|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#43 |
|
![]() מהפרומואים- זה נראה דיי מבויים.
לא הייתי בבית לא יכולתי לראות, אבל רק לגבי הפרומואים אני אגיב: נראה לכם ש"האם התאכזרת לחיית המחמד של חבתך בסתר" זאת שאלה שעלתה להם סתם ככה? הם שואלים כי הם יודעים שזה קרה, כנראה ראיינו אותו לפני ככה שדי ברור לו שישאלו את זה..(ובאותה מידה להכין את חברה שלו לשאלה הזאת) אגב תומר, התאורייה שלך לגבי החברה, שללכת למכון במקום להיות איתה נחשב לדבר רע, היא ממש מוטעית. זה שאתם חברים לא אומר שאיך שהיא מתקשרת אתה קופץ... אם יש לך מכון\ באותו רגע מעדיף מכון, זה טבעי... שום חברה עם ראש על הכתפיים לא תעשה מזה סיפור..
![]() |
#44 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אמרתי שאם נגיד אתה לא תיצא עם חברה כי יש לך אימון בבוקר זה דפוק.
![]() |
![]() |
#45 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#46 | |
|
![]() ציטוט:
שכול אחד יעשה מה שבא לו אם מישהו מרגיש שהוא גמיש כמו קרש באימונים שיהיה לו בכיף.
![]() |
![]() |
#47 |
Banned
|
![]() קיצר תומר שמע:
א. לא הייתה לך אף פעם חברה אז אתה מדבר פה באוויר. אני לא אתפלא אם גם אף פעם לא ידעת בחורה אז אתה עוד יותר מדבר באוויר. ב. מה אתה חושב שגם כשתהיה לך חברה אז כשהיא שורקת לך אתה בא??? אם כן אז המצב עגום. לכל אחד יש את התחביבים שלו ולכל אחד יש את החיים שלו. חברה זה לא כל החיים ואתה לא צריך להקריב בשבילה דברים אפילו את הפשוטים ביותר. אני לא אומר לך שאם יש לה יומולדת ויש לך אימון אז אל תוותר, אבל אם זה סתם פגישה רגילה אז שום סיבה שלא לדחות אותה בשעה כדי להתאמן. ג. לדוגמא האקסית שלי הייתה רקדנית. כשהיה לה שיעור או סתם הלכה להתאמן עם חברות שלה וואלה הייתי מבין את זה ומקבל את זה. מה אתה חושב הייתי אומר לה "אל תלכי להתאמן עם חברות יא בת **** בואי אליי?". וכנ"ל גם אליי, היא הייתה יודעת שאני הולך להתאמן ומקבלת את זה. הייתי הולך לעבוד, אח"כ להתאמן ואז אליה - אז הייתי מגיע קצת עייף, אבל חפיף, הייתי מפצה אותה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Banned
|
![]() רקדנית אתה אומר... רקדנית זה טוב.
יש לה אחות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
|
![]() ציטוט:
בכול מקרה תעשה מה שבא לך חבל על הויכוח, כול אחד ומה שהוא חושב.
![]() |
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#51 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
חבר פעיל
|
![]() למה שחצן? הוא אמר דברים נכונים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
|
![]() איףףף איך אתם אוהבים לחפור יא אללה!!
תקשיב תומר בחיים שלך אל תוותר על דברים שאכפת לך מהם בשביל חברה.. ובחיים אל תעשה דברים כדי שתשאר איתך.. לפחות לא בשלב הזה בחיים.. ברגע שמישהי תראה שאתה מוותר מעצמך ונותן הרבה בשביל להיות איתה היא תזלזל בך ותיקח אותך כמובן מאליו.. תקשיב לדוד.. אני עוד לא מדבר אפילו על הקטע שאתה סתם תפסיד מהוויתורים האלה.. חוץ מזה אחי בחורות זה עם דפוק.. תיהיה אליהם חרא הם יעריכו אותך... שים על מישהי עין היא תשים עליך זין שים על מישהי זין היא תשים עליך עין..מי שמשקיע שוקע ומי שחרא צף... ככה זה הולך.. נשמע כמו זיוני שכל אבל כל אחד פה יגיד לך שאני צודק.. אתה רוצה תקשיב לא רוצה אל תקשיב.. אמרתי את שלי.. יאללה יום טוב.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
חבר פעיל
|
![]() עם אני לא טועה זה עובד על מצבי לחץ אם אתה טיפה נלחץ בתשובה שלך אז זה אומר שאתה משקר חופשי אפשר לשקר שם אחרי לא מעט תירגול ודרך אגב הזבל הזה לא מדויק ב100 אחוז
![]() |
#55 | |
|
![]() ציטוט:
זה כמו שמישהו יגיד אני אוכל כול 3 שעות ואני אקח איתי ציידנית למסיבה עם לחם טונה, ושהזדיין העולם!!!! אם זה לא נראה לו שימצוץ!!!! זה לא נראה מוגזם קצת?
![]() |
![]() |
#56 |
חבר פעיל
|
![]() בלי שום קשר אפשר לעקוף את הפוליגרף, יש אנשים מיומנים לזה... כמו בצבא וכדומה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, התוכנית ללא כל ספק מפוברקת, לא היו מחוברים אליו שום מכשורים שקשורים לפוליגרף.
![]() |
![]() |
#59 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() שאלו אותו ליפני זה את כל השאלות ובדקו אותו עם פוליגרף..שאלו אותו הרבה שאלות והוא לא ידע מה יבחרו בתוכנית לשים לו...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
חבר פעיל
|
![]() ועכשיו בכנות:
זאת התוכנית הכי מבזה על פני האדמות, תוכנית מגעילה, איך הסגן אלוף הזה חושב שהוא בן אדם מוסרי אני לא מבין, ואני לא נותן לתוכנית הזאת יותר משבועיים. בושה לפרסם דבר כזה לדעתי, תכלס צריך להחרים את ערוץ 2. ילדים עכשיו שרואים את התוכנית הזאת מה הם יחשבו? שזה בסדר ומוסרי לבגוד בנשים שלהם? לזיין מהצד? כסף זה לא הכל בחיים, וזה רק מעיד על התת רמה של אלה שהשתתפו בתוכנית הזאת. מה יהיה עוד כמה שנים אם נמשיך כך? |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|