|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא יודע למה אבל רוב גדול של בנות רוסיות אוהבות ענקיים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חוץ מהזונות שמתבוללות באופן מסיבי עם העם הישראלי, למשל הזונה הזאת מהיפה והחנון ואי אני שונא אותה על מה שהיא אמרה: "הוא נראה כזה טוב וערס", מה טוב וערס? ערס לא טוב!
יש גם רוסיות שיוצאות עם ישראלים מקלות, ויש כאלו שעם ערסים(אותו דבר ![]() זונות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() הכי חשוב זה הזין !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() lol
צודק ודווקא בנות שאני מכיר אוהבותג גדולים ויש כמה שגם אוהבות בודיבילדרים את האמת.. בנות בנות 14 ברור שיאהבו רק קוביות, עד שתדחפו להם תבולבול לפה ואז מרוב שהן ייחנקו הן יתבלבלו |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() בטח הילדה בת איזה 14...
תאמין רוב הבנות עד גיל 16-17 רוצות רק ריבועים, אפילו אם הבן אדם שוקל 50 קילו, לא אכפת להם ריבועים. יעני הוא יכול להיות 1.80 על 65 קילו, להיות בערך 8% שומן קרש ויהיה לו ריבועים פשוט כי אין לו שומן. נערך לאחרונה על ידי joker1, 01-09-08 בשעה 08:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() omg :|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
משתמש פעיל
|
![]() רוב הבנות(לא מדבר על התינוקות 14-17) אוהבות גבר גבוהה(1.85+) ורחב זה הרוב ושאלתי מלא בנות
שרירים כמו חזה וריבועים זה בונוס לגובה |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל ללא ספק הן מעדיפות גוף חטוב ושרירי חחח מאשר סתם איזה שחיף או אחד שמנמן... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() ולמה זה?
ואני חושב שלהיות מטר 90 זה גועל נפש, הבנאדם נראה ארוך וכזה ואי פרופרציונלי ברמות מטר 77~80 זה הכי טוב.... הכי פרופרציונלי. זה כמו שיש אנשים מטר 50 שזה גועל נפש (לא יפה) ושיש אנשים מטר 95 או 2 מטר שזה גועל נפש. כל דבר, שהוא בהגזמה לא טוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() עד 1.90 זה סבבה אחריי זה מתחיל להיות מוגזם....
ואם אתה גבוה זה לא בהכרח שכל בת שתרצה תצא איתך...צריך גם אופי לדעת להתנהג להתלבש יפה לא להתנהג כמו טמבל... בגלל זה גם ערסים מצליחים אם בנות עם כל הגובה שלהם 1.70 בלחץ... רובם לא ביישנים יודעים לדבר עם בנות זה מה שאין אוהבות |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מעדיף שכמה שעליתי נקי כל השנים האלו וקרעתי תתחת באימונים אני מעדיף שיירד לי 10 קילו שריר ואני יעלה בגובה ב10 ס"מ כי אני נחשב נמוך(1.70) וזה לא יפה לדעתי אם אני יגדל עוד אני יראה גוץ. נ.ב אני ממש ממש ממש ממש לא מתאמן בשביל בנות רק שתדע פשוט הגובה פה גם חשוב לי bodykilo הינה כבר מישהי קפצה למה שאמרתי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גוץ אתה לא תראה, לי פריסט נמוך ממך והוא נראה גוץ? לא חושב אחי. וסבבה, כל אחת והטעם שלה. בדיוק מזכיר לי קטע שראיתי אחת משהו 1.60 עם חבר שלה שהוא 1.90... זה היה הדבר הכי הזוי בעולם... היא כל פעם עמדה על דברים כדי להתנשק איתו חח.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() הגוף זה רק בונוס... מה שחשוב בעיקר זה לדעת לדבר ובעיקר להתחבר ולזרום... בין אם אתה שחיף או קולמן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() ממפתחי הגוף שנימצאים פה שרוצם להיות הכי גדולים שהם יכולים,תהיו בטוחים שזה לא מושך בנות עיבוד פרופורציה אנושית,אני רוצה לראות את הבחורה שתגיד שרוני קולמן מושך וסקסי (וגם ג'י קאטלר שלא תגידו שאני גיזען),גוף יפה ומושך צריך להיות פרופורציוני והורמוני לעין.,מפתח גוף ברמה גבוהה לא מושכים אלה מרשימים זה הכול.
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|