|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל ראשי
|
![]() גבריאל,
אני דווקא לא מסכים עם הגישה של צבא שכיר. במצב כזה רק אותם אנשים שזקוקים לעבודה ולא יכולים להרוויח הרבה באזרחות יתגייסו. הערכים ימחקו, הציונות. במצב כזה יהיה לך צבא שבנוי מהשכבות החלשות בחברה. אדם בעל אמצעים יעדיף לרוב לא לתת לבנו להתגייס ולסכן את חייו וזה יצור מצב שמי שיש לו כסף לא מגן על המדינה ומי שלא לא ידחף מאוד להתגייס. זה מצב שאנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו וזה יצור קרע חברתי מאוד גדול. אני בעד לעלות את השכר ולתת הטבות ומענקים טובים יותר למי שמשרת בצבא. אלו שמשתמטים לרוב זה לא אלו שאין להם כסף זה דווקא הילדים הצפונבונים המפונקים שפצפיסטים זה בעצם מילה נרדפת לפחדנים עבורם. הם לא ישרתו גם בשכר גבוה יותר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מכיר כאלה שיצאו מהצבא מהסיבה של הכסף ולא כי הם לא רצו לשרת או משו כזה.
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
והצבא מנסה מאוד לבוא לקראת אלו שיש להם בעיות כלכליות. לא תמיד מצליח אבל מנסה.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני בתור חייל לא חושב שצריכים לקבל שכר מינימום
אבל בהחלט העלאה משמעותית בשכר, כמו כפול מהמ שמקבלים עכשיו גוב 700, תומך 1000, קרבי 1400, ועם כל דרגה 5% העלה, ומרגע שמקבלים סמ"ר לעלות ב%15 בערך, משהוא בסגנון כזה לעשות יהיה צעד בהחלט נכון . אבל בהחלט לא שכר מינימום קבוע, ולהוריד מהמענקים את ההפרשים |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למה שג'ובניק שלא עושה עבודה רצינית יזכה לשכר מינימום ? לא היה שכר רציני מאז שקמה המדינה, למה שעכשיו, עם כל הדברים האחרים שצריכים להשקיע בהם , החיילים יקבלו שכר ? וכל אלה שאומרים "צבא זה חרא לא צריך לשרת" ואני מדבר על אלה שמדברים ברצינות, אלה שחושבים שעדיף לברוח לחו"ל ולא לעשות צבא וכל זה, תבינו המדינה שלנו לא באה בקלות , עברנו הרבה מלחמות וכל אחד צריך לעשות מאמץ בשביל שתהיה לנו מדינה חופשיה ובלי מלחמות. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תסלח לי אבל זה דיבור של צעיר פעור, תסיים תיכון תתגייס ותחזור אחרי חודש נראה מה תגיד, לא רומז לכלום אבל לדבר באוויר כולם יודעים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חרטה ברטה, כשאני הייתי חייל אמרו שעבר חוק בקריאה ראשונה שמי שהתגייס מאוגוסט 2004 והלאה ישתחרר אחרי שנתיים, מזה שמחתי, אין מילים. כל אוגוסט 04 כבר הודיעו רשמית שאוטוטו הם משתחררים, איזה משתחררים ואיזה נעליים. טחנתי 3 שנים עד היום האחרון.
צאו מהסרט זה לא יקרה.
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() חח,אמן שזה יקרה.
למרות שאני יהיה ג'ובניק של הגובנ'יקים. לא משנה איזה פרופיל ידפקו לי. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |