|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
אם הן לא היו קיימות היו צריכים להמציא אותן ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() פאניק גאון
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() לי קשה 3 יחידות כי אני שונא להשקיע אבל רק במתמטיקה.
![]() |
#44 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמו שיש לך (אני מאמין) מוטיבציה לקבל גופה של חיה רעה ומחוטבת, יכול מאוד להיות שיהיה לך מוטיבציה לעלות ולהצליח.. זכור דבר אחד : ה-כ-ל בראש ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() פאניק אתה משתייך לקבוצה הזאת שמהווה כ 0.000001% מכל התלמידים ונקראים אולטרה חכמים,כנ"ל השני שהוציא 100 בשתי השאלונים של 5 יחידות.
באמת מברוק גם אני זוכר שאמרת שלמדת פיזיקה כמה הוצאת שם?
![]() |
#46 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני יושב ב 4 יחידות בערך על ציון 96 איזה מזל הבית ספר שלי החליט שהוא מגיש אותנו חורף 003 סוף סוף כבר שנה אני תקוע עם כל החומר בראש
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אל תרד ל3 , אני ב3 , עזוב את זה שזה קל וזה חרא ..
עוד 5 שנים שתרצה להשלים זה אחד הדברים הקשים .. קח 100000 שיעורים פרטים זה עדיף מלרדת תאמין לי מניסיון ... בלתי אפשרי לעלות חח !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקשר לנושא של יחידות לימוד במתמטיקה,אם היו מורים ברמה גבוהה אני מאמין שכל התלמידים היו יושבים ב-4 יח"ל ורק בודדים היו נמצאים ב-3 יח"ל,אך לצערי רמת המורים הינה בשפל ואפשר להוכיח את זה על ידי מבט קטנטן בעיתון שמראה ש-60% ממורי המתמטיקה נכשלו במבחנים במתמטיקה,לכן אין פלא שהילדים מתקשים במקצוע זה.
![]() |
![]() |
#49 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#51 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תזכור כאשר ילד נעזר במורה פרטי זה מעיד על יכולת המורים בבתי הספר,אם המורה מעביר ומלמד את החומר כמו שצריך אין צורך במורה פרטי וכפי שאתה יודע כיום כמעט כל אחד נעזר במורה פרטי.
![]() |
![]() |
#52 |
חבר פעיל
|
![]() אני סיימתי בכיתה י' 3 יח'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#54 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ירדן מי שעושה 3 יח' במתמט' לא יצליח בפסיכומטרי בצורה טובה.
וכל מי שאומר שזה שטויות הוא אחד מהשניים: א. לא עשה פסיכומטרי ב. עשה 5 יח"ל והוא עושה פוזות של "המתמטיקה בפסיכומטרי קלה אפילו לבנאדם בכיתה ו'" - זה אומנם נכון, אבל בשטח זה די ידוע שמי שלא עשה 5 יח"ל במתמ' הוא לא ממש יצליח בחלק הזה בפסיכומטרי. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|