|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל אני רוצה לומר סחתיין על הפוסט...אחלה פוסט שבעולם.
אני רואה שכולם כאן הביאו מפלצות מהבית...אז קבלו את שלי... מגלודון - Megalodon מגלודון היה קיים לפי ההערכות לפני כ 200 עד 300 מיליון שנים. כריש אימתני , כנראה הטורף הימי הגדול ביותר אי פעם. אורך שיניו - 17 ס"מ. אורכו - כ 50 עד 60 מטרים. משקלו - כ 30 טון. השן של מגלודון: ![]() מגלודון לעומת אדם: מגלודון לעומת אדם ולעומת העמלץ הלבן: ![]() סרטון הנפשה של מגלודון: http://youtube.com/watch?v=00AUOO7BgBU
![]() |
#62 |
Banned
|
![]() אומרים שהמגדלון היה קיים פעם והוא כריש פרהיסטורי שניכד..
אם כזה דבר במים לא הייתי חושב אפילו בצחוק ללכת לים כל הכבוד מני ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
חבר פעיל
|
![]() מזה 50-60 מטר?!!?!? אתה בטוח בזה?!
![]() |
#65 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הוא כבר לא קיים היום המגלדון הזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
מנהל ראשי
|
![]() הגיוני, בתקופה הפרהיסטורית הכל היה ענק, אפילו חרקים ועכבישים היו ענקיים, זאת הסיבה שחיות לא שרדו, אחרי זה הטבע התייעל.מבחינת האדם, היו 2 סוגים אחד ממש ענק ורחב ואחד גמד, הענק ניכחד ראשון,הננס גם לא שרד ובסוף בן אדם נהיה בגודל שהוא היום.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() וכן אתה צודק לפני מילוני שנים אמרו שהיה משו ברמות של החמצן שהיו הרבה יותר גדולות בגלל זה הכל היה הרבה יותר גדול כגון הדינוזאורים והצימחייה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
חבר פעיל
|
![]() ברור שהכל היה גדול אבל טי רקס למשל היה בדרך כלל באורך 13 מטר מראש עד זנב אם אני זוכר נכון. עכשיו זה ידוע שבים הכל יותר גדול, אבל 60 מטר?
דרך אגב בסרטון זה נראה הרבה יותר קטן... אבל איך הוא מוריד את הטמבל בסוף חחחח תמשכו אותו עם הבשר ואני אצלם אותו כן כן. owned.
![]() |
#69 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
יצאת חומוס. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() עומרי אשמח אם תסביר קצת על האדם הענק והגמד וההבדל ביניהם למה שאנחנו כיום.. כמובן מתי הם חיו וזה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אולי רוני קולמן וחברים הם בעצם חיו בתקופה הפרהיסטורית?
![]() |
#72 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
מחלקת החרקים הינה בעלת מספר המינים הרב ביותר בעולם הטבע. מספר המינים נע בין 800,000 ללמעלה ממיליון לפי הערכות ומיונים שונים. סביר להניח שמיני חרקים רבים טרם התגלו. סדרת החיפושיות כוללת כ-400,000 מינים שונים, ומהווה בכך את הסדרה הגדולה ביותר בעולם הטבע. סדרת הדבוראים כוללת את משפחות הדבורים, הצרעות והנמלים - בסך הכול כ-110,000 מינים; מספר הפרטים של משפחת הנמלים הוא הגדול בממלכת בעלי החיים; קיימים על פני כדור הארץ יותר נמלים מאשר כל בעל חיים אחר. סדרות ידועות נוספות של חרקים הן הפרפרים (170,000 מינים), הזבובים (120,000 מינים, כולל יתושים), הפשפשים (40,000 מינים), הפרעושים (2,200 מינים) והתיקנים (3,500 מינים). רבים סבורים בטעות שהעכבישים הינם אף הם חרקים למעשה מדובר במחלקה המשתייכת, למערכת פרוקי הרגליים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
חבר פעיל
|
![]() טוב זה מוויקיפדיה.
The best-educated estimates of this creature's maximum size range from 12 to 16 m (40 to 52 ft) (previous much larger reconstructions of the shark's size, up to about 30 m (100 ft), are now generally considered inaccurate).[2] From the size of this shark, its weight is estimated as high as 60 tons, though 20 to 30 tons was more likely. למי שאין כוח לקרוא אנגלית, כתוב שהמגלודון הגיע לגודל של 12-16 מטר ולמשקל של 20-30 טון. כתוב שם שהערכות קודמות של 30 מטר אורך ושישים טון ככל הנראה לא היו מדויקות. ידעתי שלא הגיוני 50-60 מטר אורך. זה טרוף ומוגזם לחלוטין. דרך אגב, כרישים לבנים מגיעים בשיא לשבע מטר, כשאורך נורמאלי הוא 4-5 מטר. לוויתנים כחולים, שככל הנראה הם היצור החי הגדול ביותר שאי פעם היה קיים, מגיעים בשיא ל33 מטר אורך, אורך ממוצע הוא 29 מטר. פאקינג שיט הגורים שלהם מעלים בשבעת החודשים הראשונים לחייהם 90 קילו כל 24 שעות! פאקינג מאסה! כתוב גם שבבגרות הלשון שלהם היא בגודל פיל. הזונות האלה נולדים במשקל 2.7 טון, כשהם בגודל של היפופוטם בוגר. אפשר להכניס להם לפה 50 בני אדם. איזה חרא אלוהים.
![]() |
#74 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"מגלודון (שם מדעי: Carcharodon megalodon; מיוונית: megas ו-odon פירושו "שיניים גדולות") הוא מין של כריש פרהיסטורי גדול ממדים שככל הנראה חי לפני בין 1.6 ל-5 מיליון שנים. שרידי המגלודונים העיקריים שנשתמרו עד לימינו הם מאובני שיניים ומעט חוליות. המגלודון השתייך לסוג Carcharodon - סוג ממנו נשארו היום רק הקרחה הלבנה, היא העמלץ הלבן. השיניים דומות לאלה של כריש הקרחה הלבנה (Carcharodon) והגיעו לאורך של עד 16.8 סנטימטרים (כאורכה של כף יד אנושית לערך). ההערכות המקובלות גורסות כי אורך המגלודון נע בין 12 ל-16 מטרים [1]. בסקירות שנעשו על סמך אורכו, הוערך שמשקל הכריש יכול להגיע ל-60 טונות, אם כי משקל הכרישים הממוצע נע בין 20 ל-40 טונות. בהערכת משקלו ואורכו, על המגלודון היה לאכול כ-2% ממשקל גופו בכל יום. על פי ידע המדענים על מארג מזון בתקופה שבה חי המגלודון, נראה כי תזונתו התבססה על בשר לווייתנים." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
מושעה
|
![]() *מה זה מני הכריש הזה קיבל סטרו'...
*סרטון של כריש נותן ביס ברגל של איזה מישהו..(לא נשאר הרבה מהתאום שלו)זה סרטון שהיה גם באוגריש בזמן שהאתר היה פעיל...אז מי שניכנס ליראות.... http://youtube.com/watch?v=QJWdPJhWG...elated&search= |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
|
![]() אני תמיד אהבתי את כל מה שנוגע לחיות פרה היסטוריות, חיות מסתוריות וחיות ענקיות מימדים. היתה פעם תוכנית יפה בערוץ 2 על הדינוזאורים, עשו הנפשה ממש יפה לדינוזאורים וכל פרק התמקד בתקופה אחרת וסוג אחר של דינוזאורים.
![]() זה התנין הפרה-היסטורי, מה קוראים אותו Sarcosuchus imperatoro, שזה אומר flesh crocodile emperor. אפשר להבין שהתנין המודרני, הוא ממש צאצא ישיר לתנין הפרה-היסטורי. עוד צאצא שמאוד מזכיר דינוזאורים, הוא לטאת Comodo Dragon החיה באוסטרליה (או ניו זילנד, אני לא זוכר במדויק). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
חבר פעיל
|
![]() http://en.wikipedia.org/wiki/Fin_Whale
גם הבנזונה הזה, שהוא קרוב קטן יותר של הכחול, לא פראייר בכלל. מגיע ל27 מטר.
![]() |
#78 |
מנהל ראשי
|
![]() אני מת על הקומודו!!!! ראיתי עליו תוכנית בנשיונל גאורגפיק! אין לך מושג כמה הוא מהיר וחזק, שהוא רודף אחריך הוא תופס אותך הוא ממש מהיר למרות שהוא ניראה איטי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
חבר פעיל
|
![]() לפי מה שאני יודע כשקומודו רודף אחריך צריך לרוץ בזיגזגים כי זה מטעה אותו...
קבלו פחפחפחפ . owned http://en.wikipedia.org/wiki/Image:G...ke_in_1997.jpg וזה בנאדם מול לווייתן כחול http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Blue_whale_size.svg
![]() |
#80 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |