|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() יש שם כמה דברים שקרעו אותי מצחוק. מאונני מקלדת עד לאיזו רמה נמוכה יכול לרדת בן אדם מבוגר
![]() |
#62 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
לא ראיתי תגובה אחת שיכולה לפגוע בו... יכול להיות שפיספסתי... זה דעיין לא סיבה להכליל ותסכים איתי לגבי זה.. אני חושב שמין הראוי שכשהוא יראה את זה.. והוא יראה את זה שיתנצל... בנאדם בוגר צריך לדעת להתנצל... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה מושפע ברמות כל דבר הוא לא בין ה5 הבאדי בילדרים הטובים בכל הזמנים ולא בין ה5 באדי בילדרים הטובים כיום |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
|
![]() ציטוט:
זה צורת חשיבה ממש ילדודית תסלח לי... לחשוב שאסור להעביר ביקורת על בנאדם גדול.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סתכל מה רשמתי לו בעמוד 1 2 לדעתי הוא בנאדם מיתנשא ומגעיל ושילך לחפש את עצמו אם האמר היפה שלו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נכון לא ציינתי אמרתי שלדעתי הוא אחד הטובים וזוהי זכותי החברתית להביא את דעתי במדינה דמוקרטית! זאת זכות חברתית(מושפע המבגרות באזרחות) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מדינה דמוקרטית עלק (אתה לא יודע על מי נפלתה בדרך מחשבה הזאתי חח) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
|
![]() שמע אני כמה שנראה כאילו אני לא סובל את הבנאדם וזה.. לפני שראיתי את התמונות החזקתי ממנו כי הוא באמת גדול..(נתעלם שניה מהסינטול) והוא תורם והוא נשמע לפי מה שתיארו אותו בנאדם נחמד והכל..
אחרי שראיתי את התמוןנות הבנתי כמה שהוא פשוט חסר פרופורציות לחלוטין... הטריספס שלו מזעזע כנ"ל הכתף זה נראה כאילו ערכו את זה בפוטושופ... בכלל הוא לא נראה טוב לדעתי וזה כתוצאה מהסינטול אני חושב... אחרי שראיתי את התגובה שלו הבנתי גם אייזה מין אופי יש לו... ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
מספיק נמוך שכל המפגרים שנותנים עליו ביקורת באתר הזה יוכלו להבין את המסר שלו.... 90% מהפורום פה באים לחבריהם על שאלות של דיאטה מפגרות והאם קריאטין יביא אותם לאוליפיה וכו. ובפוסט אחר הם מבקרים את הסינטול של אלי האנה או טריי ברוואר... עז תעשו טובה גם אני הייתי ניטרף מזה ומגיב בהתאם.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
מושעה
|
![]() אני לא מבין איך אתם מצדיקים אותו אפילו שיש לו סינטול
תסתכלו עליו,בלי סינטול הוא לא היה מגיע להרבה,הרגליים קטנות בלי סינטול בקושי יד 50 הוא היה,הוא דחף המון סינטול,אני לא מבין איך אפשר לתת לו להתחרות ככה |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
משתמש ותיק
|
![]() כל הדיבורים שלו וליאור גולדשטיין משתין עליו בקשת בלי סינטול!
![]() |
#72 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לליאור גולדשטיין יש גוף אחד היפים! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() טוב , בן אדם מקצוען וסלבריטאי חייב לדעת להתמודד עם זה , לא משנה עד כמה זה אווילי
הוא מש ירד לשפל בדיון הזה ומוכיח שהוא לא ברמה מעל ה"ילדים מאונני מקלדת" האלה וכן הוא על לא מעט סינטול אפילו שהיד שלו לא תהייה קטנה בהרבה בלי. אבל הוא גם מגיע לאחוזי שומן נמוכים מאוד ויבוש חזק בטח הוא התחלק על הראש בחיטוב (אחח אם הוא קורא את זה עכשיו אני בטח זוכה לתוא מלך מאונני במקלדת)
![]() |
#74 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
רב הידיים שלו זה סינטול,תראה כשהוא היה פצוע הוא לא ירד כמעט בידיים זה כי זה סינטוול הרב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Banned
|
![]() וואי איזה מגניב אלי האנה היה פה בפורום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
קודם כל אם תגיע אפילו לחצי מהגודל של היד שלו עם סינטול היד פשוט תיראה כמו יד של איזה אישה מבוגרת שמנה , היקף 50 ומשהו של צמיגים. דבר שני הסינטול כל הזמן מתנקז מהשריר , אי אפשר להגיע לצורה כזאת עוד בחיטובים שהוא מגיע אליהם רק עם סינטול ברור מאליו שהוא משתמש בזה או בסוג אחר של שתלים אבל זה לא תורם לו יותר מ 5 ס"מ
![]() |
![]() |
#77 |
חבר פעיל
|
![]() מי זה הליאור גולדשטיין הזה? שימו פה תמונות שלו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
חבר פעיל