|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל לעד
כללי:: מסה בכל הכוח
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() באמא שלך למה אתה שם את הפייסבוק בחתימה שלך מה אתה חושב אנשים פה מהפורום יוסיפו אותך?
רציני אני שואל |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() הוא הוסיף אותי ולא הבנתי למה שאלתי אותו והוא אמר: סתם ככה
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() הערס המצוי(;
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() חחח בואנא יא שחיף....אתה נראה כמו ילד מסכן שפשוט לא אכל הרבה זמן והתחטב...אל תעוף עך עצמך וד"א...אני מניח שיש לך איזושהי מוגבלות פיזית כי ראיתי בבית לוינשטיין אנשים שעושים פוזינג יותר טוב ממך
קיצר תתחיל לאכול אולי יגדול לך ביצים ואז יהיה לך קצת טסטוסטרון בדם ואולי תראה כמו זכר בוגר
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
כללי:: ספורטאי מגיל שנה וחצי
עוסק ב:: מחשבים
חדר כושר: אני מתאמן בבית
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ריפטו עושה פואוזינג מול בילדר ממוצע | SmokingSnake | פורום אימוני כוח | 8 | 05-01-11 17:57 |
סרטון פואוזינג עדכני שליי.... משו אש !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | אח-יקר | גלריות הגולשים | 29 | 03-07-10 14:35 |
סרטון פואוזינג ... | אח-יקר | גלריות הגולשים | 14 | 29-05-10 11:18 |
סרטון | Bodybulding mix סרטון סוס ! | Eldar Azulay | פיתוח גוף תחרותי | 2 | 03-02-10 19:20 |
סרטון|סרטון שלי לא משו אבל עדיין סרטוןן :) | dbzv2 | גלריות הגולשים | 27 | 25-08-09 01:12 |