|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
מושעה
כללי:: Volcom - get your style
|
![]() סליחה????
למה אני חושב שלגמרניה יש צבא חזק?! הם ממושמעים בצורה מדהימה,לא כמו בארץ מתבכיינים כולם רוצים גימלים.. שמה חייל זה חייל הוא יחתוך ת'זין אפילו אם המפקד אומר לו.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
באמת ש... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחהחהחהחהחהחה פשוט אין לי משהו יותר טוב לומר.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
מושעה
|
![]() טוב אתה בישראל,אז אתה יכול לבכות...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
"הם ממשומעים בצורה מדהימה". מה? פלוגה שלמה אנסה אותך תחת הדרכתו של המפקד שלהם? חלאס לכתוב שטויות, בנאדם. ופה כל החי"ר, מהם? רוצים גימלים? בגלל שהם כל כך רוצים גימלים אתה יושן בשקט |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() וואי איך רואים שהוא ילד בן 13.
ושאברי גילעד אנס את אמא שלו |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
מושעה
|
![]() איי איי... אל תאשים אותי בדברים שאתה לא יודע!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Banned
|
![]() אתה ילד טיפש אקסטרים, לא נורא נתראה עוד 3 שנים שתתגייס.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למה אתה חושב ככה ? תן סיבה. מה אמרו לך בבצפר ביום השואה שהחיילים במלחמה היו ממושמעים אז אתה חושב שעכשיו הם ממושמעים גם ? תקשיב אתה אתה חי בסרט, כותב שטויות, ואחרי זה מתפלא למה שונאים אותך. עזוב את זה שבישראל יש גיוס חובה , אז כבר אנחנו נחשבים צבא די גדול, אנחנו גם הצבא הכי מנוסה, החיל האויר שלנו אחד הטובים שיש, (הפצצת הכור בעירק? וזה רק אחד מתוך רבים), ועוד הרבה שמע יבוא לך כאן איזה אחד שמבין בזה ותראה כמה שאתה טועה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
וורטקס, ד"א אחי, לכל צבא יש נפילות מדי פעם. ואם תתעקש שמה שקרה לחיילי גבעתי היה פח של החמאז שהם נפלו בו- אני אקבל זאת. אבל בוא נעצור לרגע! מתוך כמה היתקלויות קרה את מה שקרה? נכון, 99% מההיתקלויות נגמרות לטובת צה"ל. אבל גם פה זה היה פוקס של החמאס וכלום לא היה מתוכנן.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
מושעה
|
![]() תקשיבו,כל אחד יחשוב בדרך-שלו.
אני חושב שהצבא הגרמני הוא מאוד ממושמע,בעצם בישראל רק חולמים להיות כמוהם. גם בגלל כל מה שיש להם,צוללות ועוד... ואני לא חושב שאני צריך להתגייס כדי להבין זאת,ואני לא אמרתי שבצבא של ישראל קל. בעצם,בשום-צבא לא קל. אני לא מבין למה כל הזלזול הזה... וכמו שאמרתי ''אתם מתייחסים לאנשים פה לפי מבנה-גוף שלהם''. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
:\ http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3515523,00.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
- חוסר תחכום בקרב - חוסר התחכום הצה"לי - במקום שלוחמים יתאמנו, הם עוסקים בהעמסת ציוד על משאיות, הכנת מטרות למטווח, ניקיון השירותים, חדר אוכל וחדרים - רבאק, בצה"ל יש פי 4 ג'ובניקים ממה שצריך, למה לעזאזל לוחמים צריכים לנקות חדרים?! הם צריכים להתאמן, כדי שבמלחמה הבאה הם ידעו איך להילחם, אך במקום זה הם מועסקים בקטנות. - ההכשרה הבזיונית שמתבצעת בבא"חים, כל השיעורים והמטווחים מועברים כדי להיות מועברים, השבועות בשטח מועברים כדי לתקתק אותם כבר, אימוני כושר גופני מבוצעים בשביל להעניש ולא בשביל לחזק את הגוף וכו'... וכו'... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
"חוסר התכחום הצהלי" זאת טענה מגוחכת וחסרת כל בסיס. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
"אני חושב שהצבא הגרמני מאוד ממשומע" וזה כי? ואני לא מתייחס לאף אחד לפי שום מבנה גוף שלו. אין לי מושג מה הבעיות של אנשים איתך בפורום ומה הבעיות שלך עם אנשים. אני רואה מה אתה כותב ולפי זה אני מגיב. כשאני רואה מישהו שכל כך מזלזל בצבא שבזכותו הוא יושב וכותב את השטויות שיש לו לפלוט, בטח שאני אתעצבן. שיהיה לך שבת שלום |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אבל עכשיו ברצינות, פשוט כואב הלב, כל פעם שאני שומע על מקרים כאלה אני מרגיש מן דקירה בלב. פשוט כואב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() שמע לא נעים לי לצחוק עלייך ילד כפאת אקסטרים באק או איך שלא קוראים לך
בפוסט כזה רציני....מה צוללות מה ? יא חתיכת דרעק .... אמא זרקה אותך ולא תפסה שהייתה קטן? מה אתה מבין בכלל...חייל האוויר שלנו נחשב אחד הטובים בעולם, אתה כשתתגייס למרות שאתה תתגייס ל טמ"ז, אבל לא נורא גם שם אתה תבין איזה צבא אדיר יש לנו
![]() |
#58 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
והכשלונות הם בעיקר בגלל מוכנות לקויה, פחד מדעת הקהל העולמית ופוליטיקה. שתהיה בעיניינים כל החיילים שאנחנו מאבדים הם בעיקר בגלל פוליטיקה, אולמרט קודם חושב על התחת של עצמו ואיך הוא מקדם את האינטרסים שלו לקנדציה נוספת ורק אז איך הוא דואג לחייל בן 19 של גבעתי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#60 | |
חבר פעיל