|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() A simple case of mistaken identity
זה לא אותו אחד
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() פינגווין זו לא בעיה לשנות Ip ולחזור במשתמש אחר ולהגיב..אם הוא לא עושה את זה כדי לטהר תעצמו אז סימן שזה באמת הוא..
קטע אחד המסריחים אני בהלם אם בנאדם מסוגל לעשות כזה דבר בכלל ועוד מכירים אותו
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תראו, אתם סתם רבים בין שני הפורומים זה לגמרי מיותר וזה סתם מבזבז זמן וכוח..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() "תמצא חיים, או לפחות בחור בשם הזה."
![]() חחחחחחחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() אני חושב שאנשים פה מתבלבלים, ואני צריך להעמיד את הדבר על תיקונו.
כל ה"הוא תורם הוא עשה", שאתם מייחסים למשה, לא נכון. יש שני משה, עם משתמש בשם משה בפורום. אחד זה m0sh3, הוא התותח. הוא זה שמעלה מאמרים, סטודנט לרפואה, מעדכן, עונה, מביא תשובות לעניין וכ'ו וכ'ו. מי שאנחנו מדברים עליו זה mosheB, ילד ממורמר שלא תרם פה. אולי פעם במאה שנה חיפש מחקר ותירגם אותו כדי לעשות אשליה של חכם. רק תשימו לב להבדל. דבר שני, גם אם הוא היה תורם, מה שלא, זה לא נותן לו זכות לעשות בעיות. אני אתן דוגמא. קחו משתמש תורם, נניח את גולן מפעם, או מישל או אלפי היום. תורמים, לא? זה נותן להם זכות מחר לקרוא לאמא שלכם :):):):)? בטח שלא. זה שהוא תורם (מה שהוא לא), לחוד, וזה שהוא מטרד, מה שהוא כן, לחוד. יום טוב.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() הקינאה!!!
![]() |
#8 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() משה אחלה גבר, לא יודע מה הבעיה ביניכם אבל הוא איש טוב.
![]() |
#9 |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() כמה דברים :
אין פה כל קשר לפורום שרירים ,אין לנו עניין במה שהולך שם,שיהיה להם בהצלחה בפעילות שלהם. אין לי בעיה עם הפורום שלהם,אלא עם גולש ספציפי. לגולש Orel : אין לי עניין לעורר בלאגן ולחפש לעשות צרות ,המטרה שלי תמיד הייתה ותמיד תהיה לדאוג לאינטרס של הפורום ולתרום לרמה שלו ,וכאשר מישהו עושה דברים באופן שיטתי וקבוע רק במטרה לפגוע ולהרוס ,אין לי ברירה אלא להגיב ,תאמין לי שהייתי מעדיף להתעסק בתרגום מאמרים וחיפוש סרטונים ביו טיוב. בנוגע לחיפושי Ip : אפילו אל תבקשו חיפושי Ip אני לא יכול לעשות זאת שכן זה עברה על החוק למסור אינפורמציה כזאת. בנוגע לאיך הגענו לזה שמדובר במשה: עשיתי המון הצלבות Ip על היוזרים השונים שהאמנתי שהם שלו ,יותר מדי פגעו במטרה בכדי שיהיה צירוף מקרים,אני לא מגיע למסקנות לפני שאני מבצע לפחות 3 הצלבות ,ופה עשיתי הרבה הרבה יותר מזה.
![]() |
#10 |
|
![]() כל פעם אני שומע קצת טפטופים על מה שהוא עשה \ אמר על גיל תוכנית אימונים משהו....
אפשר לשמוע את הסיפור המלא \ הפרטים המלאים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() רק דבר אחד...
עד כמה שאני יודע Arsan דווקא היה אחד שעוזר לפורום היה כיף האמת לקרוא תגובות שלו וללמוד מהן... אז איך בדיוק הוא עשה רע לפורום אני לא מבין ? כאילו הוא נרשם כארסן ולא כ Mosheb כדי שלא ידעו שזה הוא סתם ? כי כארסן הוא לא ניסה להרוס כלום לעומת Helbon והשאר שבאמת חפר והציק...
![]() |
#12 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
לבסוף הבנתי שאין כל כך קשר למה שהוא עשה מהמשתמש הזה אלא בכלליות לא כל כך אוהבים אותו על דברים שהוא עשה במשתמש המקורי ובגלל התגובות בשרירים. |
|
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אני מכיר את משה אישית והוא אחלה בן אדם.
אני יכול להבטיח לכם שהוא לא אף אחד מהיוזרים שהזכרתם. ולפי מה שאני זוכר אולי היו עקיצות פה ושם שהוא היה בפורום אבל בכללי הוא היה בן המשתמשים הכי תורמים פה. וכאות תודה הוא קיבל באן ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אל תייפה את ההתנהגות של משה הוא יצא מפה ביריקה לפנים של כל ישראלבודי,ובגלל זה הוא קיבל באן.
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אני עד עכשיו לא הבנתי למה וין דיזל ומשה קיבלו באן? עכשיו גם גלעד עזב, קרייסלר כבר לא מגיב, מני, איגור... כל החברה הטובים עזבו וחבל...
![]() |
#16 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לך למשל לא הייתי מתנגד לתת באן לצמיתות חח ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
![]() ![]() ![]() יש לך מזל שיש לך גב ענק!!! אחרת...אחרתת...אממממ...אחרת!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
כנ"ל משה, חבל על החברה אבל אין מה לעשות ככה זה כשהפורום שייך לחברה
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |