|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
מה הבעיה פה אני לא מבין?
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
איזה ארוחות גורמה, שניצלים וסלט כל היום, כל הקטע שההבדל גילאים ביני לבינך, זה שכל החברים שלך עומדים להתגייס, ואצלי כל החברים התגייסו אז אני יודע פחות או יותר מה הולך בצבא, וגם שאר האנשים שבצבא / אחרי צבא יגידו לך , ב99 % מהמקומות, יש לך כמה אנשים במטבח, איזה 4-5 , כל אחד עם איזה סיר / מחבת דיי גדול משלו מערבב / הופך דברים שהוא מטגן, וחותך ירקות בכמויות מסחריות.. תוריד פרופיל , לך לרופא משפחה, תגיד שאתה משתעל שאתה מתגרד מזה ומזה ופה ושם נסה למצוא פלאטפוט כל מיני דברי םכאלו אני לא אומר שזה בעיה, אני אומר שתנסה לחשוב ש3 שנים מהחיים שלך אתה לא עושה כלום, לפחות במצב שרן תיאר, לא במצב רגיל של טבח, ותחשוב איזה חרא הזה.. עדיף כבר לצאת מהצבא, אתה יודע כמה דברים אתה יכול להספיק ב3 שנים ועוד בגיל הזה? אם היית במדינה אחרת היית מתגייס ככה סתם לצבא להיות טבח אם זה לא היה חובה? לא! אז אם אתה לא הולך לעשות משו שיעזור לך, אל תגייס וזהו, לדעתי אתה סתם תידפק, תאכלס אני מתגייס בגלל 2 דברים, 1 כי אם אתה יוצא על נפשי אתה נדפק לכל החיים כמו כתם שחור 2 כי אני הולך לצאת משם עם איזה 3-4 תעודות הדרכה שונות...
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||
|
![]() ציטוט:
איזה שניצלים... במילא אתה עושה קורס טבחות לפני... אני אנסה להוריד פרופיל עם הברכיים שלי או משהו... אבל אני 97 פרופיל, מבנה מצויין הכול מעולה...
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ציטוט:
מה אתה רוצה להגיד שיש לך פרופיל 97 מבנה מעולה, זה לא עוזר לך בגרוש לא יתנו לך בחיים להיות טבח עם 97 ..
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולא, לא עדיף לצאת.
![]() |
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה מתגייס למערך הלוחם של צה"ל. מעצבן טיפה את המפקד, והופ יש לך תורנות מטבח כל השבוע. תאמין לי אתה תהנה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ניסיון בזה בטח יתן לי משהו בשביל להתקבל לזה לא? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | ||
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ציטוט:
אם אתה אלוף העולם בכל אומנות לחימה אפשרית או אם אתה אישית יכול לבוא לרמטכ"ל ולבעוט לו בגרון, פעמיים! לפני שהוא ישים לב מי זה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי שכן שהוא למד בתדמור ועבד קצת במסעדנות ככה שהיה לו ניסיון והוא שובץ כטבח בסיירת מטכ"ל(לא יודע בדיוק אני רק יודע שהוא שירת אותם) ולפי מה שהבנתי הוא די נהנה כי לא היה המון חיליים להאכיל וחומר הגלם שהוא עבד איתו היה די איכותי בעיקר ביחס ליחידות האחרות,אפילו אם אני לא טועה הוא הכין להם סושי פעם בשבוע.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ציטוט:
שלחתי לצבא קודם לפני שניסיתי עם הקשרים בקשה עם כל הרקע שלי והמלצות והכל, אמרו אי אפשר, לא הביאו את זה אפילו לאחראי שיבוצים / קצין מיון , הקשרים שלי הביאו את זה ישירות לאחראי ולקצינת מיון, אמרו להם שלא שמעו עליי בכלל שזה לא הגיע אליהם בכלל, ואיך זה הגיוני שאמרו לי שלא התקבלתי, שתבין שעבדתי, כמאמן, במועדון שה"מסטר" שלי, המאמן של המאמן שלי, שהוא מאמן נבחרת דנמרק של קראטה, מי שבחן אותי לחגורה שחורה, מועסק על ידי הצבא לאמן יחידות מובחרות, זתומרת WTF!?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() אחי הכי טוב תגיד להם או שאתה טבח או שאתה בורח ולא מיתגייס ואז הם לא יסכימו ואתה תיברח תישב חודש בבית תישב קצת בכלא ואז תיצא ותגיד להם עוד פעם או שטבח או שבורח ואז הם יסכימו
![]() |
#54 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אותי היא שאלה מתי הפסקתי להשתין במיטה וכמה חברים יש לי (במספרים). ועוד כל מני שאלות אישיות. תגיד לה שאתה מעוניין להיות טבח בצבא. ובעצם לכל גורם שישאל אותך את השאלה הזאת. גם לקצין מיון בבקו''ם.... אבל עזוב אל תתגייס חחח..
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|