ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף תחרותי

פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 23-08-09, 17:41   #41
yaron
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי big_bug צפה בהודעה
יופי, מאוד בוגר מצידך.
כתבתי הודעה מאוד אובייקטיבית ומאוד נקייה בגלל הכבוד (שהיה לי) אליך.
אתה לעומת זאת, בחרת לענות לי בצורה לועגת ומלאה בצינוית, שלא להגיד על גבול המעליבה.

גם לי יש את האמצעים לענות לך באותה צורה, ילדותית , לא אכפתית ולא בוגרת.
גם לי יש את האמצעים לעקוץ אותך ולהעליב אותך ולהשאיר אותך מתפתל סביב הכסא שלך מכעס.

אבל אני לא אעשה את זה, מתוך כבוד עצמי.

אין צורך לענות לי, תודה.
מסכים,רוצים לגרום לנו להתקרב אבל בצורת דיבור כזאת מרחיקים אותנו,נותנים לנו תחושה לצערי של תחום מעט ברברי,וחבל!!!זה תחום שיכוללהיות מאד יפה רק חבל שמעוותים אותו פה האנשים.
yaron מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-08-09, 17:45   #42
Homie
השמן מהקרוספיט

כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
שלח הודעה דרך ICQ אל Homie שלח הודעה דרך MSN אל Homie

מה לעשות ישראלים חרא של עם,
בואו לגרמניה ימבה כוסיות, מטאל ובירה בזול.
eat eat eat train eat eat eat sleep repeat

מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט

הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל :

http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243

Homie מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-08-09, 17:46   #43
DanielML
Banned

כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב

ציטוט:
פורסם במקור על ידי homie צפה בהודעה
מה לעשות ישראלים חרא של עם,
בואו לגרמניה ימבה כוסיות, מטאל ובירה בזול.
תיקון*
ימבה כוסיות,מטאל,בירה זולה ומרקוס רול
DanielML מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-08-09, 18:15   #44
dethMAN
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח

הסמל האישי שלdethMAN

עוסק ב:: אזרח :)

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Raffib צפה בהודעה
נו באמת, אף אחד לא משמיץ אתכם, פשוט נמאס מהתירוצים שלכם לכך שאתם רק מדברים כאן בפורום,אבל כשיש אירוע, מעטים מאוד עם בכלל מגיעים.

ראשית במוצאי שבת יש תחבורה ציבורית (מתחדשת מיד עם צאת השבת), ונגיד שלא, וישנן עוד אפשרויות :
מוניות (לא שירות, עובדות גם בשבת ותמיד אפשר להזמין) ? להתארגן כמה חברה עם רכב של אחד ההורים ? לבדוק בפורום מי מגיע מהאזור שלכם עם רכב ולהצטרף אליו ?

להמשיך ?
לא חסרות אפשרויות אם רק רוצים !!
תעשה לי טובה.
ישן 23-08-09, 18:16   #45
Glycolysis
Banned

עוסק ב:: סטונדט לחרטא כולשהו

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hachem-01 צפה בהודעה
אני לא מעריך ולא מכבד אותך ואת זה אתה יוודע אתה בא ללמד אותי על כבוד יה מטומטם טוב תשמע אני אהיה בנאאבא אני טס לכמה ימים תשתדל להגיע לשם אנחנו נדבר פנים מול פנים ....
בן 30 ועדיין לא יודע לדבר ולהתנסח, כנראה שלא בטעות נפלת לתחום הזה כאשר לא צריך לדעת יותר מלהרים סתם ברזל ולצאת בתחתונים על במה ולזקור פיטמות, הא וכן צריך לסבול בדיאטה אבל אתה טיפש אז כנראה זה עובר לך בסבבה.
Glycolysis מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-08-09, 18:24   #46
dethMAN
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח

הסמל האישי שלdethMAN

עוסק ב:: אזרח :)

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק צפה בהודעה
תעשה לי טובה.
זה לא עניין של נרתע וכנ"ל לגבי ההודעה המטופשת על מוצאי שבת או הגולש שטוען שהוא מפחד כי אחד המתחרים מאיים, או שבגלל שאבא חושי זה שם שמעורר בכם חלחלה, או שהדר יוסף מזכיר לכם את האקסית שעשתה לכם צרות.
בחייאת רעבאק, רוב האנשים נכנסים לפה מתוך שעמום, או בגלל שיש להם ""גליק" קטן לחדר כושר, כזה שכעבור לא הרבה זמן יתפוגג ויוחלף בתחביב אחר, כלב, חתולה, היגואנה או מועדון המעריצים של מדונה.
לכן זה לא "יתחיל" מפרגון ולא "ייגמר" בשום דבר.
יש כת קטנה ומסורה שעוסקת בזה, והשאר גולשים בפורומים.
כך זה גם ימשיך להיות.
כאן סיימתי לדון בנושא הזה.
תפסיק להוציא את התסכול שלך מהספורט על אנשים ששגולשים פה בפורום ומקדמים אותו... עצם זה שיש פה גולשים בפורום שמעלים תמונות, משתפים, מגיבים ,ומפרגנים למתחרים ( כן ,כן גם לך) ואתה ברוב חוצפתך עוד מקטר ומלכלך עליהם. כבר נמאס לראות את זה.
ישן 23-08-09, 18:56   #47
יניב צוות ישראלבודי
Fat bastard

גם אני נכחתי באירוע וההתרשמות שלי היא זאת:

קודם כל לגבי ההפקה והאירוע:

כל שנה יש את אותם התלונות, אנשים רואים רק את הרע בדברים. ההפקה השתפרה, סיפקו במה למתחרים והמוזיקה והארגון השתפרו קצת. נכון, לא קרוב למה שצריך להיות אבל תפסיקו להתעסק רק בזה, עלו ספורטאים על הבמה ונתנו את הנשמה שלהם, תשפטו אותם, לא את הבמה.

בקשר לשיפוט:
לפי דעתי השיפוט השנה היה מדוייק מאוד בכל הקטגוריות כולל אלוף האלופים.

האשם, אני מקווה שלא תיעלב, איחלתי לך בהצלחה בחנות ודיברתי איתך וגם את מישל אני אוהב ומעריך, אבל ממקום מושבי ביציע למטה למישל היו כמה נקודות שנתנו לו את הניצחון, העיקרית ביניהם לפי דעתי היא הרגליים היותר מאסיביות שלו. לפי דעתי רמת החיטוב שלכם הייתה די דומה וברמה גבוהה.
אני לא חושב שזה משהו שאתה צריך להיעלב ממנו, סה"כ וותק האימון שלך נמוך יותר וזה סה"כ ספורט.
אני מאמין גדול שאם תשפר את הנקודות החלשות שלך אתה תהיה מתמודד רציני מאוד ואני מאחל לך בהצלחה

אלוף האלופים היה קרב קשה בין מישל לאפי לטעמי אפי בא יותר יבש ועם יותר דיטיילס, בשילוב עם אסטתיקה ורגליים מצויינות. נכון הוא החזיק פחות מסה ממישל אבל לא רק זה קובע.
לא מזלזל במישל, אני אוהב אותו גם מאוד, אבל אם הוא היה קצת יותר יבש לפי דעתי הוא היה לוקח את האוברול.

מי שמאוד הפתיע אותי היה הבחור הקירח עם המשקפיים בקטגוריה של המאסטרס.. הבחור היה נראה אכזרי, אם הוא היה עולה לקטגוריה של ה90 + היה שם פייט רציני מאוד

ובנימה אחרת.. אני מבין שזה ספורט מאוד אישי ורוויי אגו אבל הוא ספורט, ובספורט יש הפסדים וניצחונות וגם ביקורת. טובה ורעה.
אני לא חושב שיש מקום לכל הליכלוכים והמאבקים האלה, זה ממש לא במקום, מה גם שחלקנו כבר עברנו את הגיל של זה.
הקהל של הספורט הוא קהל קטן וזה המצב בינתיים. אני מפציר בכל מי שיש לו זיקה לתחום לבוא לתחרויות, זה 60 שקל שהולכים לספורט, אתם מראים לספורטאים שיש סיבה לעבודה הקשה ולא סתם עבדו לחינם, לפעמים תשואות מהקהל זה הפרס האמיתי, במיוחד בארץ.

מקווה שחלק מהאנשים לא ייעלבו או ייקחו אישית את ההודעה הזאת, הכל נאמר בכוונה טובה
יניב צוות ישראלבודי מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-08-09, 19:31   #48
bolt
חבר פעיל

ציטוט:
אני לא מעריך ולא מכבד אותך ואת זה אתה יוודע אתה בא ללמד אותי על כבוד יה מטומטם טוב תשמע אני אהיה בנאאבא אני טס לכמה ימים תשתדל להגיע לשם אנחנו נדבר פנים מול פנים ....
עם כמה שאתה מנסה לקדם את הספורט הזה ברדיו , בעיתונים ובכל מקום אחר אפשרי, אחרי תגובה כזו אתה הולך 1000 צעדים אחורה...פשוט עצוב.
bolt מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-08-09, 19:34   #49
Mr.Bazooka
IsraelBody VIP - חבר יהלום

באמת שאני לא מבין למה כל המריבות האלה..חבר'ה..אנשים הגיעו הריעו לכם

מפרגנים לכם גם על גביי הפורום ואתם מקללים אותם..

תבינו אנחנו לא האוייב..אנחנו תמיד באים לקראתם ומאחלים לכם תמיד הצלחה..

אז למה אתם שונאים אותנו כל כך?בגלל שלא באנו לתחרות ועודדנו אתכם?

במקרה של הספורט הזה כן אתם צריכים להסתפק במועט..
אתם רוצים ששלושת רבעי פורום ילך אז אל תצפו שהוא יבוא לעודד אתכם

שכשמשתמש רגיל..ואני מדבר על ילדון בן 15-16 מגיב לכם ומחמיא לכם אתם בכלל לא מגיבים לו
ו
מדלגים עליו אז אל תצפו שהוא יבוא לעודד אתכם..אז הוא לא יגיע לתחרות אבל קיבלתם

ממנו ברכת הצלחה על גביי הפורום..למילים יש כוח אולי אני לא עושה דילול בפחמימות ועובר סבל כדי להיראות

חטוב ויבש עד העצם אבל כשמאחלים לכם בהצלחה על גבי הפורום וכשמישהו מפסיד אומרים לו לא נורא

שיחקת אותה ונתת את כל כולך זה גם משהו וכן לא תמיד מנצחים צריכים לדעת להפסיד בכבוד ומי שיודע להפסיד בכבטד ערכו

עולה על ערך המנצח אז לבוא ולדבר בצורה מלוכלכת לא לרמה שלכם אפילו,אני אישית לא נפגעתי..אבל תהיו בטוחים

שמרבים אחרים לא תקבלו יראת כבוד.במיוחד לא אחרי שמקללים אותנו כשאנחנו מפרגנים לכם.

רובכם כבר אחרי צבא חלקכם עם משפחה וילדים..אתם כבר לא ילדודס אתם צריכים להוות לנו דוגמא

גם בהתנהגות וגם כספורטאים מצטיינים.

כי עם כל ארטילריית הקקי פיפי שיצאה פה אל תצפו למה הספורט הזה נראה ככה ולמה זאת רק "כת"

כשבתאכלס אתם רוצים שהספורט הזה יגדל ולא יהיה "כת" אלוהים ישמור רק בישראל נשמע דבר כזה

בחו"ל תגידו "כת" על דבר כזה?לא קיים! ועוד להגיד שאנחנו סתם מפגרים כי..בצאת שישי אנחנו שותים בירה בפאב?

כל בן אדם יעשה מה שהוא רואה לנכון ומה שיעשה לו טוב..לכם עושה את זה כשאתם עולים על במה ומראים חיטובים

הם נהנים מבירה טובה כי רובנו כאן צעירים..חיילים סטודנטים וכו..כשאתם הייתם בגילנו גם אתם יצאתם לפאבים.

אתם באמת מאמינים למה שאתם רושמים?תראו קצת אהבה ויחסי ידידות ותאמינו לי שהמצב יראה אחרת.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי The-Two צפה בהודעה
במילה אחת אתה מלך.
[quote=Eldar Azulay;970410]שתוק שתוק אתה לא העלאת תמונות בכלל ואני שם עליך אלף זין מפגר
אני לא 53 קילו אני זין מצוץ בתחת טוב

נערך לאחרונה על ידי Mr.Bazooka, 23-08-09 בשעה 19:42.
Mr.Bazooka מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-08-09, 01:09   #50
SaharKazes
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014

הסמל האישי שלSaharKazes

כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור

ציטוט:
פורסם במקור על ידי mr.bazooka צפה בהודעה
באמת שאני לא מבין למה כל המריבות האלה..חבר'ה..אנשים הגיעו הריעו לכם

מפרגנים לכם גם על גביי הפורום ואתם מקללים אותם..

תבינו אנחנו לא האוייב..אנחנו תמיד באים לקראתם ומאחלים לכם תמיד הצלחה..

אז למה אתם שונאים אותנו כל כך?בגלל שלא באנו לתחרות ועודדנו אתכם?

במקרה של הספורט הזה כן אתם צריכים להסתפק במועט..
אתם רוצים ששלושת רבעי פורום ילך אז אל תצפו שהוא יבוא לעודד אתכם

שכשמשתמש רגיל..ואני מדבר על ילדון בן 15-16 מגיב לכם ומחמיא לכם אתם בכלל לא מגיבים לו
ו
מדלגים עליו אז אל תצפו שהוא יבוא לעודד אתכם..אז הוא לא יגיע לתחרות אבל קיבלתם

ממנו ברכת הצלחה על גביי הפורום..למילים יש כוח אולי אני לא עושה דילול בפחמימות ועובר סבל כדי להיראות

חטוב ויבש עד העצם אבל כשמאחלים לכם בהצלחה על גבי הפורום וכשמישהו מפסיד אומרים לו לא נורא

שיחקת אותה ונתת את כל כולך זה גם משהו וכן לא תמיד מנצחים צריכים לדעת להפסיד בכבוד ומי שיודע להפסיד בכבטד ערכו

עולה על ערך המנצח אז לבוא ולדבר בצורה מלוכלכת לא לרמה שלכם אפילו,אני אישית לא נפגעתי..אבל תהיו בטוחים

שמרבים אחרים לא תקבלו יראת כבוד.במיוחד לא אחרי שמקללים אותנו כשאנחנו מפרגנים לכם.

רובכם כבר אחרי צבא חלקכם עם משפחה וילדים..אתם כבר לא ילדודס אתם צריכים להוות לנו דוגמא

גם בהתנהגות וגם כספורטאים מצטיינים.

כי עם כל ארטילריית הקקי פיפי שיצאה פה אל תצפו למה הספורט הזה נראה ככה ולמה זאת רק "כת"

כשבתאכלס אתם רוצים שהספורט הזה יגדל ולא יהיה "כת" אלוהים ישמור רק בישראל נשמע דבר כזה

בחו"ל תגידו "כת" על דבר כזה?לא קיים! ועוד להגיד שאנחנו סתם מפגרים כי..בצאת שישי אנחנו שותים בירה בפאב?

כל בן אדם יעשה מה שהוא רואה לנכון ומה שיעשה לו טוב..לכם עושה את זה כשאתם עולים על במה ומראים חיטובים

הם נהנים מבירה טובה כי רובנו כאן צעירים..חיילים סטודנטים וכו..כשאתם הייתם בגילנו גם אתם יצאתם לפאבים.

אתם באמת מאמינים למה שאתם רושמים?תראו קצת אהבה ויחסי ידידות ותאמינו לי שהמצב יראה אחרת.
כמה שאני מסכים איתך ועם ביג באג..
אין שום סיבה מספיק מוצדקת לבוא ולקלל ולרדת על אלה שלא מתחרים ושלא באים לצפות בתחרויות..
אני למשל אוהב מאוד את התחום ופיתוח גוף זה חלק גדול מהחיים שלי, אבל אני לפני צבא ואין לי עוד 18 ככה שמה שאני חושב עליו רוב וזמן ומבצע אותו בסופי שבוע זה בילויים וכן זה ללכת לשתות בירה בפאב כי זה מה שעושה לי טוב חוץ מהפיתוח גוף, יש לי את מסיבת 18 שאני חושב עליה ומפנטז עליה כבר המון זמן ומסיבת גיוס, אני רוצה לנצל כמה שיותר מהזמן שלי כדי להנות לפני הצבא.. כאילו שאתם המבוגרים המתחרים פה לא עשיתם את זה.. נו באמת לא עשו אותי באצבע,
ואחר כך לבוא ולדבר עלינו (לפי מה שהבנתי אתם פורקים את הכעס עלינו) זה ממש ממש פתאטי ולא מכובד.
(אני נותן ויתן את כל הכבוד שאני יכול לתת לאלה המתחרים, אני מעריך אותכם מאוד, אבל לדבר ככה זה לא לעניין)
גם כן אחרי הכל אנחנו קהילה מאוד קטנה והריבים פה הם כל כך מיותרים.. להפסיד בכבוד זה ערך עליון..
ותזכרו שגם מהקהילה של הצעירים פה שלא עולה לבמה יכול לצאת הבן אדם הבא שייצג את ישראל בחו"ל בכבוד.

ALLMAX ISRAEL
SaharKazes מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-08-09, 01:58   #51
bigbit
מפתח גוף מתחרה

כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
שלח הודעה דרך ICQ אל bigbit

ציטוט:
"מישל גדול בכל פרמטר"מה יש לך אלון לא הסתכלת על התמונות לא שמת לב שאני הייתי יותר חטווב ייבש ומוכן ממנו?התאומיים שלו יותר גדולים אני מודה הוא יותר וותיק גם בזה אני מודה .אבל לא רוני קולמן תאמין לי הוא לו אני לא רוצה להכנס לענינים של שיפוט וויכוחים מיותרים הוא ניצח מברוק אגב עם הייבוש שלי בשקילות עדיין שקלתי איז 7 קילו מעליו ארבל אומר שזה השייפ הכי טוב שלו אז אני חושב שהוא בבעיה כי לשנה הבאה זה בטוח לא יספיק הבנאדם נפל לריצפה כשהוא שמע שניצח אותי.
אבל איך אומרים זה ספורט ואני מקבל בענווה את התואר סגן מר ישראל למשקל כבד.אבל לכל מי שהיה בתחרות יודע שמישל קיבל את הפייט של החיים שלו ואני לא מניאק אחרת הייתי אומר לכם מה הוא אמר לי .......אז שכולם ייידעו אני פה בשביל להשאר ויש לי הרבה מאוד אוויר .....בנתיים אלון תעדכן את התואר הנוסף ותחליף בבקשה תמונה לפי ראות עינייך.

אני חושב שאתה יכול להיות מרוצה מההופעה המכובדת שלך.אכן עלית מאוד יבש חטוב ומוכן לתחרות.תמיד זה מעט מאכזב שיש תחושה שיכלת יותר..אבל בגדול תסתכל על החלק החיובי.בשנה הבאה תדע מה לשפר כדי לקחת מקום ראשון!
ישן 24-08-09, 05:04   #52
Holy_Templar
מנהל הפורום

הסמל האישי שלHoly_Templar

חדר כושר: חדר כושר
שלח הודעה דרך MSN אל Holy_Templar

ציטוט:
פורסם במקור על ידי saharkazes צפה בהודעה
כמה שאני מסכים איתך ועם ביג באג..
אין שום סיבה מספיק מוצדקת לבוא ולקלל ולרדת על אלה שלא מתחרים ושלא באים לצפות בתחרויות..
אני למשל אוהב מאוד את התחום ופיתוח גוף זה חלק גדול מהחיים שלי, אבל אני לפני צבא ואין לי עוד 18 ככה שמה שאני חושב עליו רוב וזמן ומבצע אותו בסופי שבוע זה בילויים וכן זה ללכת לשתות בירה בפאב כי זה מה שעושה לי טוב חוץ מהפיתוח גוף, יש לי את מסיבת 18 שאני חושב עליה ומפנטז עליה כבר המון זמן ומסיבת גיוס, אני רוצה לנצל כמה שיותר מהזמן שלי כדי להנות לפני הצבא.. כאילו שאתם המבוגרים המתחרים פה לא עשיתם את זה.. נו באמת לא עשו אותי באצבע,
ואחר כך לבוא ולדבר עלינו (לפי מה שהבנתי אתם פורקים את הכעס עלינו) זה ממש ממש פתאטי ולא מכובד.
(אני נותן ויתן את כל הכבוד שאני יכול לתת לאלה המתחרים, אני מעריך אותכם מאוד, אבל לדבר ככה זה לא לעניין)
גם כן אחרי הכל אנחנו קהילה מאוד קטנה והריבים פה הם כל כך מיותרים.. להפסיד בכבוד זה ערך עליון..
ותזכרו שגם מהקהילה של הצעירים פה שלא עולה לבמה יכול לצאת הבן אדם הבא שייצג את ישראל בחו"ל בכבוד.
הצדק איתך ועם בזוקה ועם ביג-באג.
הספורט הזה גם ככה קטן מידיי ועוד המתחרים מוסיפים להקטין אותו עם ההתעלמות הטוטאלית
מאילו שיושבים פה מאחורי המסך ומעריצים אותם בין היתר. כתבתי את זה פעם
אם מתחרה לא יכול לספוג ביקורת ולסנן מה שרלוונטי ומה שלא בלי להתפוצץ
על העולם ואחותו בהתקף בכיינות של "אני עברתי הכנה לתחרות אתה לא תבין לעולם מה זה"
אז זה עצוב , מדובר באנשים בוגרים, אנשים שמקדמים את הספורט על הבמה .
ומדובר בילדים שסביר לניח ויכולים להיות הדור הבא של מפתחי הגוף בישראל , אז להתעלם
מהם, להזניח אותם, לקלל אותם, ולהוריד להם את המוטיבציה בקטע של "אנחנו כת קטנה ומסורה" ואתם חבורה של ילדים מסריחים שיזנחו את הספורט בקרוב לא בדיוק עוזר כן? .

סלח לי ניגרי, אני מכבד אותך אבל הבכיינות שלך עולה לי על העצבים כבר, מי אתה בכלל שאתה
תגיד מהי כת קטנה ומסורה, מי אתה שתקבע שאני אפסיק עוד חודש
חודשיים , שנה , שנתיים . שאני אעלה על הבמה אני מקווה שאתה תיהיה שם .
כמו שאתה תעלה לבמה תקווה שאני אהיה שם , לראות אותך, לעודד אותך.
אני אוהב כל אחד מהספורטאים בתחום הקשה הזה, שבארץ לא נותן לך כלום חוץ מאולי
כבוד ותעודת השתתפות . כל ספורטאי שעובר הכנה לתחרות הוא זהב.
כל אחד שמעז ועולה על הבמה בשייפ של תחרות הוא זהב . גם אלה שלא מצליחים וחוזרים
כל שנה , הם זהב. הספורט הזה הוא זהב, לא זה לא כת קטנה ומסורה...
זה מקום שבו אנחנו יכולים לבטא את מי שאנחנו, מקום שבו אנחנו יכולים להיות
be all you can be
סלח לי ניגרי אתה לא יכול לקחת את זה מאיתנו , לעולם!

נערך לאחרונה על ידי Holy_Templar, 24-08-09 בשעה 05:28.
Holy_Templar מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-08-09, 05:18   #53
OverPower

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Holy_Templar צפה בהודעה
הספורט הזה גם ככה קטן מידיי ועוד המתחרים מוסיפים להקטין אותו עם ההתעלמות הטוטאלית
על העולם ואחותו בהתקף בכיינות של "אני עברתי הכנה לתחרות אתה לא תבין לעולם מה זה"
ומדובר בילדים שסביר לניח ויכולים להיות הדור הבא של מפתחי הגוף בישראל , אז להתעלם
מהם, להזניח אותם, לקלל אותם, ולהוריד להם את המוטיבציה בקטע של "אנחנו כת קטנה ומסורה" ואתם חבורה של ילדים מסריחים שיזנחו את הספורט בקרוב לא בדיוק עוזר כן? .

סלח לי ניגרי, אני מכבד אותך אבל הבכיינות שלך עולה לי על העצבים כבר, מי אתה בכלל שאתה
זה מקום שבו אנ חנו יכולים לבטא את מי שאנחנו, מקום שבו אנחנו יכולים להיות
be all you can be

אוקיי אז יש אותך את סהר את בזוקה ואת ביג באג אז... +5!
ישן 24-08-09, 07:32   #54
Philip1123
חבר פעיל

הסמל האישי שלPhilip1123

שלח הודעה דרך MSN אל Philip1123

ציטוט:
פורסם במקור על ידי holy_templar צפה בהודעה

זה מקום שבו אנחנו יכולים לבטא את מי שאנחנו, מקום שבו אנחנו יכולים להיות
be all you can be
כל הכבוד. מסכים עם כל מילה.
Philip1123 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-08-09, 09:57   #55
Logout
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק צפה בהודעה
תעשה לי טובה.
זה לא עניין של נרתע וכנ"ל לגבי ההודעה המטופשת על מוצאי שבת או הגולש שטוען שהוא מפחד כי אחד המתחרים מאיים, או שבגלל שאבא חושי זה שם שמעורר בכם חלחלה, או שהדר יוסף מזכיר לכם את האקסית שעשתה לכם צרות.
בחייאת רעבאק, רוב האנשים נכנסים לפה מתוך שעמום, או בגלל שיש להם ""גליק" קטן לחדר כושר, כזה שכעבור לא הרבה זמן יתפוגג ויוחלף בתחביב אחר, כלב, חתולה, היגואנה או מועדון המעריצים של מדונה.
לכן זה לא "יתחיל" מפרגון ולא "ייגמר" בשום דבר.
יש כת קטנה ומסורה שעוסקת בזה, והשאר גולשים בפורומים.
כך זה גם ימשיך להיות.
כאן סיימתי לדון בנושא הזה.
ומה רע בזה?
ובכללי מה אתה מיתנשא על אנשים פה אז היתחרת כמה פעמים בחיים שלך..סבלת בחיטוב ובייבוש..מישהו הכריח אותך לעשות את זה?

נערך לאחרונה על ידי Logout, 24-08-09 בשעה 10:02.
Logout מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-08-09, 10:33   #56
Glycolysis
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי logout צפה בהודעה
ומה רע בזה?
ובכללי מה אתה מיתנשא על אנשים פה אז היתחרת כמה פעמים בחיים שלך..סבלת בחיטוב ובייבוש..מישהו הכריח אותך לעשות את זה?
הוא רוצה שלא יהיה לנו חיים, כמו שלרוב המפתחי גוף אין. את האמת? בארץ רובם מסכנים ואני לפעמים מרחם עליהם, בלי לפגוע באף אחד כזה או אחר אבל יש אנשים שלא כל החיים מסתובבים סביב חזה עוף ודאמבלים. ההשפעה שלכם כל כך חזקה שיש כאן אנשים שלא יוצאים בסופי שבוע ולא מדברים כבר עם חברים שלהם כי הם רוצים להגדיל את היד קידמית שלהם, ההשפעה הזו רעה ולא פלא שחלק מההורים לא תומכים בתחום.
ישן 24-08-09, 10:44   #57
Yoshi-Moto

הסמל האישי שלYoshi-Moto

שלח הודעה דרך MSN אל Yoshi-Moto

ציטוט:
פורסם במקור על ידי glycolysis צפה בהודעה
הוא רוצה שלא יהיה לנו חיים, כמו שלרוב המפתחי גוף אין. את האמת? בארץ רובם מסכנים ואני לפעמים מרחם עליהם, בלי לפגוע באף אחד כזה או אחר אבל יש אנשים שלא כל החיים מסתובבים סביב חזה עוף ודאמבלים. ההשפעה שלכם כל כך חזקה שיש כאן אנשים שלא יוצאים בסופי שבוע ולא מדברים כבר עם חברים שלהם כי הם רוצים להגדיל את היד קידמית שלהם, ההשפעה הזו רעה ולא פלא שחלק מההורים לא תומכים בתחום.
שטויות.

אתה זורק הצהרות בלי לברר בכלל אם יש הגיון.
הכי קל להפוך הכל לשיטחי, רק צריך להקטין קצת ראש. כמו להגיד שכדורגל זה 22 טמבלים רצים אחרי כדור

Eitan Davidovich
מדריך חדר כושר מוסמך מטעם וינגייט.
עוזר גם בפייסבוק.

Yoshi-Moto מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-08-09, 11:47   #58
Glycolysis
Banned

dr.:
הנושא הזה מתייחס למר ישראל 2009 , נמאס לי מהדיונים הפילוסופיים האלו.
תפסיק לזבל לי נושאים או שתעוף מכאן .

נערך לאחרונה על ידי Dr. Muscle, 24-08-09 בשעה 12:03. סיבה: תפסיקו להרוס לי נושאים
ישן 24-08-09, 12:04   #59
WEST $ SIDE
חבר פעיל

הסמל האישי שלWEST $ SIDE

ציטוט:
פורסם במקור על ידי glycolysis צפה בהודעה
אתה מרחם על מישהו שמשקיע במשהו שהוא אוהב ?
אתה מקצין ואתה מגעיל . רוב מפתחי גוף חיים הרבה יותר טוב ממך , כנראה שאתה לא יודע מה זה להוציא 20 אלף שקל בחודש על תזונה וחומרים , זה המשכורת ששתי ההורים שלך ביחד לא מרווחים , אז שמור על הפה שלך ותן לאנשים לעשות את מה שהם אוהבים .
ישן 24-08-09, 14:05   #60
Mr.Bazooka

חבל לרדת לרמה נמוכה..אתם לא צריכים להחזיר להם
בעקיצות אחרות ולהראות למי יש זין יותר גדול..

אני מקווה שהם חזרו בהם על כל מה שרשמו כאן.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי The-Two צפה בהודעה
במילה אחת אתה מלך.
[quote=Eldar Azulay;970410]שתוק שתוק אתה לא העלאת תמונות בכלל ואני שם עליך אלף זין מפגר
אני לא 53 קילו אני זין מצוץ בתחת טוב
Mr.Bazooka מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא