|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אפשר לעשות איזה קזינו או משהו כזה בחלק שיש בו חדרים.... הכל באווירה של "דרקולה"...וווואיי איך אתה יכול להגיד שדבר כזה לא יצליח... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
מנהל ראשי
|
![]() אנשים שבאים לראות אתר היסטורי לא באים בשביל לראות שם דיסקוטק או בר, אתה מפספס את כל הנקודה של שימור אתרים היסטוריים.
גם באושוויץ אם היו פותחים בר הרבה אנשים היו באים אז מה? אתר היסטורי זה אתר שצריך לשמר אותה בצורה הכי טובה שאפשר וכמה שפחות לקלקל אותו באמצעים מודרניים שלא קשורים לתקופה . |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
1. הכותל הוא מקום קדוש אז ככה שזה לא אותו דבר כמו הטירה.. 2. מה מיוחד בכותל...כולה קיר...(מבחינה פיזית) 3. אני התכוונתי במידה ומתעלמים רגע מהעניין של הטירה כערך היסטורי...מה אני לא צודק...?? תנסו לדמיין את זה שנייה..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
מנהל ראשי
|
![]() הבנתי את הכוונה שלך, אבל אתר היסטורי במקרים מסויים הוא אתר קדוש עם משמעות למדינה. כמו שבאושוויץ שהוא מקום היסטורי לעם היהודי לא פותחים מועדון(בכוונה השתמשתי בדוגמא קיצונית) ככה גם באתרים היסטורים אחרים לא יפתחו. אתה יודע איזה טירות מדהימות יש מימי הביניים בכל אירופה?
צריך לשמר כל דבר זה חלק בלי ניפרד מתרבות והיסטוריה של עם מסויים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() סלים שיידי, הכותל לא סתם קיר, יש שם אקוסטיקה שחבל על הזמן
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |