|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
משתמש פעיל
|
![]() אחחח כמה פצעיםםם עשית לי צמרמורת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() ^
אני כבר לא התייחס לחלק מהאפסים פה שמספימים בכל אשכול שלי, הקיצר אנשים אין לי שום עקמת יש מצב שבאמת מהיציבה הלא נכונה, והפוזינג שלי אני מאמין שהשתפר עם הזמן תודה לכל מי שנתן תגובה בונה ותומכת, ובקשר לאקנה לא יודע אם גנטיקה או לא כי עובדה שזה קרה לי עיקב המאסה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() הפצעים האלה זה בלוטות שומן, אין שום קשר לחלבונים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() יש איזה שהיא דרך לטפל בזה? כי כל המשחות שניסיתי בקושי עושות את מה שהן אמורות לבצע.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואל תאכל יותר מידי שומן כמו שוקולד וגרעינים.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() אנשים נראה לי שטולי צודק, בתאכלס האקנה התחיל בשבועות הראשונים של המאסה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() בואו תראו מה הכי טוב נגד "אקנה"
חודש שלם, שתימי כל לילה מייק אפ מייבש (אצלי קוראים לזה Demi Lotion Dried Up Make up) זה מייבש לכם תעור כמו לאדעמה! אין אפילו רבע חצ'קון אחרי שהפתרתם ולא נוצרים לכם יותר, לכו לקוסמטיקאית טובה שתפוצץ לכם את כללללללללללל השחורים או מה שנשאר. זהו אתם נקיים, כמובן שהיגיינה דבר מאוד חשוב, לנקות פנים פעם פעמיים ביום וכמובן מקלחת פעם ביום לפחות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם.
לצערי אין לי מחקר להוכיח את זה. בגיל ההתבגרות בין 15-18 סביר להניח שיהיה במידה והיית חלק ואתה אוכל כמות חלבון מעבר ל2.2 גרם לכל ק"ג ממשקל גוף סביר להניח שזה מזה. אני כל פעם שאני מפריז בכמות חלבון ואוכל כמעט 3 גרם לכל ק"ג ממשקל גוף מתמלא בגב. כמות חלבון לאנשים שלא מתאמנים 0.8 גרם לכל ק"ג ממשקל גוף. כמות חלבון למתאמן הממוצע 1.5-1.8 גרם חלבון לכל ק"ג ממשקל גוף. כמות חלבון לאנשים שבתקופת חיטוב 2.2 גרן חלבון לכל ק"ג ממשקל גוף. הערכים נלקחו מספר תזונה של יאיר להב למי שמעוניין. בקשר לעודף חלבון שגורם פצעים דיברתי היום עם עוד 2 מאמנים שעובדים איתי וגם להם שהם בני 30+ אותו הדבר. דרך אגב בגיל ההתבגרות התרופה הכי הכי הכי טובה לפצעי בגרות ראקוטן
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: שרירים גדולים,לא שחיף....
|
![]() ממליץ לך פשוט כל הזמן לפרוס בביהס" באימון... ליד אמא אבא אח אוחות פשוט בכל מקום עד שתצליח
שמתה לב שיד אחד גבוה יותר ויד שני נמוך יותר? שמתי לב בfxp אבל חשבתי שזב בדלל שזה בתמונה אבל עכשיו אני דיי בטוח שלא
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() ציטוט:
פחח משועמם .. למה אתה הולך להתחרות או משהו שאתה צריך להתאמן על זה ? תתחיל להוריד פרופיל אחרי ששמענו את החרטות שלך וממשיכים לשמוע
![]() |
![]() |
#13 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר מתחיל
|
![]() לדעתי ידיים קצת יותר אחורה ותמתח יותר את הגב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|