|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
בכל אופן אין מה לעשות איתם, רק אולמרט יביא לשקט.!!!אנחנו צריכים ראש ממשלה חזק!! כמו אולמרט!!! ואנחנו צריכים שר ביטחון חזק!! כמו פרץ!!! ונשיא נאמן!! כמו קצב!!, די אמא תני לי עוד כמה דקות לישון :\ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() ריכים את סנופ דוג בתור רה"מ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() מי אמר שרק פעם היו מוחצים אויבים? אם היינו יוצאים מ-"החסות" של ארצות הברית היינו יכולים יפה מאוד לעשות את זה. הרוסים לא עשו את זה לפני 10 שנים? והם לא עושים את זה עדיין? צריך מנהיג חזק, מדינה חזקה, אבל אנחנו בגלל השורשים שלנו מארצות הברית לא נצליח, לעומת זאת הרוסים שבאו מקומוניזם זה סיפור שונה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
חבר פעיל
|
![]() חח אבל בלי זכויות.
תראו את רוסיה, פוטין הזה יש לו שק של שני קילו. כשנחטפו עיתונאים רוסים הוא לא עשה משא ומתן, יש שלח צוות שהרגו את כולם. תפסו בית ספר מלא ילדים לפני כמה שנים? לא משחררים אסירים, נכנסים ומחסלים. התיאטרון ב2001 היה אותו סיפור, הזרימו פנימה גז ונכנסו. ואנחנו מחכים כמו כלבים טובים לארצות הברית לאיזה ביסקוויט או משהו. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|