![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() ציטוט:
ובתכניות מפוצלות יש יותר סטים לרגליים בד"כ אל תשכח.
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() ד''א המטרה,אני מאמין של הפורום פה,היא לא להרים סקוואט ודדליפט כבדים,אלה להראות גדולים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() תוכנית רעה מאוד מאוד אפילו
ואם אתה רוצה אני אעשה לך הרצאה למה היא לא טובה ולא מחולקת נכון
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה משווה סקוואט, דד ליפט, ובנצ', ללחיצה צרפתית.. אז אתה צודק, לחיצה צרפתית זה בידיוק כמו דד ליפט. אולי גם תיבדוק rm1 בלחיצה צרפתית מידי פעם אה? טווח של אימוני כח מיועד לתרגילים גדולים, או לפחות לקבוצות שרירים גדולות, אבל אם אתה עושה 6 חזרות בכפיפת מרפקים, תבלה..
![]() |
#48 | ||
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() ציטוט:
אה ותודה אני עושה 6 חזרות בכפיפת מרפקים ומבלה.
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#50 |
סמל מין
|
![]() אשמח אם תעזור לי בהקדם... ותיתן לי את דעתך
![]() |
#51 | |
|
![]() ציטוט:
1- חזה הוא שריר בינוני הוא קטן יותר מרגליים ומגב הוא לא אמור לקבל יותר סטים מרגליים 2- 3 לחיצות זה מיותר 2 מספיק לך ואפילו אחת גם 3-תן לגדולים את אותה כמות סטים 4-תתמקד יותר בתרגילים מורכבים 5- נסה לעבוד בטווחי חזרות של 4-8 במורכבים או שברמידה אם בא לך 6- בתרגיילים היותר פשוטים תנוע בין 8-15 7- למה בחרת דווקא abc ? 6- 6 פעמים בשבוע יותר מדי בשבילך במידה ואתה ללא סייקל
![]() |
![]() |
#52 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() 8.תעשה fbw/ab/ss.
9.הסדר מאוד גרוע,לעבוד אימון של ידקדמית ואחורית זה פשוט פטתי ולא יעזור בכלום,אתה אמור להתמקד במורכבים והשרירים הקטנים באים על הדרך..אתה בכלל לא צריך להתמקד בהם ,הם יגדלו לבד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
סמל מין
|
![]() ציטוט:
אימון a- חזה: לחיצת חזה כנגד מוט- 4x7 פלייס- 3x8 לחיצת חזה כנגד דאמבלים בשיפוע חיובי- 3X6 רגליים: סקוואט חופשי- 3x6 כפיפות ברכיים- 4x10 פשיטת ברכיים- 3x6 לחיצת תאומים בעמידה- 2X8 אימון b- גב: בנט אובר רואו- 4x8 חתירה במכונה צר- 4x10 מסור- 4x6 כתפיים: מילטרי בעמידה- 3x5 הנפת כתפיים קדימה- 2x10 חתירה בעמידה- 3x8 אימון c- יד קדמית: כפיפות מרפקים במוט- 3x6 כפיפות מרפקים בישיבה (יד יד)- 2x12 פטישים- 2x10 יד אחורית: קיקבאק- 4x8 פשיטת מרפקים בישיבה- 3x6 התוכנית היא 4 פעמים בשבוע לא 6. שמתי לב להערות שלך ותיקנתי בהתאם מה אתה אומר עכשיו?
![]() |
![]() |
#54 |
חבר פעיל
|
![]() למה אתה עושה 8סטים של חתירה?תעשה 3 בנט אובר ו2-3 דדליפט.בתוספת של עליות מתח.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
סמל מין
|
![]() כרגע אין לי אפשרות לעשות מתח (אני קונה בעוד שבוע בערך). לגבי דדליפט הרבה זמן לא עשיתי דדליפט ומשום מה אני פוחד לחזור ולטעות בטכניקה, מחר אני יחזור על הטכניקה שלי ואני ינסה לשפר אותה אם אני יראה שאני מצליח לשפר את הטכניקה שלי אני יחליט לעשות דדליפט אם לא אז לא.
![]() |
#56 |
חבר פעיל
|
![]() *עריכה:אתה עושה 12 סטים של חתירה חחחחחחח..
תעשה בינתיים אימון קצר של 6 סטים של חתירה איזה שבא לך מאלו שציינת,אתה רוצה תעשה 2סטים כל אחד,לא אכפת לי,12 סטים לGeneral Back זה יותר מדי עבודה ואתה תגיע לאימון יתר עם זה,אין בעיה לתת 12 סטים לגב,אבל בתנאי שגם הלסטימוס מעורב בוא,ובין היתר גם הErector Spiane [זוקפים]. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
|
![]() ציטוט:
אתה תעבוד על כל שריר פעם אחת לכן טווח הסטים לגדול אמור לנוע בין 15-20 ולקטן בין 15-10 אתה מתכוון לעשות abc ואז כל שבוע a/b/c ? אם כך עדיף לך מעכשיו לעבור ל abcd אני ארשום לך הודעה למטה דוגמא קטנה לתוכנית ABC עם כמות לא גדולה של סטים
![]() |
![]() |
#58 |
|
![]() לפי התוכנית שכתבת אני מבין שאתה רוצה לבודד ידיים זאת אומרת לעבוד ביום אחד רק על ידיים במקרה כזה עדיף לך לעבוד במשהו כזה כל שני שרירים מנוגדים ביחד זאת אומרת
חזה וגב אבלללל אתה לא עושה את כל תרגילי החזה / גב ואז עובר לעבוד על השריר השני אתה עושה משהו כזה תרגיל חזה תרגיל גב תרגיל חזה תרגיל גב עכשיו מכיוון שאתה עומד לעבוד שני שרירים גדולים ביחד האימון יחסית יהיה קצת ארוך לכן תשלב סופרסטים בתרגילים היחסית קלים
![]() |
#59 | |
סמל מין
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#60 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|