|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() שמעו אחים שלי
הוא התחיל בגיל 15 לא 14 והוא סיים סביבות גיל 16... הוא כתב בתמונה אחת בתמוה שהוא שחיף הוא בן 15 (זה מה שהיה כתוב) והוא היה נראה בן 13 שמה... עכשיו הוא סביבות 16 +- תחשבו, אתם אומרים שבשנה זה לא הגיוני וזה רק חומרים. אולי תחשבו קצת שלא כל אחד אומר תאמת ואולי זה לקח לו יותר משנה? תראו איך הוא היה נראה שהוא היה שחיף הוא היה נראה בן 13 והיה לו מבנה גוף של מקל |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() :):):):) תכלס... הקנאה לפעמים הורגת אנשים..
|
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() דנוס או איך שקוראים לך
אתה גם מדבר שטויות זה שהוא בן 15 אומר שהוא לא טיפש (לא יודע למה אמרת טיפש..זה שאלה אם הוא לוקח את זה כתחום* כדי לקחת חומרים? ממש לא.. ומה אכפת לך כרגע הכסף? שואלים לפי הגוף ולפי הגוף אני סבור שהוא על סטרואידים לא שזה מפריע כי באמת שאפו על השינוי |
![]() |
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
תגיד לי אתה באמת חושב שבגיל 15 ההתלבטות לקחת סטרואידים זה אם אתה לוקח את זה כתחום או לא ?! אתה בכלל מבין כמה זה יכול לפגוע בך בגיל 15 ?! תאמין לי שהוא לא טמבל הוא לא היה מזריק סתם אם כן הוא היה בודק לפני זה עושה עבודת מחקר קטנה מה זה יכול לעשות ותאמין לי שמעטים הילדים בני ה-15 שיזריקו... חוץ מזה הבחור בכלל לא נראה אחד שמזריק יש לו אחלה גוף לגילו אבל ממש לא נראה מזריק...! |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה גוף שקשה מאוד להגיעה עליו ועוד בגיל 15 ורק תוך שנה זה בילתי אפשרי...
![]() |
#6 |
משתמש פעיל
|
![]() מה בלתי אפשרי פה? אני מכיר אישית ילדים בני 14 שנראים יותר גדולים ממנו והתחילו להתאמן בגיל 13, חלק מפה עשו ממנו אל יווני סבבה הוא נראה אחלה עם מאסה אבל לא צריך להיסחף לחומרים,אם הוא היה לוקח הוא לא היה נראה ככה
|
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לא ניראה לך קצת מוזר לעלות 30 קילו בשנה ועוד בצורה נקיאה יחסית...אפילו שהוא מתאמן מתחיל ואולי יש לו גנטיקה טובה אבל 30 קילו בגיל 15
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אתה אומר א' וחושב על ב'..
לא התווכחתי אם הוא כן על סטרואידים או לא,לדעתי הוא כן התווכחתי על האמירה הטיפשית נערים בני 15 לא מעשנים סמים? לא פורצים לבתים? לא מעשנים לא שותים? כל הדברים האלה גורמים לנזק בין אם זה למוח לכבד לריאות ולכל דבר אחר הם עדיין עושים את זה אותו דבר יכול להיות על הנער הזה |
![]() |
![]() |
#9 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני חושב א' ואומר א' אחי... ואין קשר יש הבדל בין סמים לבין סטרואידים אל תיהיה ראש קטן... בכל מקרה אמרתי את דעתי אני פשוט חושב שילד בן 15 צריך להיות ממש מפגר כדי לעשות את זה אבל בכל מקרה זה לא הוויכוח שלי אני אומר פשוטש הוא לא נראה אחד על סטרואידים וזהו... Nicolas אפשרי לעשות דבר כזה בשנה וזה תלוי בהרבה דברים. ואם אתה חושב שאין ילדים בני 15 כמוהו ואני בטוח שהוא יותר שואף ל-16 מאשר בן 15 בדיוק אז אתה טועה אחי... כאן בפורום יש כמה. |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
וסייקלים אפשר להגדיר אותם טכנית גם כסמים,אבל קלים יותר. מי שיגיד שלא יכול למצוץ לי את הזין בהנאה. אזמה שהוא לקח סטרואידים?!זה שהוא רוצה להדפק שיהיה לו בכיף מי אנחנו שנעצור אותו? |
|
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() קשה לדעת אם הוא משתמש או לא..
מצד אחד יש לו גוף בן פרוצה לילד בגילו,מצד שני זה דבר שהוא אפשרי עם גנטיקה טובה.. החזה שלו ממש מוזר,יש לו גב מעולה אבל חזה מעפן ביחס לשאר הגוף.. |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
כללי:: וותיק בתחום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
|
![]() בחול יש הרבה מפגרים שמוכנים לעשות הרבה שטויות מה לעשות זה לא ישראל שם קונים חומרים כמו שאנחנו קונים טונה בסופר הכול נגיש בלי בעייה גם בגיל הזה ולא כול מי שלוקח חומרים חייב ליהיות מי יודע מה יתכן שהוא על חומרים ויתכן שלא אין מה להיתפלות מהגיל...
|
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() שום שימוש בחומרים די עם השטויות... הכל עניין של תזונה מכיר כבר ילד בני 15 שעשו שינויים גדולים יותר..
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אבל למה לעזאזל ההקפצה?
עריכה אם כבר אז כבר, סרטון מעודכן שלו יחסית: http://www.youtube.com/watch?v=CbM1I...e=channel_page |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יודע באיזה סרט אתם נמצאים, אבל תסתכלו על היד שלו, ועכשיו תסתכלו הגיל.
הבן אדם משתמש בדוק, לא שזה גורע ממה שהוא יגיע עליו פאק כזה דבר בגיל 15... יעשה נזק רציני בעתיד. |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() הוא באמת ניראה טוב,אבל למה לעזוזעל בכול סיררטון שלא הוא מוציא תלשון כול שנייה,הוא ניראה אשש,אבל הוא אחד הדפוקים רק ליראות אותו כול שנייה מוציא תלשון רואים שהוא מושפע מסירטונים של מטורפים שהוא רואה שמעיפים מישקליםן לשמיים :d .
|
![]() |
![]() |
#17 |
סגן מר ישראל לנוער 2010 נאבבא וסופר סאיין
כללי:: Eliran_M
עוסק ב:: פיתוח גוף
חדר כושר: מבואות ים
|
![]() בוא נגיד ככה הוא עשהכ טעות עם השימוש כי עוד מעט הוא מגיע לשיא שלו ולגודל כזה אפשר להגיע טבעי
הוא פשוט עצר את הגדילה שלו ובעתיד הוא לא יוכל להגיע לבמות הגדולות כי הוא דפק לעצמו תגדילה עם החומרים בנאדם צריך למצא את השיא שלי ואז להתחיל עם חומרים לפי דעתי אולי עכשיו הוא גדול מאוד זה נכון אבל להגיע רחוק לא ניראה לי שזה יקרה
#18 |
חבר פעיל
|
![]() תראו את הסרטון החדש איזה ידיים ואיזה גב!
הוא טבעי כן בטח..:d רק הוא דפוק שהוא התחיל עם זה(ובטוח הוא מזריק)בשלב מוקדם יחסית הוא לא סיים לגדול והיה יכול פחות או יותר להגיע למצב כזה בצורה טבעית תוך כמה שנים |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחד המדריכים במכון שלי זה איגור שפבלוב תעשה חיפוש בגוגל... או אפילו בפורום.. הבחור השתמש בחומרים מגיל 16.... ולקח מר ישראל..
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() http://www.youtube.com/watch?v=DlSCX...eature=channel
בסירטון זה אפשר ליראות גם שהוא לא כולכך מקפיד על אימון יפה ותנועות נקיות. http://www.youtube.com/watch?v=TIcXj...eature=channel פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ תיראו איך הוא ניראה אבל פשיייה |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|