|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אתה נשוי נכון אחי ? לפותח הפוסט
כי השרשרת שלך במסורת מקבלים רק מי שמיתחתן |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() הקפצה
|
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() פיי איזה הקפצה =\
#4 |
חבר פעיל
|
![]() עלק מייקל מכוער .
יש לו פנים יפות וגוף יפה הוא לא שירת בצבא כי יש לו מום בלב או חור לא יודע ובגלל זה הוא התאמן כי הוא לא רצה שחברים שלו יתאמנו הוא ישאר הוא הוציא דברים כדאי להתאמן . הבנאדם לא עשה מעצמו סוס זה הבנות עושות ממנו. והוא לא חש כמו שחלק חושבים. |
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אז לך תלקק לו תביצים טוב? איזה הקפצה מגעילה !! עוד פעם נשמע על מייקל פה יעופו פה ראשים
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מום בלב מונע ממך לעשות כימאט כול פעילות פיסית שגורמת למאמץ עיקרי על מה אתה מדבר החרטטן הבן :):):):) מכר את עצמו בשביל כסף |
|
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יש שיפור במסת שריר אבל יש גם אחוז שומן לא קטן
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מושעה
|
![]() eyel בנתיים אתה מנקה רחובות ואו דוגמן טמבל
|
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הינה אני עובד בחרא כן אני עובד עבודה קשה אבל מה אני בוכה ? זה מפריע לי? כל עבודה מכבדת את בעליה אז מה אני עובד חרא מרוויח כסף ועוד מעט מיתגייס לצבא ואני עוד עובד בשתי עבודות שרוב הנוער היום לא היה מיסתכל עליהם ביכלל אני לא מפונק אני יודע שכסף לא גדל על העיצים אני עובד קשה ואני הולך לשרת בצבא ואז בגיל 21 אני כנראה יתחיל את החיים שלי אבל לפחות יש לי ערכים ולא מכרתי את עצמי בשביל כמה דולרים ובשביל קריריה כולשהיא בכל זאת הוא יכללתת שירות מימנלי לא צבאי מלא אבל הצבא היה הולךליקראותו כמו שהוא הלך ליקראת אושרי כהן שסירב לבוא פעם בשלוש שבועות ולהרצאות לחיילים גם אם עכשיו הייתי זוכה בלוטו ב50 מיליון הייתי מיתגייס |
|
![]() |
![]() |
#10 |
מושעה
|
![]() אין שינוי כלל וכלל. פשוט אין.
|
![]() |
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ישך צורה יפה בגוף ,אהבתי תנפח שלך..
בהצלחה..
#12 |
Banned
|
![]() שינוי קטן
O.ם |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אין שינוי גדול אחי אבל כל הכבוד
|
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() סוס אחי תרביץ חיטוב יהיה בנזונה
|
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אורי תגיד אתה הודי במקרה?
|
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() כמעט ואין שינוי גוף יפה מאוד אהבתי תכתפיים ידיים וחזה תעבוד בטן תוציא קוביות בכלל יהיה פצצה יהיה לך גם אני חושב לא בעיה להוציא קוביות כי אין הרבה או אין בכלל כמעט שומן בבטן
#17 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() המבנה שלך לא בא לי בטוב...אבל סך הכול די מסיבי
|
![]() |
![]() |
#18 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() הייתי חייב להגיב.
לא יודע אם יצא לכם לראות אותו במציאות (מייקל לואיס), הבנאדם מאוד צנוע, לא מתנהג בשחצנות ועד כמה שזה מפתיע אתכם, הולך עם בגדים מאוד גדולים ולא מחמיאים. מעבר לכך, מישהו אמר שהוא רוצה להיות בודיבילדר? מישהו היה סוחר באדיבילדר מקצועי לדגמן בפוקס ולשחק בכל מיני סדרות - לא. הבחור דוגמן, עם גוף מעולה של דוגמן. תהיו בטוחים שאם הוא היה רוצה להיות באדיבילדר או להתנפח - הוא היה עושה זאת. אני לא מבין את כל הקינאה שהולכת כאן, הבחור בן 19 והדוגמן מס' 1 בארץ ובנוסף גם משחק (לא יודע אם הוא טוב אבל זה לא העיקר) אפילו שר ומריץ המוני פרוייקטים, שלא נדבר שיש לו חברה על שמו. הוא אמר בפירוש שהוא לא התגייס כי זה היה תוקע לו את הקריירה, הוא לא הכחיש את זה. כל אחד וההשקפות שלו, אפשר לחשוב ששאר המפורסמים היו מקריבים את הקריירה בשביל לשרוף 8 שעות ביום בלעשות כלום בשביל להגיד אחרי זה שהם עשו צבא. לגבי הבחור שאמר שאם הוא היה זוכה בלוטו ב50 מליון הוא היה מתגייס, ואם היית במצב שאם לא היית מתגייס, רק אז היית מקבל 50 מליון, עדיין היית מתגייס? לגבי הדיון הכללי של "על מה בנות מסתכלות" נכון שאף אחד מהן לא יודעת מה "טרייספס" אומר, ולא מתעניינת על כמה אחוז שומן אתה, אבל גודל ופרופורציה כללית - עושה את ההבדל, ואני שמעתי הרבה פעמים בנות שאוהבות ורידים בידיים וכאלה. כמובן לא בהגזמה. ועוד משהו לסיום - בבקשה אל תגידו לי שאתם חיים בסרט שלהיות 120 קילו על 8% שומן... זה מושך בנות... הכל בפרופורציות חבר'ה. |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה לא נכון . לפני יומים אחותי ראתה "יום בחיי מייקל לואיס" בVOD . הוא אומר בפה שלו שהוא לא מתגייס בגלל בעיה בלב אחרי כמה דקות מראים אותו מפציץ בכדורסל.. קריירה עאלק . |
|
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמו שזה שמעלי אמר הוא אמר בעצמו בראיון שהוא לא היתגייס מעצם העבודה שיש לו בעיות לב ואחר כך רואים אותו משחק כרדורסל וכו הדוגמן מספר 1 בארץ תעשי לי טובה אף אחד פה כימאט חוץ מבודדיםשואף ל120 קילו על 8 אחוז שומן אז כמו שאמרת תישמרי על פרופורציות |
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|