|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
עוד שתי קילו אתה כמוני!
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אני מדבר אם המנהלת שם וזה לאט לאט מגיעים עוד אנשים מתחילים לדבר איתי וזה וזה מה אני צריך לשפר ושטיות כאלה :):):):) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() וואלה הייתי שמה היה כיף ביום הראשון אחושרמוטה
לונה גל כוכב נולד סאבלימינל היה אחד המטורפים אבל מה בלילה שנכנסים לאוהל כולי הייתי מיםםםםםםם סראבק בגלל זה חתכתי הבייתה ביום חמישי לא יכולתי לשרוד עוד לילה אחד ככה אבל מה בקיצור היה דיי כיף מתאים ליומיים לא 3 בקשר לזיונים היו שם פול בכיף אני רואה אחד נכנס לאוהל עם איזה אחת אומר לי לסגור תחלונות |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
חבר פעיל
|
![]() סיכום קצרצר לפי חברים שלי
כן היה זיונים למי שרוצה לדעת היה חם בטירוף הם הקדימו את האוטובוס ל 7 בבוקר של יום שישי(היום) כי כבר היה בלתי נסבל שכל אחד יעשה את המסקנות שלו =]
![]() |
#68 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
כולם שמה שחיפים בלי חזה ומתלהבים בזה שיש להם קוביות בבטן וחושבים שהם בהמות שמה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואני הייתי רוב הזמן מחוץ לאירוע, שבאמת היה מפוצץ בשחיפים עם קוביות. דווקא אצלי החזה זה החלק הגדול ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אני מחכה שרימו עוד פעם אירוע כמו הrc Rave
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מאיפה אתה בכלל? ומה השם הפרטי שלך? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
השם עמית מעוז ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
חבר פעיל
|
![]() חלק מהחברים שלי אמרו שהיה מגעיל\גועל נפש\דוחה וגנבו להם פלאפונים נעליים וכו
חלק מהחברים שלי אמרו שהיה חזקק גדול אדיר-.- וכו ושהיו אחלה הופעות זיונים מסיבות טובות לא ישנו והכירו מלא אנשים אה כן ושלא היו מכות בכלל והיו מלא סמים וכאלהo:
![]() |
#74 |
חבר פעיל
|
![]() אהה נכון ועוד קטע שהיה
מלא מלא גנבות גנבו לחברים שלי אוהל,200 שקל ופלאפון
![]() |
#75 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז לקחתי איזה כרוכס חדשות שהיו שם וחזרתי איתם חח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#77 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
באזור שלי ובשעות שאנחנו שמרנו לא היו גנבות ולא כלום.. :closedeyes: אבל לא היה בעיה לגנוב אחי,כי אנשים הקימו אוהלים מחוץ לחוף גולן(החוף המרכזי עם כל "הטרקציות") ואז נוצר מצב שאתה מקים את האוהל שלך חצי קילומטר מהמקום המרכזי ואז הולך ומשאיר את הדברים באוהל,אתה מבין אז אין בעיה לגנוב. אני הייתי עם הדברים החשובים עליי,והשארתי סתם דברים באוהל,מי שדפוק משאיר דברים חשובים באוהל..
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אף פעם לא הולכים לתוך ים ומשאירים את כל החפצים מאחור בלי שמירה... תמיד כשהולכים לים מישהו נשאר לשמור וכל השאר הולכים לים, ואז מחליפים... מן משמרות כאלה.
![]() |
![]() |
#79 |
חבר פעיל
|
![]() איך השמש הרסה את כל הווליום כינרת,ממש גטאות
והבני זונות האלה דוחסים אנשים העיקר שיכנסו מלא אנשים ישנו מחוץ למתחם של סלקום כי לא היה להם מקום. קיצר היה יומיים של השרדות בשטח אבל היה כיף עם ההופעות והשתייה
![]() |
#80 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |