ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

נושא נעול

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 02-04-09, 19:50   #41
shahar123
חבר פעיל

כללי:: shahar
עוסק ב:: חייל משוחרר
שלח הודעה דרך ICQ אל shahar123

ג'קסון אני כול כך מסכים איתך בכול מילה ואלה שבאמת מוותרים על טיול כמו שאני הולך לעשות לא יודעים מה הם רוצים מעצמם כנראה .... אבל כנראה אתה הבן היחיד עם ראש על הכתפיים וכול הכבוד לך תמשיך ככה .11!!
ישן 02-04-09, 19:51   #42
shahar123
חבר פעיל

על תרחם אני יוצא לטיול של החיים בדרום אמריקה !!!! באמת על תרחם אבל אני מרחם עליך שאתה מתעניין בכמות היציאות של אנשים כאן אז כך כפפות ובוא לשקול לי את הגושים שיוצאים לי מהתחת !
ישן 02-04-09, 19:55   #43
SiX PACK
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלSiX PACK

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shahar123 צפה בהודעה
ג'קסון אני כול כך מסכים איתך בכול מילה ואלה שבאמת מוותרים על טיול כמו שאני הולך לעשות לא יודעים מה הם רוצים מעצמם כנראה .... אבל כנראה אתה הבן היחיד עם ראש על הכתפיים וכול הכבוד לך תמשיך ככה .11!!
הכל עניין של עקרונות.

כל בנאדם יעשו מה שטוב לו, או מה שמקדם אותו ויגיע לאן שהוא שואף.

תפסיקו להכתיב לאנשים מה לעשות.

Facebook

נערך לאחרונה על ידי SiX PACK, 02-04-09 בשעה 20:06.
SiX PACK מנותק  
ישן 02-04-09, 20:00   #44
shahar123
חבר פעיל

אתה צודק ואמרתי לך את זה לפני הודעות ואין לי שום בעיה עם הדרך שלך גם להפך
ישן 02-04-09, 20:03   #45
Holy_Templar
מנהל הפורום

הסמל האישי שלHoly_Templar

חדר כושר: חדר כושר
שלח הודעה דרך MSN אל Holy_Templar

ציטוט:
פורסם במקור על ידי six pack צפה בהודעה
הכל עניין של עקרונות.

כל בנאדם יעשו מה שטוב לו, או מה שמקדם אותו ויגיע לאן שהוא שואף.

תפסיקו להחטיב לאנשים מה לעשות.
+++1111111

להכתיב אחי
ישן 02-04-09, 20:04   #46
jackson%%
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shahar123 צפה בהודעה
חחח תהנה בטיול הכי חשוב... למרות שכול בנאדם בוחר לעצמו דרך חיים אז אני מכבד אותו על כך אבל ליפעמים אני חייב להגיב על דברים שכאלה...

וסיקס פאק ווהאס ועוד אנשים מיקצוענים כמוכם נירא לי בחיים לא תישתנו עד שיפול לכם איזה פטיש על הראש...קחו לדוגמא את שגיא גרשגורן כמה שרוצים לעזור לו הוא לא מקשיב לאפחד ועל הזין שלו והוא עושה מעצמו צחוק כול פעם מחדש ושובר שיאים,הוא בחיים לא ישתנה נכון? יודעים למה כי הוא חושב שהוא עושה תדבר הנכון והוא הכי טוב מכולם אני מאמין גם שזה מה שמחזיק אותו,אז אתם בדיוק כמוהו אאני לא אבא שלכם ולא אגיד לכם מה לעשות אבל בחייט ראבק קחו הכול בפרופורצייות הנכונות כי אתם לא מיקצוענים!! ואתם לא חייבים לוותר על בילוי טוב או טיול ביגלל שאין שם חדר כושר פשוט מגוחך..
jackson%% מנותק  
ישן 02-04-09, 20:06   #47
BenB.
Banned

ג'קסון,

אחרי שבן אדם משקיע תנשמה שלו במשך שנים, קשה לו לעזוב הכל לכמה חודשים ושהכול יילך קאפוט.
BenB. מנותק  
ישן 02-04-09, 20:08   #48
shahar123
חבר פעיל

מחזק!!!!!
ישן 02-04-09, 20:09   #49
haas
חבר פעיל

הסמל האישי שלhaas

ציטוט:
פורסם במקור על ידי jackson%% צפה בהודעה
על תזיין תשכל מה לך ולמיקצוענות זה שאתה רואה אותם מיתאמנים בדיוק כמוך ועושים תרגילים שאתה עושה ליפעמים לא אומר שאתה מבין תעולם שלהם ביכלל זה משהו אחר לגמרי..אהבה לספורט?

מה הקשר בכלל למה שכתבתי?
haas מנותק  
ישן 02-04-09, 20:11   #50
SiX PACK

הסמל האישי שלSiX PACK

ציטוט:
פורסם במקור על ידי holy_templar צפה בהודעה
+++1111111

להכתיב אחי
תודה אחי, שתי שגיאות במילה אחת זה קצת יותר מדי..

ציטוט:
חחח תהנה בטיול הכי חשוב... למרות שכול בנאדם בוחר לעצמו דרך חיים אז אני מכבד אותו על כך אבל ליפעמים אני חייב להגיב על דברים שכאלה...

וסיקס פאק ווהאס ועוד אנשים מיקצוענים כמוכם נירא לי בחיים לא תישתנו עד שיפול לכם איזה פטיש על הראש...קחו לדוגמא את שגיא גרשגורן כמה שרוצים לעזור לו הוא לא מקשיב לאפחד ועל הזין שלו והוא עושה מעצמו צחוק כול פעם מחדש ושובר שיאים,הוא בחיים לא ישתנה נכון? יודעים למה כי הוא חושב שהוא עושה תדבר הנכון והוא הכי טוב מכולם אני מאמין גם שזה מה שמחזיק אותו,אז אתם בדיוק כמוהו אאני לא אבא שלכם ולא אגיד לכם מה לעשות אבל בחייט ראבק קחו הכול בפרופורצייות הנכונות כי אתם לא מיקצוענים!! ואתם לא חייבים לוותר על בילוי טוב או טיול ביגלל שאין שם חדר כושר פשוט מגוחך..
איך אתה יכול להשוות אותי לגרשגורן.. אני "מקצוען" במה שאני עושה, והוא "מקצוען" לא אבל עושה.

Facebook
SiX PACK מנותק  
ישן 02-04-09, 20:14   #51
haas
חבר פעיל

הסמל האישי שלhaas

ציטוט:

ווהאס ועוד אנשים מיקצוענים כמוכם נירא לי בחיים לא תישתנו עד שיפול לכם איזה פטיש על הראש...
מה אתה מבלבל תמוח איפה ראית שכתבתי שאני מחשיב תעצמי למקצוען ? ביום שאני מתאמן אני מבזבז 45 דקות על אימון+ שעה וחצי על כל הארוחות של כל היום....אתה באמת חושב ששעתיים ורבע שאני משקיע בפיתוח של הגוף זה מה שגומר לי את כל היום ואני לא עושה יותר כלום חוץ מזה?...
haas מנותק  
ישן 02-04-09, 20:18   #52
jackson%%
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי haas צפה בהודעה
מה הקשר בכלל למה שכתבתי?
אני יסביר עוד פעם .. שאלתך היא למה אדם ממוצע לא יכול לחיות אורך חיים של באדיבילדר מיקצועי?

אז עניתי לך אם לא הבנתה אז אני יגיד עוד פעם:הוא יכול אפחד לא אמר שלא אבל זה נירא לך לנכון? כשאדם מיקצוען זה בערך הפרנסה השניה שלו ויש כאלה שזה גם מחזיק אותם טוב טוב וחיים את כול יום כי יש להם גם עסקים מעבר למטרות של ליגדול בתחום הזה,אז אני מבין אותם,אבל אדם ממוצא מענה את עצמו בשביל מה ? יש לו ספונסר על הראש או סט צילומים או תחרות?,לא .ולוותר על טיול או מסיבה לא משנה מה איזה בילוי כי "אני ישרוף קלוריות",או "לא ישלים שעות שינה","לא יסע אם חברים לטיול ביגלל שאין שם חדר כושר"? זה טירוף...כשאני שומע את זה זה מעצבן כי אותו בנאדם ממש חי בסרט והוא צריך לצאת מימנו דחוף!
jackson%% מנותק  
ישן 02-04-09, 20:24   #53
haas
חבר פעיל

הסמל האישי שלhaas

אז זהו שאתה חי בסרט כי הרב המוחלט של הבאדיבילדרים המקצועניים לא רואים שקל מהתחום הזה ואת רובם תראה עובדים בעבודות אחרות כדי לממן את כל מה שהפיתוח גוף דורש ...אני מדבר על כאלה. הם נקראים מקצועניים אז למה מה שהם עושים זה מוצדק?
haas מנותק  
ישן 02-04-09, 20:25   #54
אדיר53
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי six pack צפה בהודעה
לי יש את הספורט, שמקנה לי הטבות אין סופיות שנמצאות איתי בכל מקום שאליו אני הולך.
זאת הייתה הכוונה, כניראה שקצת היו לך קשיים להבין את הכתוב.
בכל אופן מה שאני מבין מההודעה שלך זה שאין לך הרבה מה להגיד בנידון מלבד קללות.

אה, ועוד פעם שאתה קורא לי טמבל אתה עף מפה, אני מבטיח לך
חח אוי לא
לא קיללתי אותך תאמין לי אין לי פרנציפ לקלל מישהו שאני לא יודע אם הוא אמיתי
שיהיה לך בהצלחה
לא נראה לי שיש לי בעיות בלהבין את הכתוב יכול להיות שיש לך טיפה בעיות בניסוח
אדיר53 מנותק  
ישן 02-04-09, 20:26   #55
gilsXM
Banned

כל אדם עושה את מה שהוא בוחר ואת מה שהוא רוצה או מה שהוא אוהב,
אין לאף אחד פה זכות לאמר לפותח הפוסט ולכל מגיב אחר בדבר מה לעשות, אם לצאת לחופשה או לא אם להתאמן או לא.....
בתכלס אם שחר רוצה לנסוע לחצי שנה לאן שהוא רק יבחר שיהנה!
ואם אלון או גלעד מעדיפים להתאמן ולהנות מהחיים בצורה אחרת שיהנו!

ד"א אלון כמה עלה לך הגולף 3 gti איזה שנה הוא וכמה קילומטרז' קניתה אותו אם אפשר לשאול
gilsXM מנותק  
ישן 02-04-09, 20:27   #56
SiX PACK

הסמל האישי שלSiX PACK

ציטוט:
אני יסביר עוד פעם .. שאלתך היא למה אדם ממוצע לא יכול לחיות אורך חיים של באדיבילדר מיקצועי?

אז עניתי לך אם לא הבנתה אז אני יגיד עוד פעם:הוא יכול אפחד לא אמר שלא אבל זה נירא לך לנכון? כשאדם מיקצוען זה בערך הפרנסה השניה שלו ויש כאלה שזה גם מחזיק אותם טוב טוב וחיים את כול יום כי יש להם גם עסקים מעבר למטרות של ליגדול בתחום הזה,אז אני מבין אותם,אבל אדם ממוצא מענה את עצמו בשביל מה ? יש לו ספונסר על הראש או סט צילומים או תחרות?,לא .ולוותר על טיול או מסיבה לא משנה מה איזה בילוי כי "אני ישרוף קלוריות",או "לא ישלים שעות שינה","לא יסע אם חברים לטיול ביגלל שאין שם חדר כושר"? זה טירוף...כשאני שומע את זה זה מעצבן כי אותו בנאדם ממש חי בסרט והוא צריך לצאת מימנו דחוף!

דיי אני לא יכול לשמוע את הזייון שכל הזה יותר, תעשה טובה תשתוק !

בוא נקח את סטס לדוגמא, הוא מקצוען כן..?
אתה חושב שהוא מרוויח משהו..? על איזה פרנסה אתה מדבר..?
אני אומר לך שכל מה שהוא מרוויח מתחרויות הוא שם בחזרה על תוספים וחומרים, ועוד מוסיף על זה.
וגם הוא לא בדרך למר אולימפיה, ובחיים לא יהייה מר אולימפיה, אז למה הוא עושה את זה לעזאזל?!
אתה לא מבין שיש מקצוענים שמתחרים, ויש מתאמנים שאוהבים את הספורט ולכן משקיעים וכך גם מתוגמלים, למה אנשים מתאמנים?
הגוף שלך לא עוזב אותך בשום מקום והוא תמיד איתך, יש כאלה שבוחרים להראות טוב ויש כאלה שבוחרים להראות הכי טוב שיש, זה שאתה לא מסוגל לזה לא אומר שאחרים כמוך !

תקרא את החתימה שלי.

Facebook

נערך לאחרונה על ידי SiX PACK, 02-04-09 בשעה 20:30.
SiX PACK מנותק  
ישן 02-04-09, 20:28   #57
SiX PACK

הסמל האישי שלSiX PACK

ציטוט:
פורסם במקור על ידי אדיר53 צפה בהודעה
חח אוי לא
לא קיללתי אותך תאמין לי אין לי פרנציפ לקלל מישהו שאני לא יודע אם הוא אמיתי
שיהיה לך בהצלחה
לא נראה לי שיש לי בעיות בלהבין את הכתוב יכול להיות שיש לך טיפה בעיות בניסוח
אני לא אמיתי זה תמונות מהאינטרנט, אני עוד איזה שחיף שמשחק אותה בודיבילדר

Facebook
SiX PACK מנותק  
ישן 02-04-09, 20:33   #58
jackson%%
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי haas צפה בהודעה
אז זהו שאתה חי בסרט כי הרב המוחלט של הבאדיבילדרים המקצועניים לא רואים שקל מהתחום הזה ואת רובם תראה עובדים בעבודות אחרות כדי לממן את כל מה שהפיתוח גוף דורש ...אני מדבר על כאלה. הם נקראים מקצועניים אז למה מה שהם עושים זה מוצדק?
כול עוד אתה לא עולה לבמה והם כן ניגמר הסיפור פה,אתה מיתכוון לעלות לבמה בחיים? אם כן וואלה בהצלחה אחי ולך תיקרע תתחת ותינשום תבאדיבילדינג על תיצא בלילה ולא לטיולים אם חברים כי אין שם מישקולות וגם כי אתה תיצטרך להשלים שעות שינה,אבל אם אתה לא אז למה לא לצאת לטיול אם חברים אחרי צבא או למה לא לצאת באיזה לילה לבלות? תסביר תעצמך איפה אתה עומד אם אתה בגישה של מיקצוען ואתה לא, ומצדיק תגישה של סיקס פאק כי זה אהבה לספורט ושווה להישאר בבית כשנוסעים למקום שאין בו חדר כושר או שאתה בגישה של אפשר להשקיע באימונים פלוס אוכל ולצאת לאיזה טיול בידיעה שלא תיתאמן שם?

סיקס פאק, אשמח אם תענה על זה סתם תענה כאילו לא ניהלנו פה ויכוח ותענה תאכלס.....

נערך לאחרונה על ידי jackson%%, 02-04-09 בשעה 20:36.
jackson%% מנותק  
ישן 02-04-09, 20:36   #59
SiX PACK

הסמל האישי שלSiX PACK

מי אמר שאסור לצאת לטייל? או לצאת בלילה לבלות..?

מה הולך פה....

Facebook
SiX PACK מנותק  
ישן 02-04-09, 20:36   #60
gilsXM
Banned

ציטוט:
כול עוד אתה לא עולה לבמה והם כן ניגמר הסיפור פה,אתה מיתכוון לעלות לבמה בחיים? אם כן וואלה בהצלחה אחי ולך תיקרע תתחת ותינשום תבאדיבילדינג על תיצא בלילה ולא לטיולים אם חברים כי אין שם מישקולות וגם כי אתה תיצטרך להשלים שעות שינה,אבל אם אתה לא אז למה לא לצאת לטיול אם חברים אחרי צבא או למה לא לצאת באיזה לילה לבלות? תסביר תעצמך איפה אתה עומד אם אתה בגישה של מיקצוען ואתה לא, ומצדיק תגישה של סיקס פאק כי זה אהבה לספורט ושווה להישאר בבית כשנוסעים למקום שאין בו חדר כושר או שאתה בגישה של אפשר להשקיע באימונים פלוס אוכל ולצאת לאיזה טיול בידיעה שלא תיתאמן שם?
נראה לך שאם הוא ישן 4 שעות במקום 8 הוא לא יגדל?
מה נראה לך שבילדרים מקוצעיים אין להם פעמים שהם מפסידים אימון או לא ישנים בלילה? מה נראה לך שלהם אין בעיות? מה שהם לא אנשים רגילים? אני אל מבין אנשים כמוך שעושים מהם איזה משהו אחר ושונה, זה נכון שהם מיוחדים ושיש להם אובססיה מטורפת לגוף שלהם אבל הם בני אדם כמוני וכמוך
gilsXM מנותק  
נושא נעול

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא