|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שורה תחתונה למתאמן הטבעי הממוצע אין את יכולת ההתעוששות של המערכת העצבית כדי לעבוד לכשל על בסיס קבוע!
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו מוכן להסביר לי מה זה שכל?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
|
![]() מוח הוא איבר המצוי בגופם של בעלי חיים מפותחים. המוח הוא האיבר הראשי במערכת העצבים. הוא מבקר ומתאם את ההתנהגות, את פעילות החושים ואת רוב פעולת איברי הגוף וכן פונקציות מנטליות כגון למידה וזיכרון. בעלי חיים בעלי מוח אינם מסוגלים לחיות בלעדיו. חוט השדרה מהווה את המשכו התחתון של המוח ויוצר יחד איתו את מערכת העצבים המרכזית. דרך חוט השדרה מקושר המוח לכל איברי הגוף, הפנימיים והחיצוניים כאחד. המוח מחולק לשלושה חלקים: המוח הקדמי, שכולל את ההמיספרות הימנית והשמאלית, המוח האמצעי והמוח האחורי. שני האחרונים מרכיבים יחד את גזע המוח.
![]() |
#44 |
|
![]() סתם סתם, התכוונת כשל.
כשל זה שאתה עושה סט ומגיע למצב שאתה לא יכול לבצע עוד חזרות. אם סיימת סט בלי יכולת לבצע עוד חזרה- זאת אומרת שהגעת לכשל.
![]() |
#45 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#46 |
|
![]() אגב משה, היה תענוג לקרוא את ההודעה.
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() רשמת את זה בצורה מבלבלת אם אני מתכנן מהתחלה בסט האחרון לעשות 6 חזרות ועשיתי את אותם 6 בדיוק כמו שרציתי ולדוגמא ל8 חזרות כבר לא יהיה לי את הכוח לעשות עוד 2 חזרות זה לא נקרא כשל.
![]() |
#48 |
חבר פעיל
|
![]() אז יש לי שאלה
עליי להימנע מלהגיע למצב שבו אני מנסה לתת עוד חזרה ולא מצליח? משמע אני צריך להוריד את החזרה הזאות כלומר,אני עושה 8 חזרות וב-8 אני מגיע לכשל,אני צריך להוריד ל-7 חזרות? - גם אם אני ארגיש שה-7 חזרות האלה לא גורמות לשריר שלי להתאמץ מאוד (כלומר מרגיש כאבים בינוניים בשריר בעת ביצוע)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
|
![]() נכון.
חזרה לפני כשל.
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() והשריר אכן גודל כך,בלי מאמץ מקסימלי שלו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
חבר פעיל
|
![]() כמובן.
כמו שמשה אמר, אם אתה יכול לדחוק 100 קילו ל10 חזרות אל תדחוק 80 כי אתה מפחד להגיע לכשל. תדחוק את ה100 קילו ל8-9 חזרות ( תעצור חזרה- שתיים לפני הכשל).
![]() |
#53 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ןאני לא צריך אף אחד שיעזור לי לבנות תוכנית אני מסתדר מצויין |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
חבר פעיל
|
![]() אני מגיע לכשל בתרגילי חזה וגב על בסיס קבוע בתוכנית ab אבל עושה רק 2 תרגילים לכל שריר 3 סטים 6-8 חזרות שזה יחסית קצת לשריר גדול אז גם במקרה כזה מומלץ להימנע מכשל?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל משוחרר!!!
חדר כושר: אין לו שם
|
![]() ציטוט:
פה הטעות שלך..
![]() |
![]() |
#58 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() התכנית שלך אחלה, רק אל תעבוד לכשל בכל הסטים. אפשר להגיע לכשל בסט האחרון בכל תרגיל אם רוצים אבל אין צורך בכל סט.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל משוחרר!!!
חדר כושר: אין לו שם
|
![]() ציטוט:
לא התכוונתי שאתה צריך לתת יותר תרגילים. התכוונתי שקו המחשבה של- "אוי, אני לא עושה מספיק תרגילים, אז כדי לפצות על זה, אני אגיע לכשל וכך אגיע למיצוי השריר"- לא נכון. עדיף שתעשה את שני התרגילים שלך ותגיע חזרה אחת לפני כשל, אתה תעלה במשקלים יותר מהר ותראה תוצאות טובות יותר. זה שאתה מגיע לכשל לא מפצה על חוסר בתרגילים. זה רק גורע לך מהאימון ומהנפח שלו.
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|