|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#42 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() גלעד לא מפתיע אותי אני יודע שהוא אחד היחידים בארץ שנראים ככה לגילו אבל עומר הפתיע אותי לאלללה,רמה ממש גבוהה שתיכם-
![]() מה עם נתונים ומשקלי עבודה בתמונות?!
![]() |
#43 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() איזה טנקים יא ראבאק......יאללה חבר'ה תנו בראש..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() קרנפים של החיים חח
גלעד הוא בן 20 אבל מה הגובה-משקל? ובן כמה עומר ומה הגובה-משקל שלו?? ושאלה אחרונה מאיזה גיל אתם מתאמנים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() אין מילים :
![]() ![]() ![]()
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() שתי טנקים ..
די בול גב ברמה ממש גבוהה . גלעד אחלה גב ורגליים . אחלה מסה לשניכים . לדעתי גלעד תתחיל חיטוב .
![]() |
#47 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא התחיל 2. איך יש לך פה להגיד דבר כזה לאחד עם היקף יד 50 ? אתה לא חושב שהוא מבין פי 4024020420 בפיתוח גוף בכלל ופי 842842848242 בגוף שלו ממך ? הוא יודע מתי הוא צריך להתחיל חיטוב, הוא מתכונן לתחרות, אתה חושב בגלל ששחיף ששוקל שליש ממנו אמר לו לעשות חיטוב הוא יעשה ? שב בלול |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אני לא חושב שההערה הזאת הייתה במקום לא משנה באיזו רמה אתה ,תמיד יש מקום לביקורת בונה ,וזאת הייתה ביקורת בונה,הוא לא בא ואמר "גלעד אתה לא שווה כלום " הוא המליץ לו להתחיל חיטוב ,זאת לא הערה פוגעת זאת הערה שבאה ממקום טוב ,של פירגון ותמיכה ,אם פיספסת את שאר ההודעה שלו.
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() לפי דעתי זה שאוהד הוא שליש מגודלו של גלעד בן אם זה נכון או לא,זה לא אומר שצריך לפסול אותו ולהקטנית אותו,לכל אדם יש דעה והוא בסה''כ רוצה לטובתו של גלעד -הרי ניתן לראות את הפוטנציאל לעתיד-זה הכל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אחי לפי דעתי זה כן משנה,
אין לי שום דבר נגד ohadB, ההפך ניראה שהוא מתקדם יפה כל הכבוד לו, אבל זה מעצבן שבנאדם כמו גלעד ש100% יודע מה טוב לו ומתי לעשות חיטוב ומתי לו והוא אומר לו תעשה חיטוב והוא חושב שהוא יקשיב לו ? חחחח לא אישי ohadB אל תיפגע ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Banned
|
![]() יוני אתה זה ג'וני ווקר באיי סי קיו אחי?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#53 |
משתמש ותיק
|
![]() פש גלעד סוס אחי.......
גם לעומר לא חסר........ בעזרת ה' אתה לוקח את מר ישאל לנוער[=
![]() |
#54 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
חבר פעיל
|
![]() כל אדם מכיר את הגוף שלו זה נכון,אך גם לגדולים מכולם יש קבוצת תמיכה מאחוריהם שרואים דברים שהמפתח גוף עצמו לא מזהה על עצמו,גם לטובים ביותר בעולם(ואני מדבר במובנים של מקצוני Ifbb) יש מה ללמוד,כל שנייה,כל יום,כל הזמן...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ושלח אישור גם...שלחתי לך מלא הודעות מי זה איזה 3000 פעם והתחלתי לקלל שראיתי שלא עונים... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ימכוער אחד איך אתה מרשה לך לי לקרוא לי שחיף בתור אחד שלא מעלה תמונות והתמונה האחרונה שהעלת נראת כמו איזה מרשמלו לבן יא חתיכת סיד יא טאאמבל העברתי ביקורת בונה אז תתחיל להרגע יא זיין שייבה מרשמלו מטומטםם
![]() |
![]() |
#58 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
יש לי אנשים במכון רציני כמה גדולים כמה טיפשים. זה לא שאני רואה אותם ואומר להם "עזוב תעשה ככה", אבל וואלה אם הוא יפרסם תמונה\ישאל אותי משהו [כי תכלאס הם פירסמו תמונות כדי שיגיבו עליהן] אז אני אגיד לך מה יש לשפר ומה כדאי ומה נכון לדעתי לעשות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל על מה שכתבת עכשיו אני לא יגיב יום טוב ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |