|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא ניראה יותר טוב מימני אתה יותר קטן וחטוב מימני
ויש לי גב הרבה יותר יפה מישלך..:| |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אהבתי ת'חולצה של הבילבונג יש לי הרבה כאלה אני חייב לקנות ת'חומה הזאת יש אותה גם לחבר שלי...
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כולםם לשתוקק!!
גלעד הכי קרנף!!! ![]()
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() דניאלו איך זה שאתה בפורום מעל שנה ולא העלת אף פעם תמונות?
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בדיוק שתכננתי לחזור עשיתי תאונה אם הקטנוע ויש לי פגיעות צוואר וגוף ואני לא יכול להתאמן, שוב.
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
76 קילו על 1.65 צריך להיות דיי גדול (14% זה שומדבר). יש לך איזה תמונה מהתקופה הזאת? אני זוכר שרשמת פעם משפט בסגנון "איך אני עם החילוף חומרים איטי כמו שלי לא מצליח לעלות במאסה", וע"פ הנתונים האלה זה נתונים מצויינים.
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() כולם פה שחיפים!!!
מני אתה יודע מי ענק כן? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה מדבר יש לך סתם גב שחור אתה גם הרבה פחות חטוב ממני...שתגיע לחיטוב שלי לא ישאר ממך כלום ודניאלו כן אחי חולצה פצצה יש להם עוד כמה חזקות השנה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
אזהרה מס' 1 - שימוש בשפה בוטה
|
![]() א. גבר יצא חזק אהבתי חח הוא דווקא נראה ילד טוב לא פוזאי ולא ערס.
ב.אל תקשיב לצפונים ההומואים שיש פה כל אחד שהם רואים שהוא לא רוסי(ממש בלי לפגוע ברוסים) ולא איזה חננה הם קוראים לו ערס. ג.אתה לא נראה שחיף ד. אתה צודק בקטע שהרבה פה לא יודעים לשלב תחיים עם הבודיבילדינג, הרבה פה לא יוצאים מהבית רק בגלל שיפסידו ארוחה או משו כזה ונישארים תקועים בבית כמו איזה חננות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אחי נסחפתי היו לי קצתת שומניםם לא יודע אם 14 משהו בסביבות ה16 שמה.. היה צמיגונים קטנים.. אבל עכשיו אני לא משהו בכלל..
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() גיימר עזוב אותך אכלת ייבוש, הקיצר היתרון שלי פה זה בשליטתי, ואם אני רוצה עד שאני יגיע לגיל שלך אני יוכל לעקוף אותך במסה, אבל אני לא רוצה. וואלה מה לעשות יש לך חיים, ואם יש לך כל כך הרבה מסה ואתה כזה נמוך, כניראה בנות לא היו נוגעות בך עם מקל של אוזניים (כן אני יודע שיש לך חברה, ניראה מה יקרה ביום שתפרדו)
עזוב את הויכוח שלי איתך גמרתי, וגם עם אייל מזלג..ו007 כן מה לעשות, הדבר הזה משפיע חזק לילדים על החיים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
Metal gear solid משחק דיי טוב ומורכב קצת היה לי אותו במחשב וגיים בוי פעם נהנהתי ממנו מאוד ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אני מבקש אמזלג .....
אל תיקרא לי ילד כל עוד אתה קטן מימני בכל המובנים...[ועזוב את זה שיש לך פנס חח.... ואתה קורא לי ילד... ] |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
מושעה
|
![]() שתיכם שחיפים תאמת..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() יצא נחמד ביותר אחי!
אהבתי גם תחולצה.. לכל השאר- תפסיקו להתנהג כאילו כל מי שטיפטיפה משקיע בעצמו, ואכפת לו מאיך שהוא נראה הוא ערס. לאייל, לא, אתה לא נראה יותר טוב ממנו, אתה לא קרוב לאחוזי השומן שלו. תבינו גם שיש אנשים שלא רוצים להיות עם יד 50, וגב של דוריאן ייטס. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא קטן כמו שאני יוצא בתמונות! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |