|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() עזרת מאוד. תודה רבה.
אשמח באמת לתשובה לגבי הקבע כאשר יהיה לך.
![]() |
#43 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#44 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תשאל אפילו אנשי מחשב.. זה סיוט לשבת מול המחשב כל היום ולעבוד.. אם כבר לשחק או משהו זה סבבה.. אבל לעבוד כל היום במחשב? סיוט אחושרמוטה וגם כיום יש ביקוש להנדסאי מכונות יותר מאשר הנדאסי אלקטרוניקה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני ניר הייתי מעדיף עבודה בפועל מאשר לשבת לעבוד במחשב כל היום. אבל אם מדובר בעבודה שחורה ומלוכלכת, אז עדיף כבר מחשב.
באשר לביקוש אתה צודק. יש היום ביקוש רב מאוד למהנדסי/הנדסאי מכונות, הרבה מעבר לאלקטרוניקה.
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() יואב אחי קח זה אולי קצת לוקח זמן אבל זה אליפות כפרה קחhttp://www.israelbody.com/showthread.php?t=37447
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() רן אח שלי תשאיר לי מס' של סופר גולדה אם אתה יכול..
אני רוצה לסדר למישהו עבודה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
חבר פעיל
|
![]() דינו מאיפה באת כוס אמק חחח
היום היתי שמה בסופר גולדה המנהל לא היה הם נתנו לי תשעות שהוא שמההה.. אני יתן בראשון |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() אני יגיע לפניך
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() רוצה לעבוד בשוק?
עבודה טובה וקלה |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רמת משמעת, כן, יש הבדל והוא ניכר, אבל זה קשור במחיר, אין אדם שעובר כיתה ט' וי' בלי לקבל עונש קולקטיבי סטייל עבודות רס"ר, ריתוק וכו' בלי סיבה שקשורה להתנהגות שלו. ככה שכן, יש משמעת אבל היא לא תמיד הגיונית. יש הרבה הורים ששולחים את הילדים שלהם לטכני כדי שיקבלו משמעת, מה שקורה הוא שהממושמעים מתרגלים למשמעת החדשה גם ככה, הלא ממושמעים או שעפים במהלך השנים או שפשוט לומדים להתחמק כמה שרק יכולים ורק מתפרעים יותר לקראת הסוף (כיתה יב'). מבחינת לימודים, יש שלוש מגמות, מכונות, חשמל ואלקטרוניקה. בכולם תעודת בגרות מלאה, אם מעניין את אחיך אחד המקצועות, אז מעולה, אם לא, והוא לא חושב שזה יעניין אותו, הוא יסבול במגמה. כשבאתי לטכני תמיד אמרו שאלקטרוניקה היא המגמה הכי טובה וכמובן שלשם רציתי להתקבל, חשבתי שאלקטרוניקה זה כמו שיעור מחשבים, זה לא. הוא צריך להבין שהוא ילמד להכין מעגלים חשמליים/ להתעסק עם בגים/ ללמוד על חלקי רובוטים וזה לא כל כך מעניין כמו שזה עלול להשמע. כמו כן שיקח גם בחשבון שהשעות שאנחנו לומדים בשבוע הן רבות יותר מהמקיפים הרגילים, ואנחנו לומדים את אותה כמות החומרים. למשל: כיתה יא' 48 שעות שבועיות, כיתה יב' 50 שעות, ולומדים חמישה ימים בשבוע (לרוב). הרבה באים להירשם השנה ותמיד בשכבה שלנו מרחמים עליהם שהם יעברו את כל החרא שאנחנו עברנו, אבל עובדה, אנחנו עדיין פה. כן, זה די חרא בטכני, אבל גם די חרא בכל מקום אחר, אם אין לו בעיית משמעת קשות מדי, אם מעניין אותו אחד המקצועות הנלמדים במגמות לא חושב שיהיה לו קשה מדי להתרגל למשמעת בטכני. בכל מקרה, בהצלחה בדרכו, איפה שרק יחליט, ואם הוא בא להירשם/ יום דלתות פתוחות איתך, אז תגיד, מעניין יהיה לפגוש אותך, בפורום אתה נשמע בחור מצחיק ![]()
![]() |
![]() |
#52 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רמת משמעת, כן, יש הבדל והוא ניכר, אבל זה קשור במחיר, אין אדם שעובר כיתה ט' וי' בלי לקבל עונש קולקטיבי סטייל עבודות רס"ר, ריתוק וכו' בלי סיבה שקשורה להתנהגות שלו. ככה שכן, יש משמעת אבל היא לא תמיד הגיונית. יש הרבה הורים ששולחים את הילדים שלהם לטכני כדי שיקבלו משמעת, מה שקורה הוא שהממושמעים מתרגלים למשמעת החדשה גם ככה, הלא ממושמעים או שעפים במהלך השנים או שפשוט לומדים להתחמק כמה שרק יכולים ורק מתפרעים יותר לקראת הסוף (כיתה יב'). מבחינת לימודים, יש שלוש מגמות, מכונות, חשמל ואלקטרוניקה. בכולם תעודת בגרות מלאה, אם מעניין את אחיך אחד המקצועות, אז מעולה, אם לא, והוא לא חושב שזה יעניין אותו, הוא יסבול במגמה. כשבאתי לטכני תמיד אמרו שאלקטרוניקה היא המגמה הכי טובה וכמובן שלשם רציתי להתקבל, חשבתי שאלקטרוניקה זה כמו שיעור מחשבים, זה לא. הוא צריך להבין שהוא ילמד להכין מעגלים חשמליים/ להתעסק עם בגים/ ללמוד על חלקי רובוטים וזה לא כל כך מעניין כמו שזה עלול להשמע. כמו כן שיקח גם בחשבון שהשעות שאנחנו לומדים בשבוע הן רבות יותר מהמקיפים הרגילים, ואנחנו לומדים את אותה כמות החומרים. למשל: כיתה יא' 48 שעות שבועיות, כיתה יב' 50 שעות, ולומדים חמישה ימים בשבוע (לרוב). בנוגע לקבע, חותמים לשנה או שנתיים קבע, בהתאם למגמה, אם בוחרים לעשות יג' יד' חותמים עוד שנתיים, הקבע לא בטוח, רק אם הצבא יזדקק לך, לרוב אם אתה לא מעוניין, לא יכריחו אותך לעשות שנה קבע. הרבה באים להירשם השנה ותמיד בשכבה שלנו מרחמים עליהם שהם יעברו את כל החרא שאנחנו עברנו, אבל עובדה, אנחנו עדיין פה. כן, זה די חרא בטכני, אבל גם די חרא בכל מקום אחר, אם אין לו בעיית משמעת קשות מדי, אם מעניין אותו אחד המקצועות הנלמדים במגמות לא חושב שיהיה לו קשה מדי להתרגל למשמעת בטכני. בכל מקרה, בהצלחה בדרכו, איפה שרק יחליט, ואם הוא בא להירשם/ יום דלתות פתוחות איתך, אז תגיד, מעניין יהיה לפגוש אותך, בפורום אתה נשמע בחור מצחיק ![]()
![]() |
![]() |
#53 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
הבעיה עם תלמידים מבאר שבע שקשה להם להתקבל לשם כי זה לא אזור הרישום שלהם. אם הוא רוצה ללכת לפנימיה שם אז אין לו בעיה . אם הוא רוצה להיות תלמיד שלא גר בפנימיה הוא צריך לנסות להתקבל וזה קצת יותר קשה. זה בית ספר ברמה גבוהה (ברמה ארצית) ואוירה אחרת לגמרי. מאד מומלץ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#56 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#57 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#58 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תוך חודש חודשיים אני עובר. אולי ל-א' / ב' או נאות לון.
![]() |
![]() |
#59 |
חבר פעיל
|
![]() אם יוצא לך לעבור דרך ווילות רסקו (לא בכיון אבל ניחא Xd) תגיד..
נכבד אותך באוכל משובח ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
חבר פעיל
|
![]() פששש תודה רבה על ההזמנה :-)
אם יוצא לך לבוא היום לפורום תגיד גם... נכבד אותך בוודקה משובחת כ"כ, שאתה תשכח איך עושים כפיפות מרפקים בפריצ'ר. :-)
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|