|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | ||
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
לך חפש בגדים בשוק הכרמל. ציטוט:
--- בונא רואים שאתם חברים
![]() |
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() כול אחד והטעם שלו נינעל חברים..........
חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() בונא כל החדשים כאן ...............
מה אתם חשים שאתם מצחיקים יענו ................................................. תפסיקו לשחק אותה כאן אתם כולה יומים כאן וכבר מדברים יותר מדי.........
![]() |
#44 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אתה כולה רבע דקה פה כבר פתחת פה על חצי עולם. תוריד פרופיל, אתה לא מעל אף אחד פה.
![]() |
![]() |
#45 |
Banned
|
![]() אחי עזוב אל תקנה צמוד, זה סתם פוזה מגעילה של ערסים אני אומר לך מתגובות ששמעתי מבחורות שיצאנו כל החבר'ה לפאב... יצא לי לשאול בחורות תלך עם בגדים יפים לא חייב צמוד. תהיה כמו הפתעה, כשתוריד תעטיפה יראו כמה הגוף יפה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() יש גם את Jet שיש להם חולצות צמודות לא רעות בכלל
אבל הנייקי זה משהו אחר |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#48 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() :):):):) דויד זה לא יעשה לך כזה חזה וכזאת בטן.
ברור לי שלא חשבת ככה, אבל מה שאני מנסה להגיד זה שהם שיווקו את זה טוב. במקום לשים ת זה ככה שטוח על הרצפה הם שמו את זה ככה, נוצר הרושם שכשתלבש את זה תיראה סוס כמו שהם בנו את זה.
![]() |
#49 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() יושי מוטו : כה אני יודע גם זאת לא פעם רישונה שאני רואה את החולצה הזאת ראיתי פעם את רונאלדו מפרסם משו דומה וזה יושב עליו פצצה והגוף שלו זה לא משו מיוחד
![]() |
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל אחד והצורה של הגוף שלו אחייי.. אני 1.70 ורחב רצח אם אני לובש חולצות לא צמודות אני נראה שמןן ויש צמוד של שרמוטות וצמוד יפה במידהה.. הכל תלוי ואורגינל כל היום הבנות אצלי בשכבה שהם רואות את הידיים שהחולצה צמודה נגנבות מתות על זה הם מרטיבות 7 ליטר מיץ מנוש חח סתם כפרה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() העיקר *
ארוך *
![]() |
![]() |
#53 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אני פה לפני 90% מהפורם, אני רק מחליף ניקים מדי פעם ואת כל העיניין של השגיאות כתיב אני לא עושה רק בשבילי (יותר נעים לקרוא את ההודעות ככה וזה לא גורם לי גם לכתוב עם שגיאות) אלה זה גם הרבה בשביל האנשים בפורם, שיתייחסו אל עצמם בכבוד ויכתבו כמו שצריך יתייחסו אליהם אחרת
![]() |
![]() |
#54 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() היום הייתי בקאסטרו , בני זונות הוצאתי 700 ש"ח על בגדים חח הייתי יכול לקנות בזה הרבה אורז וטונה
![]()
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|