|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
חבר פעיל
|
![]() למי ששאל על הסל מאס אממ משהו מוזר מאוד מתרחש פה אני לא עולה בנוזלים , ולהפך!! עוד התייבשתי כזה.. מעניין מה ההיקפים יגידו בסוף השבוע אני כבר מצפה לבדוק התוכנית עצמה מאוד נעימה אני נהנה לגשת לסט ה15-16 שלי בגב ולגלות שאני כבר חצי נכה חחחחח...
אז הנה פינקתי בשתי איזורים שעוד לא הראיתי לכם קודם : בטן : ![]() אמות - קרייסלר פוזינג : (חחח לא ידעתי איך קוראים לזה) http://img474.imageshack.us/my.php?image=0053232gs6.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כן סלמאס באמת לא אמור לעלות אותך בנוזלים.. ובטן דיי טובה רואים חיטוב ואמות מפלצתיות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() מאסה אחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
תיזהר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
|
![]() אליאב שמעתי הלכת מכות לפני כמה זמן עם שתי שקפצו עליך מאחורה הבאת להם מרפק, וקרעת תחולצה?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() או שהוא הביא לאחד מרפק והוא עף ופגע בשני?
![]() |
![]() |
#68 |
|
![]() אנערף..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אליאב אני זוכר ששמת תמונה היית מממש לא חטוב לא יודע אם זה נוזלים או שומן בקיצר ממש לא היית חטוב ואיפלו לא היה סימן קטן חמוד לריבועים ובתמנות האלה אתה חטוב טילים אתה יכול להסביר לי מה קרוה פה? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הכל התחיל בפציעה שלי שהתרחשה לפני שנה - הייתי פיצוץ של נוזלים מכל הניסויים עם הקריאטין העמסות וכו' שעשיתי... אחרי הפציעה פשוט מאוד ירדתי המון באוכל אז איבדתי חלק גדול מהנוזלים , אחר כך המשכתי כרגיל ואז התחילו הבעיות בכבד ואז שוב פעם ירדתי מלא באוכל ואז בעקבות זה שוב פעם עוד פעם ירדתי בהמון נוזלים , ומאז אני יבש כזה חח עכשיו הCELL MASS הזה בכלל ייבש לי תצורה לא יודע איך זה אפשרי אני נראה הרבה יותר טוב או שעליתי בשריר וזה נראה יותר חטוב או שפשוט מאוד התייבשתי... חוץ מזה אל תשכח שיש לי נטייה להיות רזה אז במהלך כל התקופה הזאת שהיו לי נוזלים לא היה בכלל הרבה שומן ואם הייתי מוריד תנוזלים אז הייתי חטוב אשש!!! ודרך אגב חחח תגיד אני מדמיין או שבמהלך הפוסט אתה מנסה לשאול בעקיפין או יותר נכון מנסה לרמוז לכך שאני אנאבולי מעבר למידה הטבעית?!?!? חחחחחחחח הרגת אותי עם ההכחשות שלך קבל מוניטין |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
חבר פעיל
|
![]() דרך אגב הקריאטין נותן כוח יפה מאוד הייתה לו התפרצות באימונים האחרונים...
קחו : לחיצת חזה חיובי 95 קילו (חחח אוי איך התלבטתי אם לעגל ל100) - 6 חזרות ורבע חח דיפ סקוואט 110 קילו 6 חזרות (תרגיל שני לרגליים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
חבר פעיל
|
![]() אז עכשיו אחרי שהוא נתן את הקיק אתה ממליץ עליו?
דרך אגב אתה נראה ענק..בהצלחה בהמשך |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה הסל מאס הזה ממש מומלץ בחום נותן תוצאות יפות , בקשר לכמות שאני משתמש אני גומר 2 קופסאות במכה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
|
![]() אליאב מה עם המכות?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
או מסנג'ר djeliav@hotmail.co.il או שבסוף זה com אני לא זוכר חח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
חבר פעיל
|
![]() למה למה תפרסם פה זה לוג אחרי הכל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
חבר פעיל
|
![]() בואנה אליאב אחי יד לך חזה חזק אחי!
כל הכבוד שאתה לא משקר במשקלים אחיזה מראה משהו על הבןאדם אהבתי גם את האמות דווקא הידיים לא יודע למה לא אהבתי מי יודע מה (סלח לי חח) וגב חזק !! אתה ענק נותן מוטיבציה !! תיזהר מפיצעות אח שלי!!!!! וספר מה מכות ?! דרך אגב איפה אתה מיתאמן בחולון ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#80 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחח מתאמן בימית 2000 ובבריזה.. מדי פעם גם בחיטובים בראשלצ ופרפקט באדי בראשלצ וגם בטרגט המכון הזה ברמת גן שם............ היד יחסית חלשה ביחס לגוף אין מה להגיד בגלל שכמעט שנה לא עבדתי עליה רק בתקופה האחרונה וחזרתי ודאממ היא גדלה יפה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|