|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח ![]() ![]() ![]()
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() די כבר חשבתי שאנשים מפגרים הבינו כבר בכיתה ז' שחוגגים את השנה החדשה ולא את הסילבסטר1!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחח איזה פוסט אשש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() קצת היסטוריה , סילבסטר היה נזיר שלא היה לו כל עילה ליהודים , סתם המצאה מפגרת של משהו שהפיץ את זה במייל וככה זה נגרר משנה לשנה כל פעם מחדש.
חוגגים את השנה החדשה בגלל הולדת ישו , את הסיפור של ישו אני מניח שכולם מכירים ובשביל היופי המוחצן ישו היה יהודי. רוב האנשים גם לא חוגגים את חגי ישראל בגלל הפן הדתי אלא בגלל המסורת כולל צום יום כיפור , ככה שלצאת בשנה החדשה לרוב הישראלים זו עוד סיבה למסיבה ולא משנה להם מה היה בהיסטוריה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() גלעד, יש דפוסי התנהגות מסויימים שלא צריך לעבור אותם...אבל אתה עברת כל גבול עם ארבל....יש לך משהו לסגור איתו, תדבר איתו לכוד. תפסיק להפיץ ברחבי האינטרנט דברים שלבסוף תצטער עליהם. ובקשר אליי.....זהו פורום פתוח ואני פשוט רושם את דעתי מבלי לחסוף פרטים ומבלי לפגוע....
אני ממש לא מתייחס אל ההודעה שלך ברצינות....אתה ילדותי ומשועמם כנראה! הגיע הזמן להתבגר טיפונת, אתה ורוב הילדודס שתומכים בך...
![]() |
#46 |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() אוךך...בוקר של השנה יושב לי על קויאר וחיוך....איזה לילה פאוווו היה אתמול
![]() שנה בת זונה לכולםםם,פאק חזרתי רק עכשיו.....לילה טוב חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
![]() |
![]() |
#48 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
את השנה החדשה חוגגים בברית מילה של ישו שזה בידיוק 8 ימים אחרי ב1.1 ווואלה אין לי מושג מי זה סילבסטר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() גלעד תתבגר כבר בן כמה אתה ? 20 ? אחותי הקטנה יותר בוגרת ממך :|
תאמין לי אני הערכתי אותך עד עכשיו בגלל שאתה נותן גם את הנשמה בשביל הפיתוח גוף... אבל כמה אפשר להיות ילדותי? זה באמת מפגר חוגגים את השנה האזרחית החדשה כמו שאמרו, וזה טיפשי כל הערסים שיגידו שלא יוצאים בגלל שזה חג של נאצים... |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
גם אני חושב שמה שישראל כתב זה שטויות, אבל לא הגבתי לזה כי למי יש זין להתווכח על פארש?כי תכלאס זה ויכוח מטופש טילים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
מוניטין
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חלק מהחברים שלי יצאו אתה חושב שירדתי עליהם על זה?חלילה אפילו פרגנתי! פשוט אני שונא שכל אחד פה שכותב כמו איזה פרופסור ומשחק אותה גאון מרים תאף. סבבה שהערכתה אותי אחי וגם אם תפסיק זה ממש לא יזיז לי חביבי יש לי דברים בחיים הרבה יותר חשובים מלחפש אנשים מהפורום שיעריכו אותי חחח כולה הבעתי את הדיעה שלי וקצת תמכתי בישראל למה הוא חבר טוב שלי,יש לך בעיה אם הניסוח שלי או ההודעות שלי בפורום?תאמין לי שבגלל שאנשים מצטטים אותי בזה ש"אחות שלהם בוגרת ממני" או "שהם חושבים שאני ילד קטן" ממש לא "מדגדג לי את הביצה" סליחה על הגסות.. עוד משהו אחי.. אתה מעריך תהשקעה שלי בפיתוח גוף?בוא איתי לאימון פעם אחת!תיראה איזה רעל ומוטיבציה אתה תקבל כמה פעמים אנשים כמוני הכניסו באנשים מוטיבציה וכוח רצון להתקדם ועובדה ראו עליהם תוצאות ואמרו לי אחרי זה בטלפון\מסנג'ר\איי סי קיו ואפילו בפנים "גלעד תודה נשמה עזרתה לי הרבה" וכמה פעמים אנשים כמו הפראנקו הזה תרם...הוא יצליח בפורום של דיבורים כללי אבל שלא ישכח איפה הוא נמצא וזה באיזור של פיתוח גוף לא משנה מה הרמה של הפורום אז תמשיכו להיתלהב מחנונים שיושבים מאחורי מחשב אם היקף יד 20 ומהשפה שלהם תגיעו רחוק בתחום ![]() בהצלחה ושנה אזרחית טובה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לא בהודעה הזאתי ספציפית.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ממש לא אבל זאת פשוט עקיצה כדי להזכיר לכל אלו שפה שתמיד יש להם מה להעיר או להגיד לי מה מקומם ![]() (וזה רק על גבי הפורום הזה שלא תבין לא נכון אני לא יעשה את זה בשום מקום אחר אבל מכיוון שהרמה פה גבוהה חחח אז זה מה יש אחי) כמו החוק המטומטם הזה שאסור לדון פה על סטרואידים פורום היחידי בארץ של פיתוח גוף שאסור לדבר בו על סטרואידים טימטום חוגג פה בקטע הזה.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() בונה רק אני הבנתי שישראל לא התכוון למה שהוא רשם ורק נתן ציטוט של משהו שמישהו כתב בתור דאחקא עליו? ומי פה יורד על קרית אתא?? קרית אתא רולללל ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |