|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() כן קראתי, ואני יודע שזה ישתפר בעתיד אבל ליתר בטחון אני ישאל, לא שלא הפנתי את ההודעה שלך.
כן אני עושה פרס, אומנם לא מיליטרי אבל בלי שום עזרת רגליים, גם לא בחזרות האחרונות. וכן אני די קטן בגיל, 15... עכשיו בפרס, הולך לי פיצוץ כי בשום פעם לא הפעלתי את הבטן בלבד הפעם האחרונה והמשקל הלך לי מאוד מאוד קל בפעם האחרונה, ואפילו בחלק מהסטים לא זזתי עם הגב ועדיין לא ניסיתי את הקטע הזה שמארק דיבר עליו עם המומנטום של הירכיים, אני ינסה את זה גם יום שלישי. בקיצור אני מצפה שיהיו שינויים לטובה בפרס בעמידה, אז אני מקווה שגם בשכיבה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Banned
|
![]() אני עשיתי אימון שעבר פעם ראשונה מיליטרי - תרגיל אדיר.
התחלתי עם מוט בלבד, אחרי זה עם שתי פלטות של 2.5 ואחרי זה עם שתיים של 7.5, יענו 35 קילו על הפעם הראשונה O_o אחלה תרגיל, המומנטום מהרגליים עוזר בחזרות האחרונות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ממה שהבנתי מיליטרי זה עם עקבים צמודים ובלי שום רגליים או שעינה אחורה. צורת הפרס הכי נוקשת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Banned
|
![]() מהירכיים כמובן, ובאף תרגיל לא מרימים את העקבים מהרצפה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#47 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הגיוני בכל אופן, כל מעבר ממוט לדאמבלים או לחילופין דאמבלים למוט יגרור ירידה במשקלי העבודה .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#49 |
Banned
|
![]() יש אנשים שאוהבים לעשות כתפיים לפני רגליים ב Abc :o או לעשות כתפיים - ידיים
בכל אופן אני עבדתי עם דאמבלים של 22 ל8 חזרות אחרי 7 סטים של חזה עליון ו3 של חזה ללא זווית אז הכתפיים היו כבר קרועות^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() לזה עם התקיעה בבנץ' עם 50 קילו.. תן עבודה חזקה ליד אחורית וכתפיים
ותראה איך זה ישתפר (+ אם אתה עושה תרגילים קבועים לחזה.. תחליף בשביל גיוון זה מאוד עוזר) נראה לי אני הולך להתחיל מיליטרי כי אני אחרי הפסקה של יותר מחצי שנה מאימון כתפיים וירדתי כמה קילו נכבדים במשקלי עבודה אבל כמו שאני מכיר את עצמי המשקלים יחזרו מהר ד"א ההסבר של הבנץ' ממש ממש עזר לי, עד עכשיו הבנץ' הזה היה בשבילי יותר כמו אימון כתפיים ויד אחורית (סתם הגזמתי.. פשוט לא היה מנוצל עד הסוף וזה פגע לי בהתקדמות) והיום עשיתי אימון עם אקסטרה הקפדה ולא יכלתי אפילו לכווץ את החזה אני כ"כ מרוצה תודה רבה רבה רבה על הסרטונים ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|