|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אני כן יכול להגיד שאני מחובר לצד הנשי שלי טיפה. =] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
תשמע אני גדלתי בבית רק של נשים, בלי אבא, ואני שמרתי על מידה רבה של מאצ'ואיסטיות אם נקרא לזה ככה וזה לא קל. ממש לא קל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#44 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
על מה אתה חושב שאתה מתחבר לצד הנשי שלך? ד"א אצלנו אין כזה דבר נשיות אצל גברים במשפחה כולם אצלנו פול גז גבריות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תשמע, אני לא מדבר בצורה נשית או משהו כזה למשל.. אבל אני אוהב לתפח את עצמי ולהשקיע בי למשל. קל לי מאוד להיתחבר לבנות ואין לי בעיה לדבר איתם בחופשי שזה פלוס אם רוצים להסתקל על זה ככה. ציטוט:
ציטוט:
צריך להכיר את הבנאדם בפנים, במציאות. אבל מה שאני יכול להגיד לך, שזה אני משדר את ואני "קורן" מיזה. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Banned
|
![]() POHDEM
אני לא יורד עליך או משהו אבל לדעתי בן לא צריך ללבוש חולצה ו ר ו ד ה מה אתה אומר ? אתה מתבייש ללבוש ורוד ? ואתה אומר שאתה לא הומו ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני חושב ככה ! שגבר צריך להיות גבר ולא לחפש להיתעסק בנשים כל היום כי בסוף הוא יהפוך להומו וידפק אתה מדמיין את עצמך יום אחד מתחבר לנשיות שלך יותר מדי מה יקרה לך?! ולהתחבר כמה שיותר לגבריות שבו שזה אומר להיות בן אדם שעומד על הדיעות שלו,להיות נאמן למשפחה שלו,לא להפקיר בעת צרא,תמיד להגיד את האמת,ולהתמודד אם הקשיים שיש בחיים,ואם אותו בן אדם מחליט להתמיד במשהו(בודיבילדינג או כל דבר אחר) ללכת אם זה עד הסוף!! ולא לוותר!! וכו' לפי דעתי אלה כמה עקרונות שמאוד מראים על גבריות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Banned
|
![]() סבבה תיתחבר לבנות תהיה איתן תדבר איתן למה לא??למה לנו אין ידידות?אבל אנחנו לא מנסים "ממש להיתחבר" אליהן אם זה בלבוש או משהו קיצור כל הנושא הזה מתחיל להפחיד אותי
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה שגם לי יותר נוח לדבר עם בנות. אבל באמת להתאפר וכל מיני כאלה זה כבר מעיד על משהו לא טוב.. אני קם בבוקר מצחצח שיניים, אוכל ויוצא לבצפר, לא צריך לסדר שיער [שגם ככה כולו קצוץ קצוץ] ושום איפור. כל עוד אתה לא מקבל בתחת ונראה כמו גבר לפחות אתה בסדר בחינתי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
דבר שני אני ניראה כמו גבר גם אני תמיד עושה לעצמי תיספורת קצוצה! דבר שלישי הדבר היחידי שאני מורח על עצמי שלא יודע אם תקרא לזה איפור זה יהיה צבע ושמן ב 2007 ודבר אחרון לקבל בתחת וואלה אני דוקר כל דבר שמתקרב לתחת שלי ברדיוס של חצי מטר ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה תשובה
קיבלת 100 |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אחי שיגידו מה שבא להם...אם יש לה בעיה אם משו....תעיף אותה לקימבינימט.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני שעתיים מצלצל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין מה הבעיה אם הם יפריעו לך תגיד להם שאתה באמצע אימון ואתה לא יכול לדבר אם זה לא מקובל עליהם והם עושות פרצופים אז הם ילדות מטומטמות שלא שוות יחס מה כזה בעיה בזה....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה צבע מאוד אופני שניכנס חזק לאופנה אצל הגברים. מה גם, כשאתם שומעים חולצה ורודה ישר עולה לכם ורוד בזוקה חזק כזה וזהו. יש הרבה סוגים והרבה צבעים.. ורוד זה ממש לא מעיד על זה שאתה הומו, הרבה מאוד אנשים לובשים חולצות ורודות והם מאוד גבריים. אני יכול להיצלתם עם כמה חולצות אם תירצו כדי שתבינו על מה אני מדבר.. (חח מעניין איך יראו התגובות למשפט הזה.. מקווה שמשהו בוגר.) ממ אני לא מתאפר, אבל כן משתמש בקרמים ותחשירים למינהם. כי למה לא? זה לא מזיק. בקשר לשיער, עכשיו יש לי דווקא שיער די קצר, אבל אני עושה פנים וכל זה. שוב, גם זה ניכנס לאופנה חזק ונימצא כבר הרבה מאוד זמן שזה כבר מאוד טבעי ומקובל. זה שאתם לא מתלבשים ככה וככה או עושים ככה וככה זה בסדר ואני מכבד את זה. כל אחד והסיגנון שלו. וכמו שאני מכבד אותכם ככה גם אני מקווה שתכבדו אותי. ושוב, כל האורך חיים הזה, ממש לא מעיד על זה שאני הומו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
חבר פעיל
כללי:: שיווה האל של המוות
עוסק ב:: הנדסאי
|
![]() חחחחח אצלי לטפח את עצמי זה כמו שאיתי אמר להתגלח פעם ב..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
חבר פעיל
|
![]() אני מסכים עם פאהדם +-.
אני אומר שגבר שעיר מידי צריך להוריד ואם אתם חייבים להשתמש בקרמים אז תשתמשו. כמו כן אין בעיה עם כל צבע של חולצה, למרות שוורד זה קצת חרוש. אבל שאמרת שאתה מתחבר לצד השני זה קצת הגעיל אותי ![]()
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
חבר פעיל
|
![]() אז זהו.. שכשאני אומר שאני טיפה מתחבר לצד הנשי אז יש עולה לראש "הומו" או משהו כזה.. שזה די ברור..
בגלל זה אני אומר שצריך להכיר בנאדם במציאות כדי לדעת מי הוא.. וכמו שאמרתי מיקודם, זה לא בצורה מוקצנת ושצועקת את זה.. זה יותר בקטע האישי. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|