|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
כללי:: shahar
עוסק ב:: חייל משוחרר
|
![]() ג'קסון אני כול כך מסכים איתך בכול מילה ואלה שבאמת מוותרים על טיול כמו שאני הולך לעשות לא יודעים מה הם רוצים מעצמם כנראה .... אבל כנראה אתה הבן היחיד עם ראש על הכתפיים וכול הכבוד לך תמשיך ככה .11!!
#42 |
חבר פעיל
|
![]() על תרחם אני יוצא לטיול של החיים בדרום אמריקה !!!! באמת על תרחם אבל אני מרחם עליך שאתה מתעניין בכמות היציאות של אנשים כאן אז כך כפפות ובוא לשקול לי את הגושים שיוצאים לי מהתחת !
#43 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
כל בנאדם יעשו מה שטוב לו, או מה שמקדם אותו ויגיע לאן שהוא שואף. תפסיקו להכתיב לאנשים מה לעשות.
נערך לאחרונה על ידי SiX PACK, 02-04-09 בשעה 20:06. |
|
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() אתה צודק ואמרתי לך את זה לפני הודעות ואין לי שום בעיה עם הדרך שלך גם להפך
#45 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
להכתיב אחי ![]()
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וסיקס פאק ווהאס ועוד אנשים מיקצוענים כמוכם נירא לי בחיים לא תישתנו עד שיפול לכם איזה פטיש על הראש...קחו לדוגמא את שגיא גרשגורן כמה שרוצים לעזור לו הוא לא מקשיב לאפחד ועל הזין שלו והוא עושה מעצמו צחוק כול פעם מחדש ושובר שיאים,הוא בחיים לא ישתנה נכון? יודעים למה כי הוא חושב שהוא עושה תדבר הנכון והוא הכי טוב מכולם אני מאמין גם שזה מה שמחזיק אותו,אז אתם בדיוק כמוהו אאני לא אבא שלכם ולא אגיד לכם מה לעשות אבל בחייט ראבק קחו הכול בפרופורצייות הנכונות כי אתם לא מיקצוענים!! ואתם לא חייבים לוותר על בילוי טוב או טיול ביגלל שאין שם חדר כושר פשוט מגוחך.. |
|
![]() |
![]() |
#47 |
Banned
|
![]() ג'קסון,
אחרי שבן אדם משקיע תנשמה שלו במשך שנים, קשה לו לעזוב הכל לכמה חודשים ושהכול יילך קאפוט. |
![]() |
![]() |
#48 |
חבר פעיל
|
![]() מחזק!!!!!
#49 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
|
![]() תודה אחי, שתי שגיאות במילה אחת זה קצת יותר מדי..
ציטוט:
![]() |
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה מבלבל תמוח איפה ראית שכתבתי שאני מחשיב תעצמי למקצוען ? ביום שאני מתאמן אני מבזבז 45 דקות על אימון+ שעה וחצי על כל הארוחות של כל היום....אתה באמת חושב ששעתיים ורבע שאני משקיע בפיתוח של הגוף זה מה שגומר לי את כל היום ואני לא עושה יותר כלום חוץ מזה?...
|
![]() |
![]() |
#52 |
חבר פעיל
|
![]() אני יסביר עוד פעם .. שאלתך היא למה אדם ממוצע לא יכול לחיות אורך חיים של באדיבילדר מיקצועי?
אז עניתי לך אם לא הבנתה אז אני יגיד עוד פעם:הוא יכול אפחד לא אמר שלא אבל זה נירא לך לנכון? כשאדם מיקצוען זה בערך הפרנסה השניה שלו ויש כאלה שזה גם מחזיק אותם טוב טוב וחיים את כול יום כי יש להם גם עסקים מעבר למטרות של ליגדול בתחום הזה,אז אני מבין אותם,אבל אדם ממוצא מענה את עצמו בשביל מה ? יש לו ספונסר על הראש או סט צילומים או תחרות?,לא .ולוותר על טיול או מסיבה לא משנה מה איזה בילוי כי "אני ישרוף קלוריות",או "לא ישלים שעות שינה","לא יסע אם חברים לטיול ביגלל שאין שם חדר כושר"? זה טירוף...כשאני שומע את זה זה מעצבן כי אותו בנאדם ממש חי בסרט והוא צריך לצאת מימנו דחוף! |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() אז זהו שאתה חי בסרט כי הרב המוחלט של הבאדיבילדרים המקצועניים לא רואים שקל מהתחום הזה ואת רובם תראה עובדים בעבודות אחרות כדי לממן את כל מה שהפיתוח גוף דורש ...אני מדבר על כאלה. הם נקראים מקצועניים אז למה מה שהם עושים זה מוצדק?
|
![]() |
![]() |
#54 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא קיללתי אותך תאמין לי אין לי פרנציפ לקלל מישהו שאני לא יודע אם הוא אמיתי שיהיה לך בהצלחה לא נראה לי שיש לי בעיות בלהבין את הכתוב יכול להיות שיש לך טיפה בעיות בניסוח |
|
![]() |
![]() |
#55 |
Banned
|
![]() כל אדם עושה את מה שהוא בוחר ואת מה שהוא רוצה או מה שהוא אוהב,
אין לאף אחד פה זכות לאמר לפותח הפוסט ולכל מגיב אחר בדבר מה לעשות, אם לצאת לחופשה או לא אם להתאמן או לא..... בתכלס אם שחר רוצה לנסוע לחצי שנה לאן שהוא רק יבחר שיהנה! ואם אלון או גלעד מעדיפים להתאמן ולהנות מהחיים בצורה אחרת שיהנו! ד"א אלון כמה עלה לך הגולף 3 gti איזה שנה הוא וכמה קילומטרז' קניתה אותו אם אפשר לשאול |
![]() |
![]() |
#56 | |
|
![]() ציטוט:
דיי אני לא יכול לשמוע את הזייון שכל הזה יותר, תעשה טובה תשתוק ! בוא נקח את סטס לדוגמא, הוא מקצוען כן..? אתה חושב שהוא מרוויח משהו..? על איזה פרנסה אתה מדבר..? אני אומר לך שכל מה שהוא מרוויח מתחרויות הוא שם בחזרה על תוספים וחומרים, ועוד מוסיף על זה. וגם הוא לא בדרך למר אולימפיה, ובחיים לא יהייה מר אולימפיה, אז למה הוא עושה את זה לעזאזל?! אתה לא מבין שיש מקצוענים שמתחרים, ויש מתאמנים שאוהבים את הספורט ולכן משקיעים וכך גם מתוגמלים, למה אנשים מתאמנים? הגוף שלך לא עוזב אותך בשום מקום והוא תמיד איתך, יש כאלה שבוחרים להראות טוב ויש כאלה שבוחרים להראות הכי טוב שיש, זה שאתה לא מסוגל לזה לא אומר שאחרים כמוך ! תקרא את החתימה שלי.
נערך לאחרונה על ידי SiX PACK, 02-04-09 בשעה 20:30. |
|
![]() |
![]() |
#57 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#58 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סיקס פאק, אשמח אם תענה על זה סתם תענה כאילו לא ניהלנו פה ויכוח ותענה תאכלס..... נערך לאחרונה על ידי jackson%%, 02-04-09 בשעה 20:36. |
|
![]() |
![]() |
#59 |
|
![]() מי אמר שאסור לצאת לטייל? או לצאת בלילה לבלות..?
מה הולך פה....
![]() |
#60 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מה נראה לך שבילדרים מקוצעיים אין להם פעמים שהם מפסידים אימון או לא ישנים בלילה? מה נראה לך שלהם אין בעיות? מה שהם לא אנשים רגילים? אני אל מבין אנשים כמוך שעושים מהם איזה משהו אחר ושונה, זה נכון שהם מיוחדים ושיש להם אובססיה מטורפת לגוף שלהם אבל הם בני אדם כמוני וכמוך |
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|