|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אתה מוזמן להעלות.
בינתיים תמיר וdudeman יכולים לדבר, הם לא גיבו את זה בסרטון, ועאני בכל מקרה לא חושב שהסקבטים שלהם מלאים. ולמבנה גוף יש משמעות אדירה. אם אד קואן היה בגובה של אנדי בולטון הוא היה שוקל משהו דומה לו, ומושך יותר ממנו. ידיים ארוכות ועוד איך עוזרות, בעיקר בדדליפט. אבל אלה דברים שאמורים לעניין אנשים שמרימים 300 קילו, לא 180 וגם הם בגדר "לכאורה". |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אני שם כסף שטל_0 עושה 120 לשישיה, ושוב, אתה לא לוקח בחשבון שאלה משקלי בילדר, כלומר כל צ'יט הגיוני וכל קיצור טווח תנועה אפשרי יכול להיות שם. גם רן יכול לעשות 180 ל8. טל עושה יותר מ180 ל5 חמישיות, איש הלילה וע1נש עושים, ושוב, אני רוצה לראות 180 ל8 שוברים מקביל, מה שאני די בטוח לא יקרה כי הם לא מלאים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() ציטוט:
ואתה לא הבנת את הקטע, יש כאן המון מתאמני כוח עם משקלים בהחלט יפים, אבל רק מעטים קרובים למשקלים שהוא הצהיר, ועדיין עיגור יוצא עליו. זה דבילי. הוא לא מתאמן כוח, זה לא משנה כמה הוא מרים. במקום לזלזל בבחור, תכבד את העובדה שהוא גם עובד כבד, בחור צעיר שבמקום להתעסק באנגרי בירדס ולזרוק שקיות מים בבי"ס, הולך וקורע את עצמו במכון ועל הדרך בלי להתכוון נותן גם לכמה מתאמני כוח בראש. בגיל מאוד צעיר. לגבי צ'יטים וטווח תנועה דיברתי בהנחה שהוא עובד מלא. אני גם יוצא מנק' הנחה שהחזרות חלקיות כי גם אני הייתי בטוח שאני שובר / מגיע למקביל ורק שצילמתי גיליתי שלא.
![]() |
![]() |
#4 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה כמו שיואש (נראה לי) כתב כאן, אלה משקלי עבודה של בילדינג, בבנץ' בשיפוע חיובי כנראה היו נגיעות של הספוטר כנ"ל בסקוואט. רק בדדליפט זה הגיוני. ובלי קשר למשקלי עבודה, יש מסה אדירה, במיוחד לגילך, אני אישית לא מאמין שזה טבעי, אבל זה לא משנה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() עיגור סתום את הפה פידרס.
![]() |
#7 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() אני מסקביטטט בלאטטטטטטטטטטטטט!!
![]() |
#9 |
נפיחון
|
![]() סוכה לך תתאמן בפוטבול שיאיר לא ידרוס אותך..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() יאיר מפחד ממני פעם אחרונה דרכתי לו עם הפקקים על הכף רגל בכה כל האימון מסכן.
![]() |
#11 |
נפיחון
|
![]() זה בגלל שהוא בחיטוב. קלוריות גבר,אין מספיק קלוריות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() יאמר לזכותו חיטוב חיטוב הוא יום שישי הסקביט 210 קילו התותח.
מספיק להרוס לתמיר את השרשור סוכה יאבטפויובלאט.
![]() |
#13 |
נפיחון
|
![]() ואללה? יפה יפה. יאללה יובנאי פיזדוק באמת חלאס להרוס לו תפוסט.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אחד הדברים הכי מצחיקים זה קללות ברוסית שנכתבות בעברית חחח איגור טייני אתם הורגים אותי בסוף אני ישתין בתחתונים בגללכם
ובקשר לבחור הוא ניראה סוף סוף סוף הדרך יש עליו מסה מטורפת כמו שזה נירא הוא מתאמן רציני נותן את הנשמה וככה הוא ניראה זה יאללה פרגנו מכל הלב בכל הכוח כי מגיעה לו גבר אני מפגן לך מכל הלב עזוב אותך כל הssים שכל מה שלשוב להם זה המוט לדעתי יש לך עתיד ואשמח לראות אותך על הבמה אגב בדקת אחוז שומן במקרה? מסקרן אותי ידעת כי הוורידים שלך בחוץ מצורה מאוד יפה |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() איגור אתה חי בסרט המשקלים שלו מטורפים ובכלל שהוא מתעסק בפיתוח גוף ולא מעניין אותו משקל, ודרך אגב למה נראה לך שאם תתאמן 3 שנים אז כל הזמן אתה תהיה במגמת עליה במשקל?אם זה היה ככה אני הייתי מרים 700 קילו עכשיו בנץ'.זה ממש לא עובד ככה, מי שמתחיל להתאמן תוך כמה חודשים מגיע למשקלים מכובדים זה נכון,אבל לעבור אותם זה כבר עניין של שנים ואם בכלל אפשרי,באיזשהו שלב נתקעים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
נפיחון
|
![]() אבי הבאנתי כבר שטעיתי. הגזמתי בתגובה שלי ולא הייתי צריך להכניס את כל החוינה הזה של ss והויכוח המיותר שנגרם בגללי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צה"ל
חדר כושר: Home's-Place
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() איזה בחור טוב זה פידרס גדול.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כאבים באשך ימין | טלסביון | פציעות ספורט | 8 | 02-01-11 19:10 |
תגידו בבתי כלא בארץ יש חדרי כושר ? | SuzukiR | פיתוח גוף-כללי | 41 | 01-12-07 02:14 |
בבקשה תגובות על התוכנית ! באתי אם שאלות מסויימות ! | Nick | אימונים | 5 | 26-11-07 15:00 |
מחר שביתה במחוז חיפה בבתי ספר על יסודיים | VoRteX | פיתוח גוף-כללי | 14 | 07-03-07 17:34 |
מחר שביתה בבתי הספר!! מתחילים ב10:00! | P-a-n-1-c | פיתוח גוף-כללי | 19 | 05-01-07 00:08 |