|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחח כמו שאמרתי לך תתחיל לאכול
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תתחיל לאכול!!!!! תטחן כמה שאפשר. (ולמען השם תקרא מדריכים, שיהיה לך קצת מושג) הכי קל זה לבכות ולהאשים את הגנטיקה.. חוצמזה ע"פ מה קבעת שיש לך חרא גנטיקה? ע"פ המותניים? תעשה טובה וחדל עם זיוני השכל, גנטיקה זה דבר הרבה יותר מורכב מזה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#44 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() חחחחחחחחחח 5 stars
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() בלי אוכל לא תגדל !
תאכל כמו בהמה = תגדל |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
כללי:: משועמם אש
חדר כושר: כל מיני
|
![]() אחינו....
תשמע... תאמין בעצמך! קח תמונה של גוף שהייתה רוצה שיהיה לך! תביט בה יום יום! שכח מכל המתוקים והאוכל...קח את עצמך בידיים! תתעעורר השינוי מתחיל בך בתוכך! בראש!! תשנה הכל ..לך למכון צאלריצות תתאמן אל תוותר! טיפ - צפה בסרט "לעולם אל תיכנע" תראה ת'גופות שיש שם..זה ייתן לך מוטיבציה בהצלחה
"אמר איש חכם, תצליח תרוויח רק אם לעצמך תוכיח..." והאיש החכם הוא אני ![]() פעם שמן... תמיד שמן - ראסמי זו מחלה! "הניצחון אוהב הכנה מושלמת" "תן לאדם דג, הוא ישבע ליום אחד; למד אותו לדוג, הוא ישבע כל חייו" |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() אני מניח שאתה כן ואכל נכון ומתאמן נכון.
אתה הארדגיינר. אתה בדיוק כמוני, עזוב אותך מהבולשיט של הארץ.. כל אחד מתאמן פה על תכנית "היפרטרופיה" של רוני קולמן חושב שיש לו גנטיקה של מפתח גוף מקצועי.. חיים בסרט הילדים האלה. תוסיף אותי למסן Liftofthedead@hotmail.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני יתחבר עוד כשעה וחצי בערך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא גדלת כי טחנת מים שנתיים אולי התאמנת אבל התזונה שלך גרועה ביותר תשמע מה שאמרו לך פה וקח לתשומת ליבך שיש לך תפריט אחד הגרועים שראיתי בחיים שלי אפילו לדיאטה לא הייתי אוכל כל כך מעט...
![]() |
#52 |
חבר פעיל
|
![]() קראתי עכשיו הכל...
תתחיל לאכול ואז תשאל שאלות. אתה לא אוכל, למה שתגדל? |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
חבר פעיל
כללי:: חייל..
עוסק ב:: סמים
חדר כושר: EXTREME
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#55 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אני מציע לך להתחיל לקרוא מאמרים ולהבין את התחום יותר לעומק
![]() |
![]() |
#56 |
חבר מתחיל
כללי:: http://www.youtube.com/user/mikronator
|
![]() אני מציע לא לדבר סתם מבלי שמכירים את הבנאדם.. אני אישית כבר נתקלתי במקרה קיצוני אחד או אפילו שניים של אנשים שהגנטיקה דיי דיכאה אותם פיסית.
אתה צריך לבדוק עם מאמן כושר שאתה מבצע את התוכנית שלך כמו שצריך (מספיק עומס, טכניקה) אתה צריך לבנות תכנית תזונה מתאימה עם מספיק קלוריות, ונטולת כל ג'אנק. אתה צריך לישון מספיק. ואתה צריך להתמיד בביצוע שלושת הדברים האלו על הצד הטוב ביותר - אחרת אל תבוא בטענות שעשית את המקסימום. סרטון על גנטיקה: http://www.youtube.com/watch?v=LC_QY...e=channel_page |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|