|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() בירח אני שובר את שיא העולם בלחיצת חזה!
עריכה: ואפילו בלי חליפה!!!
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בחיים שלך אל תחנוק בחורה נגיד היא אומרת לך "מאמי אני הולך למסיבה אם חברות היום"
אתה אומר לה "בכיף מאמי תעשי חיים ותישמרי אל הבריאות שלך [אני !!סומך עלייך!!!]" דבר שני אתם ניפרדם ביגלל מה שגרה אתה אומר לה פעם אחת "שמעי אני אוהב אותך ואני לא רוצה ליפרד את רוצה ליפרד סבבה שמרי אל הצמך" וזהו אתה לא מדבר איתה יותררררר כלוםםםם עד היא מדבר איתךךךךךך ואם היא אוהבת אותך היא תחזוררררר עליייך מילה שלי אני יודע שה זה כואב בנתים תיצא אם חברים תיצא אם בחורות
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() קיצר מה.. אתה בטוח שזה בגלל ההורים שלה?
ובני כמה אתם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אורי צודק אבל אני תטעות שלי כבר עשיתי,חנקתי שהיא הייתה יוצאת למסיבות הייתי מתבאס כזה וזה לא הייתי נותן לה הרגשה טובה אני מפגר רק עכשיו אני מבין את זה..ולא סמכתי עליה מספיק למרות שהייתי צריך לסמוך יותר משאני סומך על עצמי.
ובני 16 ולא בטוח שבגלל ההורים אבל הייתה להם פה השפעה רצינית ...
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() טוב זה ברור שיש לה איזה שהיא בעיה, היא פשוט לא אומרת לך את הסיבה שבגללה היא נפרדת ממך..
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() אל תדאג גבר. אז מה אם היא מקבלת מהצד. אתה תתחיל לתת מהצד. מאיפה אתה יודע שהיא תמצא מישהו אתה לא יודע.
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() אחי תשלח לי את האיסיקיו שלך
יש לי ניסיון בחרא הזה ואני בטוח יכול לעזור לך אבל בטוח |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|