|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והסברתי לך שלא דיברתי על זה בתור משהו שמתייחס אליי במכון צריכים להיות דאמבלים עד 50 קילו אתה רוצה לומר לי שאתה לא מכיר אפחד שמשתמש ביותר מ40 ? לא. אז זהו.
![]() |
![]() |
#42 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() מי זה הריצ'רד הזה? נימרוד תעשה טובה תשתוק ראיתי תמונות שלך אתה נראה יותר גרוע מ90% מהאנשים שלא מתאמנים בכלל , זה עובדה שאתה לא תהיה נמוך מאימוני התנגדות קונביציונליים כמו שזה עובדה שהם יגרו את השריר שלך לגדול.
זה שאתה חושב שאתה קשוח שאתה מקים בארבל של 40 קילו אז אתה ישר פוסל דברים כמו תרגילים במשקל גוף ומכשירים כשבכלל אין לך מושג על מה אתה מדבר. סעמק נסחפתי לעוד מריבה ברשת , קיצר פסיכופט אל תקשיב לו , אם אין לך כוח ללכת למכון אז תעשה מה שבא לך אתה באמת חייב לבוא לשמה רק בגלל הפלטות והכלוב כוח ולא שום דבר אחר אולי הבנץ' רק נובים באים למכון בגלל דברים אחרים ולא משתמשים בזה
![]() |
#43 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#44 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2. פסקה שנייה לא הבנתי. 3. משקל גוף זה יעיל בתרגילים מעולים כמו מתח ומקבילים, בתרגילים אחרים אין טווח תנועה מלא, ועל רוב השרירים אי אפשר לעבוד בצורה רצינית חוץ מהמכון.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
אפשר להאמן כל שריר ושריר עם טווח תנועה מלא במשקל גוף עם שליטה כמעט מלאה בהתנגדות. ולא אכפת לי מה דוקטור אחד אמר הדעה הרווחת היא שזה לא נכון. חוץ מזה אתה פסואדו אינטלקטואל שמצטט אנשים אחרים אני מבין הרבה יותר ממך זה מה שבטוח לפחות אני נראה כאילו אני מרים משהו
![]() |
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
שתבינו אבא שלכם בגיל צעיר סחב משקל של חצי ממה שאתם עושים בסקווט יחסית למשקל הגוף למשך הרבה מאוד זמן , והוא גם לא אכל מי יודע מה , שלא לדבר על "ביצוע" אז עזבו שטויות
![]() |
![]() |
#48 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא נוקט עמדה בתחום שאני לא מבין בו כמו זה, אני אומר ששמעתי שתי דעות חברי הפורום וריצרד גקנר, אני בחרתי למי להאמין, פה זה מתחיל ופה זה נגמר.
לleo איך אתה עובד על כתפיים (אחורית, מרכזית), חזה, יד קדמית עם משקל הגוף?
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
חזה: מקבילים , פלייס על גלגליות\טבעת\דאמבלים \ שכיבות שמיכה בעמידת ראש בשיפוע ועוד מלא כתף אחורית: פלאנק כנגד מיטה , חתירה אנכית , הרחקה לצדדים בטבעות יד קדמית : כפיפות בגשר על אטבעות \ מוט תלוי\נמוך \ מטח עם אחיזה מלפנים החלק העליון עם ביצוע מסויים שמבודד את היד קדמית אחורית זה המקבילים והשכיבות שמיכה יהלות ויד אחת , מין שכיבות שמכיה שדומות ללחיצה צרפתית שקשה להסביר , ולוקאוט לאחור על מקבילים את כל התרגילים האלה אפשר לשלוט על ההתנגדות ע"י שינוי בביצוע (להעלות את המשקל שאתה מרים בזוית , ע"י חסרון מכני או להעמיס את המשקל על יד אחת) אה כן ורגליים: מתג , סיסי סקווט , פיסטולז , לאנגז עם רגל אחת , GH raise ועוד הרבה במיוחד המתג זה תרגיל שמשתווה ללג פרס. וזה רק חלק קטן.
![]() |
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() כמה אנשים בעולם מסוגלים לעשות את התרגילים האלו כמו שצריך?
בלי קשר שמה שלא תגיד אין פה בקרה על השתפרות ועל משקל כמו במכון שאתה יכול להוריד משקולת של 1.25 ולהוסיף.. פה זה אחרי זמן שקצת קל לך להפוך את הטכניקה שיהיה לך קצת יותר קשה.
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
חבר ותיק
|
![]() כולם , זה נע ממאוד קל למאוד קשה בעליות של קילו או 2.
חוץ מזה אם אתה מוסיף על מוט 1.25 מכל צד זה 2 וחצי ועל דאמבלים זה 5 חוץ מזה לא אמרתי מה יותר טוב , אבל משקל גוף > מכשירים ואתה נראה לי מסכים לזה (לפחות ברוב המקרים) אז עדיף משקל גוף על מכון חרא או אל הפסקת אימונים
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|