|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין את השאלה שלך
התוכנית מפורטת בעמוד הראשון, ואין בה שום דבר "מיוחד"
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() squat - 120 * 5
bench - 95 * 1 DL - 123 * 5
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() lots of new PRs today
bench - 97.5 * 1, 85 * 5 cable row - 138.5 * 8 skulls - 40 * 8
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() אהבתי את הלוג ואת המשקלים החדשים.
אני בטוח שאתה גדל במסת שריר, אולי גם במסת שומן ופחות רואים את זה, אחרי חיטוב אתה תראה. מה עם התפריט?
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() משיקולי זמנים אני הולך לרגרס ל-3 אימונים בשבוע, ככל הנראה חזרה ל5x5
אני אתחיל מsingle factor למרות שאני לא יודע עד כמה אני אצליח לשמור על התקדמות לינארית סיכום rm5: בנץ - 87.5 ק"ג דדליפט - 125 ק"ג סקווט - 120 ק"ג בקשר לתפריט, הוא לא מדהים ונראה בערך ככה - בוקר - 10 כפות ש"ש, 3 כוסות חלב, כף מטבח חלבון, אגוזי מלך, תמר לאורך היום - 8 פרוסות לחם מלא, 8 כפיות טחינה, 300 גרם חזה עוף ערב - משתנה, בדר"כ סוג של בשר עם אורז מלא לילה - גם משתנה, קוטג' עם פריכיות, חלב עם אגוזים, כמה צלחות ברנפלקס קל, דברים בסיגנון בימי אימון שייק חלבון + 6-8 תמרים מחליפים את הארוחת ערב
![]() |
#46 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() למה הכוונה ב-single factor? אף פעם לא הבנתי את המושג הזה, single/dual factor. אשמח לאיזה הסבר ממך.
אם הבנתי נכון אתה רוצה לעשות את הגרסה הלינארית של 5x5? אני גם תכננתי עליה לעוד כמה חודשים. איך אתה מבצע את הסקוואט? אתה יורד עד הסוף? (חסר לך שלא). ![]() ![]() ![]() אתה עושה חיטוב? זה לא נראה כמו תפריט למסה בכל אופן. שיהיה בהצלחה.
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() בקשר לסינגל או דואל, אני גם לא ממש מבין את משמעות הביטוי, אבל הסינגל הוא אכן הגרסה הלינארית.
בסקווט אני יורד עד בערך 5 ס"מ מתחת לפרלל- זה הכי נוח לי
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|