|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה כמו בצפר ושחקני טלוויזיה רובם נשרו ולא סיימו חטיבה בשביל לקדם את הקריירה שלהם (אני מדבר על כוכבים כמו ג'ים קארי חח שעלה לי עכשיו לראש וכו' וכו'.) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עם כל הכבוד לצבא, החיים הפרטיים לפני הכל. אם יש לך נושא שאתה מאוד מתחבר אליו, משקיע בו כל כך, ואתה עומד בדרך שזה או צבא או התחום שלך, אני הייתי הולך על התחום.. הצבא יכול לחכות, החיים לא. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, אחרי 3 שנים הוא משתחרר, והוא עושה מה שבראש שלו, הוא יכול לחזור ולעסוק בזה כמה שהוא רוצה ולהשקיע. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() אליאב תחבר לאיי סי קיו.
יום שני אתה אצלי אתה זוכר? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ממה שאני הספקתי לראות עלייך, אתה תותח רציני..
בהצלחה בצבא אחי, מקווה שתיהיה על הבמה גם אחרי צבא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() הקטע שכבר יש לי תאריך גיוס לעוד חודשים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() כמה הפרופיל שלך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() 97 ..
אליאב וואן דיזל ..אני יחזיר לכם מוניטין כשיהיה לי ואן דיזל ..חחחחחח הרגת אותי וגם הבנתי את זה לבד אז העדפתי לא להגיב |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() בעע..אז יהיה לך קשה ללכת למשהו נמוך בכדי שיהיה לך זמן לאימונים.
נו טוב, תעשה מה שאתה יכול איש, בהצלחה בכל דרך שתלך. יש מצב אתה מביא תמונות של ההיתקדמות שלך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() סוליקו יא תותח, אתה עוד תחזור ובגדול..
בודיבילדר, אם יש לך סיבות למה אתה לא יכול לשרת בקרבי (וממה שכתבת אלו אכן סיבות שבגללן אתה לא צריך לשרת בקרבי), היית צריך לכתוב אותן ולהסביר מדוע אתה לא רוצה קרבי, אבל לא לכתוב דברי בורות כמו שכתבת בתחילת הפוסט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
אחראי תמונות וסרטוני פיתוח גוף.
|
![]() אני לא אדבר על כמה זה חשוב להתגייס... זה בכלל לא שאלה..
סוליקו! אתה אחד האנשים עם הפוטנציאל ואחד האנשים הנחמדים! תעשה מה שצריך לעשות ותחזור לתחום בגדול! יש לך עתיד מזהיר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד על ההחלטה הזאת. לכל דבר יש זמן בחיים, ועכשיו הזמן להתגייס ולשרת את המדינה בכבוד!
אני במצב דומה לשלך, אני בנובמבר מתגייס גם וכנראה יפסיק עם החדר כושר לתקופה מסוימת. אבל אני רואה פה אנשים מדברים נגד הגיוס וכאלה, שירות המדינה זה ערך עליון ולא משנה באיזה תפקיד אתה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() תהנה במהלך השירות הצבאי שלך,הפסד גדול לתחום שאתה פורש.
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() סוליקו ידידי שום דבר לא ניגמר עד שאתה אומר שזה ניגמר. גם בצבא אתה יכול להמשיך ולהיתאמן ולישמור על גוף שרירי כמו אכשיו.ברוב הבסיסים בצבא יש מיתקני כושר משוכללים,האוכל בצבא מספק את רוב אבות המזון לו אתה זקוק,ותמיד תימצא את הדרך להשיג את המזון הדרוש זה לא כל כך בעייתי עים יש לך קצת קשרים הכל היסתדר.אני לא מכיר אותך אישית אבל לפי התגובות שלך בפורום אתה ניראה לי בנאדם שלא מוותר כל כך בקלות!!!!! בהצלחה בצבא ובתחום פיתוח הגוף! אין כאב אין הצלחה.
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אתם מדברים על מאור זרדז שעשה 3 שנים מלאות בצבא ללא אימונים, נכון?תחשבו מה הוא היה יכול להיות עכשיו, עם ה3 שנות אימונים שהוא פיספס כביכול..בקרבי רוב הסיכויים שהחייל לא יתאמן בחדרי הכושר שנמצאים בבסיס ,אלא אם כן הוא בסיירות ..ותמיד,אבל תמידדד ימצאו לך מה לעשות שלא יהיה לך שנייה מנוחה..שלא תחשבו שאני בעד השתמטות אבל אני בעד להתקמבן על בסיס עם מכון כושר בין אם אתה קרבי או לא קרבי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מבין את זה את כל הצער שבדבר הזה בגלל שבמדינה שלנו לא שמים זיין על ספורטאים לא משנה מאיפה היה צריך לעשות לו כמו שעושים לשחקני כדורגל אבל כל זאת אני מעריץ אותו על זה כי גם אם כל האהבה שלו לבאדי בילדינג הוא ויתר על 3 שנים יקרות מאוד לתחום שהוא רוצה להצליח בו כדי ליתרום משהו למדינה וזה אומר עליו משהו בתור בנאדם ובתור יהודי שאוהב את העם שלו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() אל תפרוששש:
![]()
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() חבל אחי ..אבל בכל זאת תשמור על מסה ועל הגוף שלך
![]() |
![]() |
#20 |
הושעה
|
![]() האמת שלשמור על תזונה בצבא זה יותר קל ממה שחשבתי... בהתחלה חשבתי שהרבה יותר קל לעשות חיטוב בצבא כי אין הרבה זמן לאכול כמו בתקופת הביה"ס. אוי, כמה שטעיתי... הבנתי שבביה"ס אין חדר אוכל, אין זמן מוקצב לאכילה מסודרת, אין את התקציב. מה גם שההפסקות קצרות ובשיעורים אי אפשר לאכול. הקטע שבחיטוב צריך להתבסס כמעט 100% על האוכל שלך. היה לי קטע כזה לפני הגיוס - חשבתי שאני כבן אדם שצריך לאכול הרבה מרוויח בצבא את התזונה בחינם. בגלל שבחודש הראשון הייתי בתפריט חיטוב והשתמשתי באוכל שלי התאכזבתי לגלות שלא כך היה הדבר. אבל עכשיו, כשניסתי לעבור לתפריט מסה (ובמסה, כמו שאתם יודעים יש הרבה יותר כיוונים ואפשרויות מבחיטוב - שבו צריך ללכת לפי "קו" קבוע מראש) בכל זאת הבנתי שבעניין התזונה הרווחתי. בן אדם שלא מתאמן ולא צריך לבזבז הרבה כסף על אוכל חוסך פה ושם על אוכל, אבל אני, בתור בן אדם שזקוק להרבה אוכל במסה חוסך פשוט המון ככה. בצבא אני פשוט יכול לאכול כמה גבינה, לחם, אורז, ביצים ויוגורטים שאני רוצה בלי לבזבז אגורה. כמובן שאי אפשר להתבסס רק על אוכל צבאי, אבל להשלים פה ושם עם אוכל שלי זו ממש לא בעיה.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|