|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
דרך אגב אני זוכר שהבחור רשם שהדדליפט שלו 120 , אף אחד לא היה מאמין שמישהו עם דדליפט 120 יהיה לו גב כזה. אז כן כנראה הגנטיקה פה משחקת תפקיד מאוד גדול. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
חבר פעיל
כללי:: קוביות או לא להיות!!
עוסק ב:: מאמן אישי
חדר כושר: ג'אמפ
|
![]() אני לא עושה ss בכלל זה נשמע לי תוכנית הזויה..
אני טבעי כמו מים ! הגנטיקה משחקת אצלי תפקיד קטן זה בעיקר הרבה השקעה במכון..
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() חח אני זוכר העלו לפה סרטון שלך של דוראין יאטס הצעיר כולם צחקו
אני לא רואה שמישהו יכול לצחוק עכשיו כל הכבוד
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה גופה אחי!
מאסה כמו שצריך וגם דיי מחוטב,מטרה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
מתחרה מקצועי - חבר על
כללי:: יהודה בן נעים
עוסק ב:: מפתח גוף ודוגמן
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני לא נעלבתי ולא נפגעתי, זה בסה"כ דיון בפורום, ואנחנו לא מכירים. אתה נשמע בחור מאוד נחמד, ואוהב לפגרן כל הכבוד לך! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני מקווה שכולם פה ילמדו לפרגן בייחוד לאנשים כמו פותח הפוסט שהגיע בגיל צעיר להישגים מרשימים. יש פה עוד כמה כאלו (ספי, תמיר ועוד כמה )שהם באמת יוצאי דופן וכל מילה טובה הם קנו ביושר אני מקווה שגם לך נוכל לפרגן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר מתחיל
|
![]() תמונות יפות אחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הטענות שלך לא מבוססות דרך אגב. לא ראינו הרבה אנשים מרשימים שעושים ss, מבחינת מסת השריר שיש עליהם. העובדה שאתה יכול לראות שני אנשים עם מסת שריר דומה במשקלים שרחוקים אחד מהשני בצורה דרסטית, מעידה על כך שיש עוד אספקטים מעבר לכמה אתה מרים. אולי גנטיקה, אולי האופן שבו אתה מתאמן, אולי התזונה? אם כי קשה לי להאמין שמישהו יצליח להתקדם במשקלים מבלי לאכול כמו שצריך. מה שבטוח זה שכל אחד שקרא SS נהיה פתאום גאון באימונים. נערך לאחרונה על ידי Dark_Muse, 01-03-10 בשעה 19:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
![]() איזה גב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אז לא פתחת מספיק את העיניים, או שפשוט בחרת לעצום אותן ולהתעלם. האספקטים היחידים הם גנטיקה, במקרה ושתיהם עם מסת שריר דומה אך רחוקים אחד מהשני בצורה דרסטית במשקלים ההבדל זה גנטיקה+תזונה+שינה. לא הבנתי מאיפה הפלצת את המשפט האחרון שלך, כנראה באמת יש לך פרנויות מאנשים שקראו והשכילו, דרך אגב לא קראתי את הספר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() לעניות דעתך, אין הבדל כלל אם מישהו מתאמן בטווח חזרות שונה, נפח עבודה שונה, תרגילים שונים וכו'?
כלומר דין 20 חזרות כדין חזרה אחת? להסביר לך עוד מה זה אופי אימון? פרנויות מאנשים שהשכילו? יש לי פרנויות מאנשים שעוטים על עצמם כיסוי של מומחים רק מלקרוא ספר וכמה מאמרים באינטרנט. לא בהכרח יחסתי את המשפט הזה אליך, אבל זה רק מראה שאפשר לעשות דברים שונים ועדין להצליח. ולא, אל תביא את הטיעון הטיפשי הזה "גנטיקה". גנטיקה גם באה בצורה של כוח, ובשביל כוח צריך גם לאכול הרבה ולישון טוב, אחרת אף אחד לא יראה תוצאות ככה או ככה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר לדעת כמה אתה שוקל ומה הגובהה שלך???
![]() |
#55 |
חבר פעיל
כללי:: קוביות או לא להיות!!
עוסק ב:: מאמן אישי
חדר כושר: ג'אמפ
|
![]() 1.80 בערך..
82 קילו
![]() |
#56 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() יש לי חבר שמתאמן כמה חודשים בצורה ליצנית לגמרי, מדלג על אימונים, לא חושב בכלל על רגליים או תרגילים כמו סקוואט דדליפט בנט אובר וכו' לא אכפת לו מתזונה ואוכל שטויות והוא איכשהו התקדם ל95~ קילו בנץ' על 6-8 חזרות מלאות... אין לי שום הסבר לזה
![]() |
#57 |
חבר פעיל
|
![]() כי הוא כן אוכל טוב והוא עושה בנץ'?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אני אוהב את הגישה של dark muse
יותר מדי אנשים חסרי אינטליגנציה לא מצליחים להבין שהמדע רחוק מלהבין את הגוף האנושי, ועד כמה שהייתי רוצה בכך, או נשמע "הגיוני" ופשוט, הגוף איננו דבר פשוט...בכלל העולם..
![]() |
#59 |
Banned
|
![]() גם לפה הגיע הנושא של הss?
אני לא סובל את התוכנית הארורה הזאת ו אנשים שכל היום מזיינים עליה אני כבר תקופה ארוכה עושה abc וגודל יפה מאוד וגם משקלים ממש גבוהים וכל מי שאני מכיר שעושה ABC גדל יפה כל אחד פה קרא קצת על התוכנית חושב הוא יודע הכל |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() הוא רחוק מלאכול טוב ומרים יפה מאוד.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תמונות חדשות מהיום, בהתאם למה שאמרו תמונות ברורות וטובות! תגיבו!! | BlueNinja | גלריות הגולשים | 32 | 22-11-08 17:04 |
[תמונות] מתאמן שלושה שבועות תמונות מההתחלה ותמונות עכשיו | TAMIRSUS | גלריות הגולשים | 39 | 05-10-08 14:43 |
תמונה קטלנית של הניגרי ואנטון מהתחרות של נאבא!! | Pro_XXL_Universe | פיתוח גוף תחרותי | 22 | 09-09-08 15:39 |
תמונות/טראי בראור/Trey Brewer-תמונות עדכניות | HardCor3 | פיתוח גוף תחרותי | 34 | 17-08-08 03:22 |
תמונות, הרבה תמונות - בראנצ', קורמייר, הנרי, וולף, רול ועוד.. | SiX PACK | פיתוח גוף תחרותי | 29 | 18-05-08 21:54 |