, הקמפיין הבא יהיה הרבה יותר מוצלח ולו בגלל שבנאדו באדיר ועידן טל (אולי גם גרשון) כבר לא יחזרו לסגל.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Banned
|
![]() הפסדנווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו ווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
![]() אהההההההההההההה אההההההההההההההההההההההההה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
גר בישראל אבל פטריות של רוסיה - לא יכול לעשות כלום עם זה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
חבר פעיל
|
![]() ראיתם מה זה??
בסוף ההתאחדות החליטו שעומר גולן לא יקבל את המרצדס!!!!!!!! http://www.one.co.il//Article/102332 תראו איזה קנאות וצרות עין גועל נפשש |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חחח לא הבנתי מה ההתאחדות או כמה חברי כנסת מעפנים קשורים לפה? יבוא האנגלי יתן להם את זה מתנה בלי קשר ..אף אחד לא יכול למנוע את זה ולא משנה כמה סלטות יעשה האופיר פינס האפס הזה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אנשים חארות אחי, כואב להם לראות שמישהו נהנה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
יבוא האנגלי יעביר את המכונית לארץ יעביר בעלות לעומר גולן ..מני מזוז לא יכול לעשות כלום. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Banned
|
![]() בכל מקרה- אם גולן באמת ירצה והאנגלי יהיה נדיב מספיק (לשלם מיסים- או להעביר לגולן את הכסף למיסים של הרכב) אז ההחלטה של ההתאחדות והיועץ המשפטי שווה לתחת כי הכל כאן חוקי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
חבר פעיל
|
![]() מה נראה לכם ההוא יתאמץ כלכך ויבוא ויעשה העברת בעלות וזה ? גולן יכול לשכוח מהמרצדס.... אנשים חארות צרי עין זה הורג אותי... בכל מקרה אנ יבטוח שלבן זונה הזה לא חסר כסף לקנות את המרצדס אם זה משאלתו...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |