|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בונא יא דפוקים בראש מה עובר עליכם..צאו החוצה ותזיינו קצת..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
|
![]() תומר ,
חשבתי על משהו בסיגנון בעבר , גם אם אתה זוכר את הסידרה מסכים היה שם אחד שהעלה נושא ואמר שאי אפשר לדעת אם החיים הם בחלום או במציאות בכל מקרה אל תפרסם את זה פה אין אנשים לדיונים כאלו תודה לך
![]() |
#43 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
|
![]() מי אמר את זה במסכים?
![]() |
#45 |
Banned
|
![]() אולי במקום לזיין במח תלכו לעשות קצת סקוואט ? בעיקר אתה תומר, חתפתה בקבוק בירה לראש או משהו ?
![]() או שאולי סרטי הוליווד משפיעים על המח שלך בצורה נגטיבית ? מטריקס ? ![]() תסתכל על התמונה הזאת ![]() מה השלושה דברים הראשונים שקפצו לך לראש כשראית את התמונה ? ![]() מה אתה מרגיש כשאתה מסתכל על התמונה הזאת ? ![]() התמונה הזאת גורמת לך להזיע ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה שרוט הרגת אותי
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
|
![]() מה מפריע לכם? לא מעניין אותכם אף אחד לא מכריח אתכם להגיב.
![]() |
#48 | |
|
![]() ציטוט:
אני לא אומר שאנחנו תוכנת מחשב... אתה אולי חולם על סקוואטים, לא היית רוצה לחיות בעולם שכול החדרי כושר הארדקור לסקוואטים?
![]() |
![]() |
#49 |
|
![]() עוד שאלה שאפשר לשאול זה איך אתה יכול להוכיח שמשהו באמת קיים במציאות או שזה בדימיון שלך?
![]() |
#50 | |
|
![]() ציטוט:
אי אפשר. זה מה שאתה רוצה לשמוע תאכלס לא ? :] כי באמת אי אפשר יכול להיות שאתה עכשיו חלום שאני חולם עכשיו ובעצם בעולם אחר אני בכלל יושן וכל החיים שלי הם חלום ובזמן שאני יושן בחלום המדומה הזה אז אני בחלום שבתוך חלום. זה התשובה שרצית אחי ? :] ולא כל הסכיזופרנים נהנים אחי יש כאלו שרואים טלוויזיה וחושבים שמדברים עליהם וחושבים שרודפים אחריהם היית רוצה דבר כזה ? וכמוש אמרו לך זה סבבה לחלום שאתה מיליונר והכל פצצה אין אפשרות להמשיך עם החלום הזה ואין לך את האמצעים להמשיך איתו גם במציאות וגם אם יש אף אחד לא מבטיח לך שבחלום הזה שלך לא יבוא איזה אסון טבע או סבא שלך או דודה שלך מאמריקה לא תמות כי אחרי הכל זה חלום שמתנגש עם המציאות. רק שתבין שלא הבנתי כלום ממה שרשמתי אני מקווה שתבין מפה משהו :] וזה עם המאטריקס הרגת אותי אחי ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בונא אני לא מבין מה ת'רוצה מהחיים שלנו, כן סבבה הוא רוצה לחיות בכזאת מציאות סבבה עכשיו חלאס לזיין ת'שכל...אני גם רוצה לחיות בארמון עם 800 כוסיות כל היום סביבי בלי דאגות בלי כלום..אז? מה יענו אתה בא לשפוך כאן ת'פנטזיות שלך? לא מבין מה הטעם בכל זה.. לכל אחד יש חלומות שרצים לו בראש והלוואי שזה היה אמיתי..אבל זה לא.. עריכה: ואי אפשר להוכיח שזה המציאות..ואתה יודע את זה אז מה נראה לך מישהוא פה יודע איך? קח שיטה. תן לעצמך פטיש 5 קילו בכף רגל, אם זה מציאות זה יכאב ועוד משו...דיי להיות מושפע..החלום הכי גדול שלך זה שבכל העולם יהיו חדרי כושר ארדקור אז המצב עגום נערך לאחרונה על ידי Logout, 10-07-08 בשעה 16:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
חבר פעיל
כללי:: אני שמנמן מגניב
עוסק ב:: להתבטל
חדר כושר: בולבול
|
![]()
![]() |
#53 |
Banned
|
![]() Tomer_A אולי העובדה שאתה חי זה למעשה הדמיון שלך ולא המציאות?תנסה להיתאבד ותגיד לנו מה ניסגר טוב?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
חבר פעיל
|
![]() אז מה חבר'ה, איך הלכה הבגרות בלשון?
![]() |
#56 |
חבר פעיל
|
![]() trx--->sus וtalvolik
אתם ילדים שמצחיקים אותי.. זה שאתם טיפשים ואין לכם מוח או ידע כללי על שום דבר לא אומר שאנשים חופרים שהם מדברים על דברים שהם מעבר לפיתוח גוף וכו.. אני מציע לשתיכם לצאת קצת מהבית ולחפש קצת חיים
![]() |
#57 |
|
![]() ואוו תומר אתה פשוט חסר חיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
|
![]() אתה יותר חסר חיים כי אתה מגיב לי בפוסט החסר חיים שלי
![]()
![]() |
#59 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() הגעת לרמה שאתה משפיל את עצמך.
עזוב את החבר'ה האלה, אחי... שיילכו לאכול טונה..
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | ||
|
![]() ציטוט:
ואני יודע שלא כול הסכיזופרנים נהנים כמו שאין רק חלומות טובים. ציטוט:
למשל בחלום צלול כול הקטע זה שאתה מפעיל את החלק העירני של המוח בזמן שאתה ישן. ככה שאתה שולט בחלום, אתה במודעות בתוך החלום. וד"א הדוגמא עם החדרי כושר הארדקור זה היה בשביל הזה שאמר לי שאני אלך לעשות סקוואטים, אז חשבתי שעם כול מה שיש לו בראש זה סקואטים בטח זו הפנטזיה שלו.
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|