|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
Banned
|
![]() טוב זאת דעתי
![]() דבר ראשון עומרי-מנהל מאוד פעיל,מגיב בהיגיון ובבירור לכל פוסט,תענוג לקרוא את הפוסטים שהוא מעלה (למרות שאני לא מתחבר בזמן האחרון לפורום מסיבות מושכות חחחח),וחוץ מזה שהוא עושה את העבודה שלו כמו שצריך הוא אחלה בן אדם וכמובן חבר טוב ![]() ![]() אור-וואלה אור תותח כמו אח שלי רק איפה הנקניק הזה בזמן האחרון לא מתחבר?!,אבל עדין הוא מנהל פעיל ותותח ![]() גולן-מנהל גם דיי פעיל למרות שאני לא רואה הודעות שלו הרבה אבל אני מאמין שהוא עושה את העבודה שלו כמו שצריך גם אם זה לא מדובר בתגובות בפורום שלומיק-שלומיק החטוב ![]() ![]() מוטי-טוב איתו לא ממיזמן היה לי סיכסוך אז לדעתי צריך פשוט להעיף אותו מפה ב 2 סטירות חחחחחחחחחחח סתם סתם טאחלס אם כל המריבה מוטי גם מנהל מאוד פעיל,מגיב הרבה ![]() ![]() יש לנו אחלה מנהלים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() עומרי: תותח על.. מעשיר לכולנו את הידע ועוזר לנו להיות מעודכנים.
גולן: בחור זהב.. תורם בפורום אימונים בעיקר... שלומיק: תותח.. תמיד עוזר בפורום תוזנה ותוספים ובכלל בחור טוב ובעל חוש הומור בריא=) אור: פחות מכיר אותו... עוזר פה בבעיות היותר רציניות בדר"כ ככה נראה לי מוטי: גם אותו אני לא מכיר... עוזר איפה שצריך.. בזן האחרון לא ראיתי אותו הרבה נראה לי |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() אני יגיב רק לשני המנהלים שעוד איחשהוא היה לי איזה דיבור איתם פה ושם
גולן בחור אחלה יודע לא מעט על תזונה אימונים רק חבל שהוא לא מגיב הרבה עומרי בן אדם אחלה עם ראש 10!! כל תגובה שלו צודקת וגם אני חושב שאנשים ( לא משנה באיזה צבע) לא צריכים למשש לחם!!! חחחחחחחחחחחח ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תאמת !!
אני מרגיש שרק עומרי ואולי טיפה גם גולן עושה את העבודה פה ושאר המנהלים אני בקושי מכיר עומרי : אחלה מנהלל לדעתי הוא הכי טוב יש לו את הידע ומתי שאפשר לבקש ממנו עזרה הוא תמיד עוזר |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() רציתי להגיד תודה מיוחדת לעומרי טורבו שהחליט להזיר אותי לפורום אחרי שהושעתי...
יש לציין שכיבלתי 2 הזדמנויות עוד לפני שנחסמתי ואף אל פי כך הוא הסכים לשמוע אותי והחליט לתת לי הזדמנות שלישית ולהחזירני לפורום תודה... בנוסף רציתי לבקש סליחה על כל מה שאמרתי ועל כל הבלאגן שעשיתי פה בפורום... את שאר המנהלים לא יצא לי להכיר עד כה...
![]() |
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() אני מאוד מרוצה מהמנהלים כולל טורבו שההערה היחידה שלי אליו היא טיפה להוריד הילוך בקטע של להיות קיצוני כלכך, לא כי זה רע (מדינהחופשית) אלא כי פיתוח גוף הוא גם ספורט שאוהבים אותו דרוזים וערבים בישראל (וגם הרבה מצליחים בו) ועומרי קצת מבריח אותם מכאן, הייתי אומר. עם כל הכבוד, או אם כל החוסר כבוד שלך לערבים, כל עוד לכולנו יש את אותו התחביב בחיים, וכולנו יכולים לחלוק מידע וחוויות על זה, אז זה נראה לי קצת חבל להבריח אותם.
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
מנהל ראשי
|
![]() אין לי בעיה עם דרוזים לא יודע מאיפה קיבלת את הרעיון הזה.
דבר נוסף הסקר לא בא לשאול אם אתה אוהב דעות אישיות של מנהל אלא את התפקוד שלו בניהול הפורום וכו'. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
חבר פעיל
|
![]() גולן-מנהל מצויין חבל שהוא לא פעיל כמו פעם בעיקר בפורום אימונים ששם הוא מאוד מועיל ויש לו ידע עצום
עומרי-מנהל מצויין צריך קצת להוריד קצת את הקיצוניות אבל סה"כ מתחת לכל הכשיחות הוא נראה לי אחלה של בן אדם הוא גם המנהל הכי פעיל כאן ומקדיש המון מהזמן שלו בהתנדבות שלומיק-בדרך כלל עוזר מאוד בפורום תזונה ותוספים עושה רושם של בן אדם מאוד נחמד שאוהב לעזור מוטי-אני לא מכיר כל כך הוא לא כל כך פעיל אבל לפי מה שראיתי עד עכשיו שהוא כאן הוא עושה את העבודה כמו שצריך אור-גם כמו מוטי לא כל כך פעיל אבל שהוא כאן הוא מנהל את הענינים יפה מאוד |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני גם לא כתבתי אם אני אישית אוהבת את הדעות שלך או לא, אלא בכלליות. נ.ב אני לא ערבי או משהו ![]()
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|