|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תמיד דיברו על הנושא בעיתונות ובמחקרים רבים שרואים בזמן האחרון על מוצרי החלב. יש חילוקי דעות רבות, אפילו אני מצאתי את ההפך ממה שרשמתי פה, אבל הקובע הוא החסרון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() הקובע הוא לא החסרון, יש קונצנזוס כללי על היתרונות של מוצרי חלב. זה שאתה מעדיף להאמין למרפאי קסם ועובדי אלילים כמו נטורופתים זה עניינך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() איזה נטורופתים ואיזה בטיח, הבאתי לכאן מחקרים ממקורות שונים ויש מלא כאלה וגם לצד השני, אז אם אתה חכם כל כך בוא ותסביר לי למה ללכת דווקא על היתרונות!
ודווקא להפך, בזמן האחרון דווקא מדברים על הרבה חסרונות בחלב ולמה הוא לא בריא, אלה אם כן צורכים אותו בכמות קטנה. ואני מאמין שרוב הספורטאים שנמצאים כאן, צורכים המון מוצרי חלב כמו קוטג' וגבינות מסוגים שונים. אז כאן חשבתי שיהיה יותר יעיל לדבר על כך. אתם סתם שוללים, סתם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
כללי:: רגוע עד לקריזה
עוסק ב:: עצמאי
חדר כושר: כרגע,מחוץ להישג ידי...
|
![]() לא נעים לי , אבל כבר 5 דפים ולא הבנתי , טוב או לא ?
![]() |
#46 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לגבי המחקר שהזכרת בקשר לסרטן, מחקרי קוהורטה הם לא בדיוק המקור הכי אמין ומשכנע, צריך לקרוא את הדפים המלאים בשביל להסיק מסקנות ולחכות למחקרים מדרגת אמינות ראשונה. בכל אופן, בני אדם שותים חלב במשך אלפי שנים, זאת טענה שמזכירה לי את הפאנאטים הצמחונים כנגד הבשר.גם שם אפשר למצוא איזה שניים שלושה מחקרי קוהורטה ,בלי להבין שמה שגורם לבשר להיות מסוכן הוא העובדה שלרוב אלה שצורכים אותו אוכלים פחות ירקות ושומן צמחי. אני לא ראיתי מחקרים מדרגת אמינות ראשונה שהראו שבתפריט נורמלי בשר מסוכן. צריך לראות גם את ההתייחסות לצריכת ירקות ופירות ולשאר האספקטים בתזונה, זה מאוד תלוי במתודיקה של המחקר...
![]() |
![]() |
#47 |
Banned
|
![]() הבן אדם פשוט נהנה להתווכח...
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |