|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שהוא עזר לפתח הרבה את תחום פיתוח הגוף בארץ ואני לא חושב שהעסק שלנו זה אם הוא לקח חומרים או לא אלא רק להודות לו שהוא עזר לפחת תחום שאנחנו אוהבים ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כל הכבוד לו אבל אני ממש לא אוהבאת הידיים שלו !! גועל נפש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בתמונות של היום שלו רואים שהוא השתמש בסינטול ( ראיתי תמונה שלו די עדכנית עם יד אחורית כזאת בולטת בלי קשר ובלי פרופורציה בכלל) בתמונות של פעם קשה להבחין שזה סינטול או שבאותה מידה אפשר להגיד אז שכול הבודיבילדרים בעולם משתמשים בסינטול (מה שכנראה יותר נכון)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב שאלי אוכל את ארנולד זאת דעתי.
גם בתקופת הטובות של ארנולד אלי ממש חיה אחד הטובים בכל הזמנים אוכל גם את רוני וגי אני חושב. אל תיצאו עליי אני רק חושב |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
אלי אולי יותר גדול מארנולד, אבל ארנולד אסטטי, פרופורציונלי, וחסר סינטול. גוף יותר יפה מכל הבחינות (גם מבחינה תחרותית וגם בעיני בן אדם רגיל). רוני וג'יי? הצחקת...
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אנטון לארנולד יש סינטול בתאומים
![]() |
#9 |
הושעה
|
![]() אולי יש משהו בתאומים, גם אני חשבתי על זה כשכתבתי, אבל לא נראה לי שזה סינטול.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מה היקף היד של רוני בכלל?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז55.88
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() בונה מזה הדיבורים האלו על אלי האנה למה מי אתם בכלל שתגידו שהוא הגיע לאן שהוא הגיע רק בגלל הסינטול??? אתם יודעים מה תתחילו לסנטל כולכם מעכשיו ונראה אם עוד 20 שנה תגיעו לרמה שלו טוב??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מושעה
|
![]() הבן אדם מסונטל מכף רגל ועד ראש
כל אחד יכול להגיע אליו |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אני דווקה מעריך אותו הוא בזמנו נראה בן זונה....כן ,לא מזלזל.. אבל יד 50 בגיל 16 זה כבר סיפורי סבטא. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
עכשיו אתה אומר שיש לך במכון תמונות שלו?בגיל 16 אם יד שהיא נראת 50?סבבה..תעשה טובה לפורום ולפחות תצלם את זה אם פלפון או משהו ותביא לפורום ליראות..תשתיק אותנו...אני יבקש סליחה אם אני יראה שם 50.. כך לדוגמה אינה תמונה של חבר שלי גם מאשדוד סוס חבל על הזמן! בתמונה הזאת היד שלו 50 אולי קצת יותר..אני רוצה ליראות תמונה של אלי אנה בן 16 אם יד כזאת.http://img501.imageshack.us/my.php?i...0504261cr0.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() חחח תתחיל לסנטל עכשיו ובעוד 20 שנה גם לא תגיע אליו , תצא מהסקט שבו אתה חי , הבנאדם הקדיש כ"כ הרבה מעצמו כדי להגיע לאן שהוא הגיע , לאף אחד אין את הזכות לזלזל בו
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|