|
|||||||
| פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 | |||
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
חבר פעיל
|
זה הולך להיות דיון ארוך.....
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
חבר פעיל
|
באו אני אסביר לכם למה אסור לאכול יען.
כודם כל לכל סוג של חיה יש חוקים, לבהמות יש חוקים, לגדים יש חוקים ולעופות יש חוקים! (זה מה שאני זוכר משיעור תנ"ך..) עוף שהוא כשר צריך שיהיה: אגודל כזה מאחורי הרגל.. כלומר שתביעת הרגל שלו תהיה ככה: /|\ | שתיים, לעוף קשר צריכה להיות קרבולת והדבר הזה מתחת למקור.. (באנגלית Cock חחח..) אממ.. זהו.. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
יען לא כשר כי פעם לא ידעו כמה עצמות יש לו בצוואר אז לא ידעו איפה לעשות את השחיטה וזה הסיבה היחידה למה חיות עם צוואר ארוך לא כשרות ובנוגע לפירות ים למה הם לא כשרים זה בגלל שאין להם כסכסים וזה לא מוסבר למה פשוט ככה זה
|
|
|
|
#5 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
|
|
|
|
#7 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
חבר פעיל
|
למי שכתב שיען זה לא כשר הוא טועה,זה כן.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
מנהל מקצועי
|
מי שאוכל פירות ים,
יש לו 4 מיתות בית דין .מי שאוכל חזיר ,יש לו גיהנום מי שאוכל מקק,יש לו 3 מיתות בית דין מי שאוכל סוס,יש לו 2 מיתות בידי שמיים מי שאוכל נחש,יש לו מיתה אחת בידי שמיים מי שאוכל זבוב יש לו דין סקילה ומי שאוכל בתחת....שיפרסם בזירת הגולשים,ואולי כמה הומואים מפה יאכלו איתו ביחד! |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
מושעה
|
ציטוט:
תגידו לי אתם..זה דתי זה? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
חחחחח זה היציאה הכי מצחיקה שקראתי בחיים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
|
|
|
#12 |
|
חבר פעיל
|
זה לא כשר.
וכל הדברים שיש בים מגעלים זה לא נישמע ממש מעדן
|
|
|
#13 | |
|
מנהל מקצועי
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
אני לא מדבר על דג כשר וכו'.. אני מדבר על הדברים הלא כשרים כמו סרטן איכססס..
|
|
|
|
#15 |
|
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
אני לא יודע מה איתכם , אבל גם אם זה היה הדבר היחידי שכן כשר הייתי הופך לצמחוני רק מהריח של זה.
חבל שהסויה כשרה................ בטח בגלל שהחרדים משתמשים בפורמולות האלה לתינוקות שלהם כולם הופכים להומואים +- או לפחות לפאגים מן השורה
|
|
|
#16 |
|
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
תחשבו על זה ככה , הצמחונות לא שונה בהרבה היבטים מכשרות אבל לעומת הכשרות היא דופקת את השומרים עליה בגדול......
|
![]() |
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|