|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
מפתח גוף מתחרה
כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
|
![]() ציטוט:
צר לי לשמוע על מאמנים כאלה..לא חסר כאלה..בכלל יש מלא מאמנים שקנו תעודה מזוייפת והרבה שגם עברו בקומבינה את המבחן המסכם..ככה שאפשר לומר שיש אחוז גבוה של מאמנים לא רואיים עם זאת אל תכליל כי יש גם מאמנים טובים מאוד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
מפתח גוף מתחרה
כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() רשמתי לו את זה לפני כמה הודעות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תוסיף אותי במסנג'ר cohenliran2@hotmail.com |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() תן לו מכות
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() ציטוט:
מעיף תשחיפים מה אתה חש גם אתה הית בהתחלה שחיפ אתה לא יודע מאיזה רקע בה כל "שחיף" ומה המטרות שלו ואם באמת הוא רציני או לא אלעק בא "מעיף תשחיפים" אתה לא ראש הממשלה אם אני זוכר נכון אז אל תחוש איזה מלך בגלל אנשים כמוך ילדים לא חוזרים לחדרי כושר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שאני מתאמן (גם בהתחלה) אף אחד לא יכול לדבר אלי, שם תקפוצון על הראש, מוזיקה בפול ווליום ורק אם מישהו מדבר אלי הוא ניתלה על הכלוב של הסקווץ מהביצים (גם אם הוא יהיה בגודל של גלעד) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מוזר המאמנים אצלי דווקה סבבה יש להם ידע רב חוץ מאחד שחיף מעצבן (סהכל יש 5 מאמנים)
אחת מאמנת סקסית כוסית בטירוף פשוט....איזה תחת איאיאי ...כל אימון הטסטסטרון שלי קופץ לשמיים חחח. ויש לנו עוד אחד אבל ממש תותח רוסי אחד פוורליפטר...משהו קטלני לאללה...הוא שוקל 90 בערך (170) ושיא שלו בנץ' 280 משהו מטורף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() כשיש בחורה שווה באיזור יש בשביל מה לבוא לחדר כושר חחח ואז גם יש לך חשק יותר טוב להתאמן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() בתכלס אני חושב שאם פעם אחת תצא עליו בזמן שהוא מזיין בשכל לכמה זקנים וילדים ותצעק עליו זה יספיק כדי להשתיק אותו...
![]() |
![]() |
#52 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שייתאמנו בצד ובשקט בלי לעשות רעש. כשהתחלתי להתאמן, לא העזתי לבוא לבנאדם שגדול ממני ולהעביר עליו ביקורת מתוך כבוד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
חבר פעיל
|
![]() ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
חבר פעיל
|
![]() טעות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#57 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
|
![]() ציטוט:
כל אחד צריך לעבוד עם צ'יטים לפעמים כל אחד וזה בגדר החובה מי שכל הזמן עושה נכון ומשקלים של כוסית לא גודל נקודה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
:):):):) אחלה איש אתה בחור טוב חח אצלי בחדר כושר יש 2 מדריכים כול פעם והם לא מבינים כלום חח אז הם לא יכולים להביא הערות אז היחדים שמביאים הרעות זה המפלצות שיש אבל לא הערות מעצבנות אלא איך לעשות תתרגיל נכון ואין אצלנו שחיפים בחדר כושר כי הוא מחולק לפי שעות כול הילדים הקטנים ( שחיפים) הם מ 4-5 ואז מעיפים אותם ו מ5-11 ככה זה כול השאר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() לא חסר באף מכון כושר כוסיות שבאים 3 פעמים בשבוע לעשות חזה ויד קדמית (על המילה ביספס הם בכלל לא שמעו) יושבים שעה וחצי על ספסל חזה,מדברים עם החברות הכוסיות שלהם(בנים שחיפים הומואים) ואללה איך עבר היום ? ואללה איך חגגתם אתמול את היומולדת של סבתאשךךך,ואללה איך זה,ואללה איך פה, ואללה איך שם וכו' וכו' וכו'''' מה זה בית קפה נחוי ![]() ברוך ה' שאני עכשיו במכון נורמאלי שנמצא מחוץ לעיר בקיבוץ ובגלל שהכוסיות האלה עצלנים,אין להם כח לבוא עד לשם חחח ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|